ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ


Η NASA παραδέχτηκε το 2006 ότι κανείς δεν μπορούσε να βρει τις αρχικές βιντεοσκοπήσεις της προσγείωσης της 20ής Ιουλίου 1969.

Έκτοτε, ο Richard Nafzger, μηχανικός στο Κέντρο Διαστημικών Πτήσεων Goddard της NASA στο Maryland, ο οποίος επέβλεπε την τηλεοπτική επεξεργασία στις τοποθεσίες επίγειας παρακολούθησης κατά τη διάρκεια της αποστολής Apollo 11, τις αναζητά.


Τα καλά νέα είναι ότι βρήκε πού πήγαν.

Τα κακά νέα είναι ότι αποτελούσαν μέρος μιας παρτίδας 200.000 ταινιών που απομαγνητοποιήθηκαν - διαγράφηκαν μαγνητικά - και επαναχρησιμοποιήθηκαν για εξοικονόμηση χρημάτων. 

Συμπτωσεις....

















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΝΑΣΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ.
    Η ΝΤΙΣΝΕΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑΣΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΚΕΝΤΡΙΚΟ Κ ΟΥΧΙ ΗΛΙΟΚΕΝΤΡΙΚΟ. Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Ο ΤΕΣΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ Κ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΗΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ Ή ΑΚΟΜΗ Κ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΑΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...
    ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ (ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗΣ).
    ΟΙ ΗΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑΝΕΣ ΓΑΙΕΣ..
    ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις