Ο Nibiru σε βίντεο πάνω από την Αγγλία.

 


Σας έχουμε προειδοποιήσει

ότι οι εξουσίες του πλανήτη θα προσπαθήσουν να σας δολοφονήσουν γιατί βιαζονται να μαζέψουν τον θεικό σπόρο, πριν τους μαζέψει η Νέμεσις η Νομπίρου ή πλανήτης Χ.
Αυτό που έρχεται είναι τεράστιο και για αυτό τον λόγο να είστε έτοιμοι για την συνέχεια!
Θα ρίξουν όλα τους τα όπλα εναντίον μας!

(29 Σεπτεμβρίου 2023)

Οι άνευ προηγουμένου σεισμικές, κλιματικές, κοσμικές και άλλες ανωμαλίες συνεχίζουν να εξελίσσονται με τρομερή δύναμη και σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραδέχονται την παρουσία κάτι καινούργιου στο ηλιακό σύστημα. Για παράδειγμα, ένα αστέρι νετρονίων ή ακόμα και μια μαύρη τρύπα.

Ωστόσο, είναι σχεδόν αδύνατο να δούμε είτε το ένα είτε το άλλο χωρίς ειδικό εξοπλισμό και το μόνο που μένει είναι να παρακολουθούμε τα λιγότερο εντυπωσιακά αντικείμενα αυτού του αστρικού συστήματος. Αλλά υπάρχουν ορισμένα προβλήματα με αυτό.

Το πρώτο πρόβλημα είναι η αδυναμία παρατήρησης αντικειμένων από το σύστημα Nibiru ανά πάσα στιγμή. Σήμερα είναι εκεί, αύριο δεν είναι, και μεθαύριο δεν θα είναι ξανά εκεί. Για πολλούς, αυτή η συμπεριφορά του κομήτη-πλανήτη εγείρει μια σκιά αμφιβολίας.

Το δεύτερο πρόβλημα παρατήρησης είναι οι ασταθείς γωνιακές διαστάσεις ενός αντικειμένου ή ακόμα και αντικειμένων στον ουρανό. Σήμερα βλέπουν μια μικρή φωτεινή μπάλα κοντά στον Ήλιο, αύριο κάτι τεράστιο πετά κοντά στον Ήλιο, όχι πολύ μικρότερο από τον Ήλιο. Από την άποψη της κλασικής αστρονομίας, αυτό δεν μπορεί να είναι.



Το τρίτο και τέταρτο πρόβλημα είναι ο αριθμός των νέων αντικειμένων και η κατεύθυνση της παρατήρησής τους. Μερικές φορές φαίνονται έως και τέσσερις επιπλέον ήλιοι, και αν η Αφροδίτη, για παράδειγμα, είναι ορατή για εβδομάδες σε ένα μέρος ταυτόχρονα, τότε συμβαίνει κάποιο είδος τρέλας με τους πλανήτες του συστήματος Nibiru.

Η κυριολεκτική μετάφραση από την ελληνική λέξη “πλανήτης” είναι σαν ένα “περιπλανώμενο αστέρι”, “περιπλανώμενος”. Δηλαδή ένα αστέρι που κινείται. Η κίνηση είναι αισθητή κατά τη διάρκεια εβδομάδων και ημερών· για μεγάλους πλανήτες όπως ο Δίας, μια αλλαγή θέσης στον ουρανό διαρκεί γενικά αρκετές ημέρες. Αλλά οι δορυφόροι του Nibiru πετούν σαν μαχητικά αεροσκάφη. Σήμερα βρίσκονται σε ένα μέρος του ουρανού, αύριο σε ένα άλλο. Αυτό είναι αδύνατο, σύμφωνα με τους κλασικούς:

 

 

Ωστόσο, όπως μας αρέσει να επαναλαμβάνουμε πολύ συχνά, όλα τα μυστικά μια μέρα γίνονται ξεκάθαρα και η κατάσταση με τον Nibiru γίνεται σταδιακά πιο ξεκάθαρη. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα στη Βρετανία γύρισαν δύο βίντεο από τον Nibiru, βίντεο από διαφορετικά μέρη, αλλά έγιναν σχεδόν ταυτόχρονα.

ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Όπως μπορείτε να δείτε, η κίνηση του αντικειμένου κοντά στον Ήλιο είναι αισθητή ακριβώς στο πλαίσιο, ενώ κινείται πολύ πιο γρήγορα από το φεγγάρι κατά τη διάρκεια μιας ηλιακής έκλειψης. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι ο Nibiru μας έχει ήδη πλησιάσει πολύ πιο κοντά από τη Σελήνη, αν και αυτό είναι απίθανο να συμβεί, αφού οι δορυφόροι του από τέτοια απόσταση θα ήταν τεράστιοι.

Πιθανότατα, το αστρικό σύστημα Nibiru είναι πολύ συμπαγές, πολύ μικρότερο από την τροχιά του Ερμή, επομένως όλα εκεί κινούνται τρομερά γρήγορα, κάνοντας μια πλήρη επανάσταση σε ώρες. Και όταν αυτό το σύστημα έρθει σε ευθυγράμμιση με τον Ήλιο, παρατηρούνται θαύματα από τη Γη.

Και με τα chemtrails προσπαθούν να το κρύψουν ψεκάζοντας ανακλαστικό τζελ με ακρίβεια σκοπευτή:

 


 


 Ωστόσο, αργά ή γρήγορα, τα chemtrails δεν θα βοηθήσουν πλέον, και όταν 8 δισεκατομμύρια γήινα αδέρφια δουν τον Nibiru, όταν ακόμη και οι πιο ανόητοι συνειδητοποιούν ότι έχουν εξαπατηθεί για αιώνες, δεν ξέρουμε καν τι θα αρχίσει στον κόσμο και τι θα συμβεί . Παρακολουθούμε όμως με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

 

Σχόλια

  1. πολλοι περιμενουν να ερθει καποιος να τους σωσει .
    Δυστυχως ετσι φτασαμε εδω , παγκοσμια .
    Αν δεν λερωσεις τα χερια σου δεν γινεται τιποτα .
    καλημερα καλο μηνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις