Κατάσκοπος του Deep State συνελήφθη στο ξενοδοχείο Trump Vegas

 

Οι σύνδεσμοι

απο τα Λευκα Καπελα που είναι ενσωματωμένοι στις επιχειρηματικές ιδιοκτησίες του Donald J. Trump έχουν συλλάβει έναν υπάλληλο του Οργανισμού Trump, ο οποίος είναι ύποπτος για παράνομη πρόσβαση στους διακομιστές της εταιρείας και ότι έστειλε κλεμμένα αρχεία σε περιουσιακά στοιχεία της Deep State, Leticia James και δικαστή Arthur Engoron, είπε μια πηγή στο Mar-a-Lago .

Η μάγισσα Τζέιμς είναι η απαίσια γενική εισαγγελέας της Νέας Υόρκης που υποσχέθηκε να καταστρέψει τον Τραμπ ως μέρος της προεκλογικής της υπόσχεσης το 2019 και ο Ενγκορόν είναι ο αδύναμος φιλελεύθερος δικαστής που προεδρεύει της επιπόλαιας υπόθεσης του Τζέιμς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο πρόεδρος εξαπάτησε τράπεζες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υπερτιμώντας ακίνητα. για εξασφάλιση δανείων, έναν ισχυρισμό που ο Τραμπ έχει κατηγορηματικά αρνηθεί και αποδεδειγμένα διαψεύδει. Η Ένγκορον είναι επίσης φιλη με την Τζιλ Μπάιντεν, έχοντας παρευρεθεί δύο φορές στα πάρτι γενεθλίων της στο Ντέλαγουερ - ένα γεγονός που ο MSM βολικά αγνοεί. Ο Ενγκορόν επισκέφτηκε επίσης το Οβάλ Γραφείο επτά φορές κατά τη διάρκεια της ασταμάτητης οκταετούς βασιλείας του τρόμου του Χουσεΐν Ομπάμα. Οι δεσμοί του και του Τζέιμς με το Deep State αποδεικνύουν ότι εργάζονται μαζί με το καθεστώς για να αποτρέψουν την εκ νέου ανάληψη του Προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στη θέση που του αρμόζει στο Οβάλ Γραφείο.

Και τα τσιράκια τους πολλά.

Στις 5 Οκτωβρίου, ένας προσεκτικά ελεγμένος φύλακας στο Trump International Hotel Las Vegas περιπολούσε στον 1ο όροφο όταν εντόπισε μια μισάνοιχτη πόρτα που άνοιγε στο ελεγχόμενο από το κλίμα δωμάτιο διακομιστή του κτιρίου. Μέσα, είδε ότι ήταν τεχνικός που έκανε συντήρηση εκτός ωραρίου σε ένα τερματικό, ο οποίος τρομοκρατήθηκε και μπήκε μπροστά από τον φρουρό και μπήκε στο διάδρομο. Έτρεξε στο κλιμακοστάσιο με τον φρουρό, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει για βοήθεια, καταδιώκοντας τον.

Μια ομάδα ασφαλείας αναχαίτισε τον δύστροπο «τεχνικό» στη σκάλα και τον αναγνώρισε ως τον υπάλληλο του ξενοδοχείου Chester Dominguez, έναν υπαλληλο που είχε εργαστεί σε διαφορετικό ακίνητο του Trump Organization πριν υπογράψει με το Vegas Hotel τον Απρίλιο. Βρήκαν πάνω του μια φορητή συσκευή ανάγνωσης καρτών SD και την κάρτα RFID που είχε χρησιμοποιήσει για να ανοίξει την πόρτα του δωματίου του διακομιστή.

«Αυτά τα πραγματα ελέγχονται αυστηρά. Δεν είναι προγραμματισμένα όπως τα κλειδιά του δωματίου κατά την εγγραφή. Υπάρχει μόνο ένας συγκεκριμένος αριθμός έξω ανά πάσα στιγμή και η συχνότητα αλλάζει περιοδικά. Όλα τα γνωστά μηχανημα του καταγράφηκαν, οπότε δεν ξέρουμε πώς τα πήρε, ειδικά επειδή δεν θέλει να μιλήσει», είπε η πηγή μας.

Η κάρτα SD που βρέθηκε στο Dominguez περιείχε τις εισερχόμενες και εξερχόμενες οικονομικές συναλλαγές του ξενοδοχείου τα τελευταία τρία χρόνια, τίποτα το εμφανώς ασυνήθιστο και τίποτα που δεν ήταν ήδη θέμα δημόσιας καταγραφής.

Ένας ολοκληρωμένος έλεγχος ιστορικού έδειξε ότι ο Dominguez ήταν αυτός που φαινόταν: κορυφαίος σεφ ζαχαροπλαστικής και πτυχιούχος του Culinary Institute of America. Δεν είχε ποινικό μητρώο εκτός από μερικές κλησεις τροχονομικες.

Όταν οι άνθρωποι του προέδρου έψαξαν το διαμέρισμα του Dominguez στο Henderson, NV, βρήκαν έντυπα αντίγραφα οικονομικών εκθέσεων από το ακίνητο του Οργανισμού Trump στο οποίο είχε εργαστεί στο παρελθόν, το Trump International Hotel & Tower Chicago. Βρήκαν επίσης ένα φυσικό βιβλίο διευθύνσεων με αριθμούς τηλεφώνου στα γραφεία της Leticia James, του δικαστή Angoran και του ειδικού εισαγγελέα Jack Smith.

«Περίεργο ένας μάγειρας τι θα τα χρειαζόταν, ε; Ο Πρόεδρος Τραμπ δεν έχει τίποτα να κρύψει, επομένως δεν ξέρουμε τι έψαχνε αυτός ο τύπος. Υπάρχει πάντα μια πιθανότητα να έχει βάλει κάτι κακόβουλο στο δίκτυο και αυτό ελέγχεται. Προσπαθήσαμε, πώς να το πω αυτό, κάποια ήπια πειθώ στον Ντομίνγκες, αλλά δεν έχει σπάσει».

Ερωτηθείς τι σχεδιάζει να κάνει ο Πρόεδρος Τραμπ με τον κυβερνοκλέφτη, πρόσθεσε: «Η κατάστασή του αυτή τη στιγμή είναι «συγκρατημενη» μέχρι νεωτέρας». 





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν..















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις