Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν υπέστησαν τόσοι πολλοί άνθρωποι καρδιακή ανακοπή


Ποτέ άλλοτε στην ιστορία

της ανθρωπότητας δεν υπέστησαν τόσοι πολλοί άνθρωποι καρδιακή ανακοπή – Η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ρεκόρ και οι κλόουν υγείας βγάζουν νέα δηλητήρια εμφολιασμού!

Τι διαβάζουμε ότι γίνετε στην Αυστραλία και ουδείς χλυδάτος δημοσιοκάφρος σας ενημερώνει:

-Ο αριθμός των καρδιακών ανακοπών δεν ήταν ποτέ τόσο υψηλός στη Βικτώρια της Αυστραλίας, αναφέρει το 7News.

Πέρυσι, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης στη Βικτώρια ανταποκρίθηκαν σε περισσότερες από 7.000 καρδιακές ανακοπές, αύξηση 6% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος!!!

Το Ambulance Victoria αναφέρει ότι μόνο ένας στους 10 ανθρώπους επιζεί μετά από ένα τέτοιο περιστατικό. Στην πολιτεία της Αυστραλίας, 20 άτομα υποφέρουν καθημερινά από καρδιακή ανακοπή!!!!

 

 

 

Τώρα έχουν ξεκινήσει εκστρατείες ευαισθητοποίησης για να διδάξουν στους ανθρώπους πώς να κάνουν ΚΑΡΠΑ και να χειρίζονται έναν απινιδωτή. Η καμπάνια που εκτελείται αυτή τη στιγμή ονομάζεται “Shocktober”.

Η περσινή έκθεση VACAR (Victorian Ambulance Cardiac Arrest Registry) ανέφερε 7.361 καρδιακές ανακοπές εκτός νοσοκομείου.

Περισσότερο από ποτέ οι ανακοπές στην ιστορία της ανθρωπότητας!

«Φέτος περιθάλψαμε περισσότερους ασθενείς με καρδιακή ανακοπή από ποτέ», ανέφερε η έκθεση.

Ο αριθμός των καρδιακών ανακοπών αυξήθηκε επίσης κατά 6% το 2021. Εκείνη η χρονιά ήταν επίσης μια χρονιά ρεκόρ και «θεραπεύσαμε περισσότερους ασθενείς με καρδιακή ανακοπή από ποτέ».

Εκτός από τις μαζικές δολοφονίες και τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας οι ελεεινοί και τρισάθλιοι ιατροί της καρπαζιάς, οι τηλεπερσόνες με την άρρωστη Παγώνα (μόνο από την φωνή της μπορείς να καταλάβεις, τι καρυδιάς καρύδι είναι) ή τον επικίνδυνο και επιθετικό τραμπούκο με τα πεταχτά μάτια. Τα μάτια του είναι πεταγμένα προς τα έξω από την πολύ κακία και το μίσος που ταίζει το εγώ του!

Με τις νέες φόλες-19 θα δολοφόνησουν όλους όσους δεν τις έκαναν αλλά έφαγαν το πλασέμπο για να μην πεθαίνουν μαζικά οι υπνωτισμένοι τηλεθεατές στην μεγαλύτερη ΦΑΡΣΑ που έχουν επιβάλει επάνω στις υπνωτισμένες μάζες.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις