Τα Λευκά Καπέλα καταστρέφουν το EBS της FEMA

 

Οι Rangers του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών

την Τετάρτη ανέτρεψαν την προγραμματισμένη εκπομπή έκτακτης ανάγκης της FEMA και κατέστρεψαν τον κεντρικό πομπό, αλλά μόνο αφού η κακή υπηρεσία ενεργοποίησε μια ειδοποίηση που θα μπορούσε να είχε εκθέσει τους πατριώτες σε ομοσπονδιακή απατη, είπε μια πηγή από το γραφείο του στρατηγού Eric M. Smith.

Όπως αναφέρθηκε τον περασμένο μήνα, η είδηση ότι η FEMA δημιούργησε ένα νέο σύστημα δράσης έκτακτης ανάγκης έξεπληξε τα Λευκα Καπελα αφου είχαν καταλάβει το οχυρό του Mount Weather της FEMA και το EBS του ηταν σε υπηρεσία από το 1976 εως τον Μάρτιο του 2022 και δεν πίστευαν ότι η υπηρεσία είχε το ανθρώπινο δυναμικό και τους πόρους για να δημιουργήσει έναν αντικαταστάτη τόσο γρήγορα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της ηγεσίας της επεξεργαζόταν σχέδια για έξυπνα στρατόπεδα FEMA και σχεδιάζει να τρομοκρατήσει τα μελλοντικά θύματα των επερχόμενων εποχών τυφώνων.

Η επιπόλαιη ανακοίνωση της FEMA -το Deep State συνήθως τηλεγραφεί την πρόθεσή του- ώθησε το Συμβούλιο απο τα Λευκα Καπελα να ενορχηστρώσει ένα τεράστιο κυνήγι για το κέντρο ελέγχου και τον κύριο πύργο του EBS. Η έρευνα, η οποία διέκοψε τις αποστολές σε εξέλιξη, απαιτούσε την ανάπτυξη χιλιάδων πεζοναυτων, καθώς η Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ και η Διοίκηση Κυβερνοχώρου των Δυνάμεων Πεζοναυτών παρακολουθούσαν επιμελώς τις συνομιλίες στο Deep State από την DC στην Καλιφόρνια και πέρα από αυτήν. 

Καθ' όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, η FEMA ανέφερε ευδιάκριτα 24 πόλεις σε 16 πολιτείες.Τα Λευκα Καπελα ερμήνευσαν την μη κρυπτογραφημένη φλυαρία ως λάθος κατεύθυνση με στόχο να τους αναγκάσουν να σπαταλήσουν πολύτιμο χρόνο και περιουσιακά στοιχεία. Παρ' όλα αυτά, ο στρατηγός Σμιθ έστειλε στρατεύματα σε τρεις υποτιθέμενες τοποθεσίες, οι οποίες κρατούσαν παγίδες—ομάδες της FEMA πρόθυμοι να ανοιξουν πυρ σε γενναίους πεζοναύτες. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, οι Πεζοναύτες ξεπέρασαν τους ομοσπονδιακούς, σκοτώνοντας 36 συνολικά,αιχμαλωτίζοντας πέντε και σε μια ανταλλαγη πυροβολισμων που έλαβε χώρα στο Roanoke της Βιρτζίνια, ένας δειλός ομοσπονδιακός επόπτης, ο μοναδικός επιζών μιας τρομερής μάχης, στάθηκε ανάμεσά τους με τα χέρια του στον αέρα, φωνάζοντας, «Μην πυροβολείτε! Μην πυροβολείτε! Τα παρατάω!"

Τα Λευκα Καπελα ανέκριναν επιθετικά τους κρατούμενους, αλλά κανένας, συμπεριλαμβανομένου του επόπτη, δεν παραδέχτηκε ότι γνώριζε τη θέση του EBS.

«Δεν ήξεραν ή τους έμαθαν να αντιστέκονται στην ανάκριση. Το βασανιστηριο με το νερο είναι αποτελεσματικό, επομένως πιστεύουμε ότι λένε την αλήθεια», είπε η πηγή μας.

Ο ARCYBER, πρόσθεσε, υποκλοπή ακόμη και ενός μηνύματος που ισχυριζόταν ότι το EBS βρισκόταν στην Ουκρανία, αλλά ο στρατηγός Σμιθ απέρριψε την ιδέα ως ανόητη. Αν και η παρουσία του Deep State στην πίσω αυλή του Zelenskyy είναι αναμφισβήτητη, η FEMA έχει ιστορικά περιορίσει το επιχειρησιακό της πεδίο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τα προτεκτοράτα τους.

Στα μέσα Σεπτεμβρίου, ομοσπονδιακοί “5th Columnists”(πρακτορες του FBI που δινουν πληροφοριες στα Λευκα Καπελα) πλησίασαν το γραφείο του στρατηγού με τα υποτιθέμενα σχεδια πού βρισκόταν το EBS. Ωστόσο, η γενικοτητα τους περιέπλεξε την ήδη εξαντλητική αναζήτηση, για καθέναν από τους τέσσερις «5ους Στύλους» που παρείχαν αντιφατικές λεπτομέρειες, οδηγώντας τα Λευκα Καπελα στο συμπέρασμα ότι ομοσπονδιακοί σπέρνουν σκόπιμα παραπληροφόρηση στις τάξεις τους, πιθανώς για να ξεδιπλώσουν τους προδότες ανάμεσά τους. Οι τοποθεσίες ήταν "οι γειτονιές του" Ντένβερ, CO. Carrington, ND; Marietta, GA; και Baker City, OR.

Χωρίς άλλα συγκεκριμένα στοιχεία, ο στρατηγός Smith και το "White Hat Council" δημοσίευσαν εκστρατευτικές δυνάμεις από το Σώμα Πεζοναυτών και το 75ο Σύνταγμα Ranger σε κάθε πόλη, ενώ οι ARCYBER και Λευκα Καπελα στο Space Force Command εξέτασαν δορυφορικές εικόνες για σημάδια πρόσφατα κατασκευασμένων κατασκευών και πύργους εγκαταστασης.

«Ήταν μια προσπαθεια στο σκοτάδι αφού η FEMA μπορούσε εύκολα να επανατοποθετήσει τα υπάρχοντα», είπε η πηγή μας.

Εν τω μεταξύ, το 160ο Σύνταγμα Αεροπορίας Ειδικών Επιχειρήσεων πέταξε αποστολές επιτήρησης πάνω από τις τέσσερις πόλεις.

Καθώς η ομάδα εργασίας συνέχιζε ακούραστα το κυνήγι, η ARCYBER ενημέρωσε τον στρατηγό Smith ότι θα μπορούσε να τριγωνοποιήσει την πηγή μετάδοσης και να μπλοκάρει ή να τερματίσει το σήμα, αλλά μόνο αφού η FEMA ξεκίνησε τη δοκιμή.

«Λοιπόν, η μόνη μας επιλογή είναι η χειρότερη. [Διευθυντής FEMA] Deanne Criswell θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει αυτό το πράγμα για να υποκινήσει έναν νέο Εμφύλιο Πόλεμο», είπε ο στρατηγός Smith.

Μεταξύ των μεγαλύτερων φόβων των Λευκων Καπέλων ήταν η FEMA να χρησιμοποιήσει το EBS για να παραποιήσει ένα μήνυμα από τον Πρόεδρο Τραμπ ή τον στρατό που ενθαρρύνει τους πατριώτες να οπλιστούν αμέσως, να κλειδώσουν και να εισβάλουν σε κυβερνητικά κτίρια από ακτή σε ακτή ως απάντηση στο καθεστώς του Μπάιντεν. κήρυξη στρατιωτικού νόμου και εθνικό αφοπλισμό, παγιδεύοντάς τους όπως είχε κάνει και στους J6ers. Κάποιος πλέον απαξιωμένος «5ος Στύλος» είχε πει στον στρατηγό Σμιθ ότι το EBS θα έκανε «τα κινητά τηλέφωνα να εκραγούν» και να προκαλέσουν «εγκεφαλικές αιμορραγίες».

«Ενώ τα ακουστικά όπλα είναι πραγματικότητα, δεν έχουμε ακούσει αναφορές για κάτι τέτοιο», είπε η πηγή μας. «Ένα πολύ πιο πιθανό σενάριο είναι το EBS να κάνει τα τηλέφωνα να πληκτρολογούν συντεταγμένες GPS, να εγκαθιστούν κακόβουλο λογισμικό, τέτοιου είδους κακόβουλη δραστηριότητα. Σε αντίθεση με τις διαδικτυακές φήμες, δεν θα προκαλούσε ποτέ μια αποκάλυψη ζόμπι. Δυστυχώς, οι προσπάθειες αναζήτησης ήταν μάταιες, οπότε έπρεπε να περιμένουμε και να ελπίζουμε για το καλύτερο».

 Το EBS της FEMA έστειλε ένα σήμα σε εκατομμύρια τηλέφωνα χθες στις 2:21 μ.μ. EST, αλλά το κελάηδισμα κράτησε μόνο έξι δευτερόλεπτα, όχι τα 35 δευτερόλεπτα για τα οποία ήλπιζε η FEMA. Το ARCYBER απομόνωσε και εντόπισε την πηγή σε έναν υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας δύο μίλια νότια του Γκόλντεν του Κολοράντο και εμπόδισε τη μετάδοση. Είκοσι λεπτά αργότερα, τέσσερις ομαδες Ranger κατέβηκαν στον υποσταθμό, όπου οι πράκτορες της FEMA μεταμφιεσμένοι σε εργάτες κοινής ωφελείας βγήκαν ορμητικά έξω από ένα κτίριο συντήρησης και ένα κινητό κέντρο διοίκησης. Έτρεξαν κατευθείαν σε μια καταιγίδα πυροβολισμών από τους Ρέιντζερς που είχαν καλυφθει στο έδαφος και από τον πυροβολητή της πόρτας σε ένα MH-60 Blackhawk.

Όταν οι ριπες σταματησαν, 17 πράκτορες της FEMA κείτονταν νεκροί στο εδαφος.

Rangers μπήκαν στο κτίριο και γκρέμισαν τον πομπό, είπε η πηγή μας.

Οι μηχανικοί της FEMA, εξήγησε, είχαν βρει έναν τρόπο να μετατρέψουν τον πολύπλοκο λαβύρινθο του υποσταθμού από μετασχηματιστές, ρελέ, αγωγούς και πλέγμα σε μια αυτοσχέδια κεραία που έδινε ένα σήμα 5G σε κοντινούς πύργους κυψέλης, ξεκινώντας τον κύκλο.

«Περιμέναμε ένα οχυρωμένο καταφύγιο ή ένα υπόγειο φρούριο όπως στο Mount Weather, ξέρετε, κάτι που κόστισε δεκάδες ή εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για να φτιαχτεί. Αλλά όχι, το έφτιαξαν ανοιχτά και φθηνά, και αυτό είναι πρόβλημα γιατί αν το έκαναν μια φορά, θα μπορούσαν να το κάνουν ξανά», είπε η πηγή μας.

Κλείνοντας, είπε ότι δύο Ρέιντζερς τραυματίστηκαν ελαφρά και αναμένεται να αναρρώσουν.


 

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις