Η κατάργηση της Χαζαρικής Μαφίας εντείνεται παρά την 45ήμερη εκεχειρία του προϋπολογισμού των ΗΠΑ


Ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος στη Δύση εντείνεται παρά την εκεχειρία του προϋπολογισμού 45 ημερών που κρατά την αμερικανική εταιρεία σε λειτουργία προς το παρόν. Το σημαντικό σημείο που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν αποστέλλονται χρήματα στην Ουκρανία. που σημαίνει ότι η Χαζαρική μαφία δεν έχει χρήματα για πολιτική δωροδοκία από αυτή την πηγή.

«Τώρα που το ψεύτικο σόου του Μπάιντεν δεν θα στείλει περισσότερα χρήματα στο ουκρανικό πλυντήριο, αυτό μπορεί να τελειώσει αρκετά γρήγορα. Χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ, η Ευρώπη θα αναδιπλωθεί πολύ γρήγορα. Θέλουν και αυτοί να ειναι απ έξω», λένε πηγές της CIA.

Σε κάθε περίπτωση, η MI6, τα λευκά καπέλα της CIA και οι ασιατικές μυστικές εταιρείες βρίσκονται πλέον πλήρως στον πόλεμο.

Εδώ, για παράδειγμα, είναι η αντίδραση της MI6 στις αναφορές της Μέγκαν Μαρκλ, -η οποία πηγές λένε ότι αντικατέστησε τη Χίλαρι Κλίντον ως «Βασίλισσα» των Σατανιστών στις ΗΠΑ- επρόκειτο να «διοριστεί» Γερουσιαστής για την Καλιφόρνια για να αντικαταστήσει την αποθανούσα Νταϊάν Φάινσταϊν:

«Δεν έχουμε κανένα ενδιαφέρον γι 'αυτήν γιατί το μεσοβασιλείο σημαίνει ότι η βρετανική βασιλική οικογένεια έχει απολυθεί. Μια κοινή σκύλα που μαζί με όλη την οικογένεια της Βασίλισσας συνέβαλαν στον θάνατό της μεταξύ πολλών… Είναι όλοι έτοιμοι για την κομπίνα και την καλή απαλλαγή από τα κακά σκουπίδια. Ένα μάτσο παλιοτομαρα που σκοπο ειχαν το άρπαγμα χρημάτων». 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12578609/Meghan-Markle-considers-run-office-Duchess-Sussexs-frame-Californian-Senator-Dianne-Feinsteins-seat-senator-died-aged-90-White-House-ultimate-aim.html

Αποδεικνύεται ότι η Μαρκλ, η οποία αρνείται ότι είναι σατανίστρια, απέρριψε τη δουλειά. Ωστόσο, η δημόσια επιβεβαίωση μιας αλλαγής στην εξουσία του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να φανεί όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Rishi Sunak αντεπιτάχθηκε σε εντολές για αποστολή βρετανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία.

https://www.irishnews.com/news/uknews/2023/10/01/news/pm_insists_no_plan_to_send_british_troops_for_training_in_ukraine_here_and_now_-3660604/

Ακούμε επίσης από ασιατικές μυστικές εταιρείες ότι έχει ξεκινήσει μια εκκαθάριση στην Ιαπωνία και σε άλλα μέρη της Ανατολικής Ασίας. Εδώ είναι ένα μήνυμα από τους Ασιάτες:

Στόχος των Ασιατών για το 2024 είναι να βάλουν οριστικό τέλος στα απερίγραπτα κακά και το χάος που δημιουργεί η ρυπογόνος κακοφωνία των ανδρών των οποίων η ακόρεστη όρεξη συνδυάζεται μόνο με την τάση τους να καταστρέψουν τα πάντα γύρω τους.

https://www.karmaweather.com/news/yearly-chinese-horoscope/predictions-2024

Ας ξεκινήσουμε με την κατάσταση με τον προϋπολογισμό των ΗΠΑ. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι άνθρωποι είναι ότι το τρέχον σύστημα των ΗΠΑ είναι χαλασμένο και δεν μπορεί να επιδιορθωθεί, παρά μόνο να αντικατασταθεί. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει, σύμφωνα με τη Fed του St. Louis και άλλους, περίπου 250 τρισεκατομμύρια δολάρια σε χρέη και μη χρηματοδοτούμενες υποχρεώσεις. Αυτό είναι 735.000 δολάρια για κάθε άνδρα, γυναίκα και παιδί στη χώρα. Σημαίνει ότι αν όλοι ξόδευαν ολόκληρο το εισόδημά τους χωρίς να φάνε, να πληρώσουν ενοίκιο κ.λπ., για να εξοφλήσουν το χρέος, θα χρειάζονταν 23 χρόνια.

Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει πώς οι Αμερικανοί ζουν με χρέη, δηλαδή εκτός επαφής με τη φυσική πραγματικότητα από το 2006.

Αυτό το επόμενο διάγραμμα δείχνει ότι μόνο το 22% της οικονομικής δραστηριότητας των ΗΠΑ βασίζεται στη φυσική πραγματικότητα. Οι υπόλοιποι είναι YouTubers, «οικονομικοί σύμβουλοι», δικηγόροι κ.λπ.

Η δική μου εμπειρία είναι μια μεταφορά για το τι θα βιώσει ο Αμερικανός και άλλοι δυτικοί λαοί καθώς συντελείται η χρεοκοπία της εταιρικής δικτατορίας. Στο Forbes, μου έδιναν υψηλό μισθό και έπρεπε να παράγω μόνο 18 ιστορίες το χρόνο. Ο συνδυασμός υψηλών μισθών και χαμηλών ποσοστώσεων εργασίας ήταν ψυχοφθόρος και ως αποτέλεσμα ήμουν παρακμιακός. Πέρυσι ως ελεύθερος επαγγελματίας έγραψα πάνω από 100 άρθρα και δημοσίευσα τέσσερα βιβλία και ένιωσα υπέροχα με άφθονο χρόνο για παιχνίδι. Αυτό είναι που πρόκειται να περάσει ολόκληρη η Δύση καθώς κόβεται η "ηρωίνη" fiat money.

Σε περίπτωση που δεν πιστεύετε ότι θα διακοπεί, ρίξτε μια ματιά στο "σιντριβάνι" του fiat στο Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Αναγκάζονται να απολύσουν εκατοντάδες υπαλλήλους λόγω πρωτοφανών απωλειών.

Αυτό σημαίνει ότι όλο το πολιτικό θέατρο στην Ουάσιγκτον DC θα τελειώσει σύντομα.

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το σύστημα fiat ρουφάει χρήματα από τον μέσο Αμερικανό από το 1971, όταν το δολάριο ΗΠΑ αφαιρέθηκε από τον κανόνα του χρυσού. Εκείνες τις μέρες, πριν η KM αναλάβει το σωματείο εργαζομένων αυτοκινήτων, ο μέσος συναρμολογητής αυτοκινήτων κέρδιζε αρκετά χρήματα για να έχει σπίτι και αυτοκίνητο και να συντηρήσει μια οικογένεια.

Τώρα, ο μέσος εισοδηματίας, ο οποίος βγάζει 71.214 $ ετησίως, δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά το σπίτι με μέση τιμή στο 99% των 575 κομητειών που εξετάστηκαν.

http://theeconomiccollapseblog.com/homes-are-unaffordable-in-99-percent-of-u-s-counties/

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τίποτα λιγότερο από μια επανάσταση, ακολουθούμενη από ένα ιωβηλαίο, δεν θα αποκαταστήσει την ευημερία και την τάξη στον μέσο Αμερικανό και σε άλλους σκλάβους του χρέους της Δύσης.

Μην κάνετε λάθος, μια επανάσταση έχει ήδη ξεκινήσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, με χάος και αταξία καθώς ο όχλος ξεσπά. Σε ορισμένες πρόσφατες ενδείξεις αυτού του στόχου αναγκάστηκε να κλείσει εννέα καταστήματα σε τέσσερις πολιτείες λόγω κλοπής και εγκληματικότητας. Εν τω μεταξύ, μαζικές λεηλασίες γίνονται στις περισσότερες πόλεις των ΗΠΑ με τη Φιλαδέλφεια να είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα.

https://www.startribune.com/theft-crime-spur-target-close-nine-stores-four-states-minneapols-san-francisco-portland-seattle-nyc/600307683/


Στο Σαν Φρανσίσκο, εν τω μεταξύ, ΜΟΝΟ 3% ΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΝΔΑΛΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ.

https://www.dailywire.com/news/only-3-of-san-francisco-restaurants-have-not-been-vandalized-in-past-month-survey






 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS


















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις