Η πρώτη πανεθνική άσκηση πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας πραγματοποιείται μόλις μία ημέρα πριν από τον πανεθνικό συναγερμό έκτακτης ανάγκης της FEMA στην Αμερική

 

Σε αυτό το σημείο

οι περισσότεροι έχουν ακούσει για τον συναγερμό έκτακτης ανάγκης που έχει προγραμματιστεί να βγει στις 4 Οκτωβρίου 2023. Αυτός ο συναγερμός υποτίθεται ότι θα ξεκινήσει περίπου στις 2:20 μ.μ. ώρα Ανατολικής Ευρώπης την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει για ένα λεπτό και θα περιλαμβάνει κινητά τηλέφωνα, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς σύμφωνα με την FEMA.

Πριν προχωρήσουμε, ζητήθηκε από την ANP, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, να προσφέρει επιλογές για την εξαίρεση από τον συναγερμό έκτακτης ανάγκης, και ενώ ορισμένες ειδοποιήσεις μπορούν να εξαιρεθούν, άλλες, όπως οι προεδρικές ειδοποιήσεις, δεν μπορούν.

Για να εξαιρεθείτε, ανατρέξτε στις οδηγίες του παρόχου ασύρματης τηλεφωνίας σας ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ctia.org για περισσότερες πληροφορίες.

Αναφέρεται ότι αν απενεργοποιηθεί το τηλέφωνο, η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, δεν θα ακούσετε τον συναγερμό, αλλά έχουμε δει ανησυχίες σε όλο το διαδίκτυο, οι οποίες βαφτίζονται "συνωμοσίες", ωστόσο, αν αυτό αποτελεί ανησυχία για κάποιον, υπάρχουν επιλογές για να αμβλυνθούν κάποιες από αυτές τις ανησυχίες.

 Κρατήστε την τηλεόραση και το ραδιόφωνο απενεργοποιημένα την ώρα του συναγερμού, και για τα τηλέφωνα, κάποιος θα μπορούσε απλά να βάλει το κινητό του σε μια τσάντα Faraday, αλλά οι επιλογές παράδοσης για όσους δεν θέλουν να τα κυνηγήσουν σε φυσικά καταστήματα, είναι περιορισμένες.

Σε αυτόν τον σύνδεσμο βλέπουμε ένα που μπορεί να παραδοθεί μέχρι τις 3 Οκτωβρίου. 

Τα περισσότερα νοικοκυριά διαθέτουν επίσης φούρνο μικροκυμάτων, οπότε χωρίς τσάντα Faraday, απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας και βάλτε το στον φούρνο μικροκυμάτων και φροντίστε να το αφαιρέσετε πριν ενεργοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων. Αισθάνομαι την ανάγκη να προσφέρω αυτή την προειδοποίηση επειδή είναι το είδος του πράγματος που μπορεί να κάνω κατά λάθος, ξεχνώντας εντελώς ότι ήταν εκεί. Οπότε μια προειδοποίηση για κάθε ενδεχόμενο.

Έχουμε δει επίσης τον ισχυρισμό ότι το τύλιγμα σε αλουμινόχαρτο μετά την απενεργοποίηση του τηλεφώνου, θα λειτουργήσει.

Μέσω του My Patriot Supply, βλέπουμε το ακόλουθο σημείο που γίνεται:

"Ο σκοπός της δοκιμής της 4ης Οκτωβρίου είναι να διασφαλιστεί ότι τα συστήματα συνεχίζουν να αποτελούν αποτελεσματικά μέσα προειδοποίησης του κοινού για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ιδίως σε εθνικό επίπεδο. Σε περίπτωση που η δοκιμή της 4ης Οκτωβρίου αναβληθεί λόγω εκτεταμένης κακοκαιρίας ή άλλων σημαντικών γεγονότων, η εφεδρική ημερομηνία δοκιμής είναι η 11η Οκτωβρίου".

Άρα, η δοκιμή υποτίθεται ότι προειδοποιεί για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, αλλά θα αναβληθεί αν υπάρχει εκτεταμένη κακοκαιρία... η οποία κανονικά λαμβάνει συναγερμό έκτακτης ανάγκης.

Παράξενο.

Αν και θα ήθελα πολύ να εμβαθύνω σε κάποιες από τις λεγόμενες συνωμοσίες που ήδη κυκλοφορούν, επειδή αναδεικνύουν την έλλειψη εμπιστοσύνης που έχουν πολλοί Αμερικανοί για το καθεστώς Μπάιντεν και τη FEMA, ή τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες συνολικά, κάτι συμβαίνει στις αρχές Οκτωβρίου, μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη δοκιμή του συστήματος συναγερμού έκτακτης ανάγκης, φέρνοντας στην επιφάνεια μια "συνωμοσία" που δεν έχει ακόμη εμβαθύνει σωστά, βασισμένη σε ένα πραγματικό γεγονός.

Η ΠΡΏΤΗ ΠΑΝΕΘΝΙΚΉ ΆΣΚΗΣΗ ΠΥΡΗΝΙΚΉΣ ΕΠΊΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΡΩΣΊΑΣ

Η Ρωσία μόλις προγραμμάτισε μια πλήρη, πανεθνική άσκηση πυρηνικής επίθεσης για τις 3 Οκτωβρίου 2023. Προηγουμένως οι ασκήσεις πυρηνικής επίθεσης ήταν περιφερειακές, αλλά αυτή θα πραγματοποιηθεί σε 11 ζώνες ώρας.

Σύμφωνα με πολλαπλές αναφορές "ηγέτες και αξιωματούχοι από όλη τη ρωσική κοινωνία, "από τους ηγέτες της πολιτικής άμυνας μέχρι τους επικεφαλής των κρατικών εταιρειών", θα λάβουν μέρος στις ασκήσεις".

Περισσότερα από το Newsweek:

Οι ρωσικές αρχές θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις μεγάλης κλίμακας σε όλη τη χώρα στις 3 Οκτωβρίου λόγω του "αυξανόμενου κινδύνου ένοπλων συγκρούσεων, συμπεριλαμβανομένων [με] δυνάμεις που διαθέτουν πυρηνικά κοντά στα σύνορα της Ρωσίας", ανέφερε την Πέμπτη το κανάλι Baza Telegram, το οποίο συνδέεται με τις ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας, επικαλούμενο τον επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Εποπτείας της Ρωσίας για την Προστασία των Δικαιωμάτων των Καταναλωτών και την Ανθρώπινη Ευημερία, ή Rospotrebnadzor.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Μόσχα πραγματοποιεί τέτοιες ασκήσεις, οι οποίες φαντάζονται ότι η Ρωσία βρίσκεται τουλάχιστον εν μέρει υπό στρατιωτικό νόμο και ότι έχει καταστραφεί έως και το 70% των εγκαταστάσεων στέγασης της χώρας, ανέφερε το μέσο. Οι ασκήσεις θα υποθέσουν επίσης ότι η γενική κινητοποίηση έχει λήξει και υπάρχει η πιθανότητα ραδιενεργού μόλυνσης, ανέφερε το Baza.

Το Metro, επικαλούμενο το κείμενο του σεναρίου για τις ασκήσεις, αναφέρει: "Το καθεστώς Πούτιν είχε "λάβει απόφαση να αναπτύξει μέτρα που αποσκοπούν στην αύξηση της ετοιμότητας των δυνάμεων πολιτικής άμυνας και των μέσων για τη λήψη μέτρων προστασίας του πληθυσμού, των υλικών και πολιτιστικών αγαθών στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, συμπεριλαμβανομένης της γενικής εκκένωσης από τις επικίνδυνες ζώνες"".

Ο Πούτιν είναι γνωστό ότι διαθέτει αρκετά καταφύγια στα παλάτια του για την προετοιμασία του πυρηνικού Αρμαγεδδώνα, καθώς και έναν στόλο από αεροσκάφη Il-80 Maxdome "Doomsday".

Σε αντίθεση με εδώ στην Αμερική, όπου τα υπόγεια καταφύγια, γνωστά ως DUMBs (Deep Underground Military Bases) , έχουν δημιουργηθεί για τους ηγέτες των εθνών και των κρατών και τις οικογένειές τους, καθώς και για τους στρατιωτικούς ηγέτες και τις οικογένειές τους, η Ρωσία έχει πυρηνικά καταφύγια που έχουν δημιουργηθεί για τον πληθυσμό της.

Τον Φεβρουάριο του 2023, αναφέρθηκε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ξόδεψε τον τελευταίο χρόνο για την αναβάθμιση "χιλιάδων καταφυγίων βομβών της σοβιετικής εποχής".

Οι εργασίες στα καταφύγια γίνονται αθόρυβα, χωρίς δημόσιες ανακοινώσεις. Οι αρχές φαίνεται να δαπανούν εκατοντάδες εκατομμύρια ρούβλια - το ισοδύναμο εκατομμυρίων δολαρίων - ανέφεραν οι Moscow Times.

Χιλιάδες καταφύγια που δεν έχουν χρησιμοποιηθεί για δεκαετίες γίνονται κατάλληλα για χρήση.

Το πρακτορείο επεσήμανε επίσης άλλες αναφορές των μέσων ενημέρωσης που έδειχναν ότι οι αρχές δαπανούν μεγάλα ποσά για καταφύγια σε ολόκληρη τη χώρα.

Το δημοσίευμα της Metro σχετικά με τις πανεθνικές πυρηνικές ασκήσεις στη Ρωσία στις 3 Οκτωβρίου, ενώ παραθέτει κείμενο από το σενάριο, δεν προσφέρει ημερομηνία κατά την οποία γράφτηκε και κυκλοφόρησε το έγγραφο, αν και η Daily Star αναφέρει ότι το έγγραφο διέρρευσε.

Το ρωσικό έγγραφο διέρρευσε πριν από την ανακοίνωση της FEMA τον Αύγουστο του 2023 για τη δοκιμή του συστήματος συναγερμού έκτακτης ανάγκης ή μετά. Αν οι ΗΠΑ γνώριζαν για την άσκηση, φαίνεται αρκετά ανησυχητικό FEMA nd η FCC θα θα έστηνε μια δοκιμή μόλις μια μέρα αργότερα.


ΚΑΤΏΤΑΤΗ ΓΡΑΜΜΉ

Το θέμα εδώ είναι ότι δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό προετοιμαζόταν ο σχεδιασμός για αυτή τη δοκιμή πυρηνικής επίθεσης. Έτσι, ενώ δεν βάζουμε ακόμα τα καπέλα μας από αλουμινόχαρτο, πιστεύουμε ότι είναι λογικό να αναρωτηθούμε αν η κυβέρνηση των ΗΠΑ έλαβε γνώση της προγραμματισμένης άσκησης πυρηνικής επίθεσης της Ρωσίας όταν εξέδωσε το δελτίο τύπου της FEMA τον Αύγουστο του 2023, με το οποίο ανακοίνωσε τη "δοκιμή" συναγερμού έκτακτης ανάγκης για τις 4 Οκτωβρίου; Μόλις μία ημέρα μετά την άσκηση της Ρωσίας.

Η αμφισβήτηση των "συμπτώσεων" συνήθιζε να είναι η δουλειά των εθνικών μέσων ενημέρωσης, αλλά δεν τα βλέπουμε να το κάνουν σε αυτή την περίπτωση, οπότε πρέπει να αναρωτηθούμε αν ο συγχρονισμός της αναβάθμισης των καταφυγίων βόμβας από τη Ρωσία, μαζί με το έγγραφο που "διέρρευσε" σχετικά με τις πρώτες ασκήσεις πυρηνικής επίθεσης σε εθνικό επίπεδο, πάνω από την Αμερική που ανακοίνωσε στη συνέχεια μια δοκιμή συναγερμού έκτακτης ανάγκης σε εθνικό επίπεδο, συνδέονται όλα με κάποιο τρόπο, και αν ο συναγερμός που φαίνεται στην παραπάνω εικόνα θα εμφανιστεί στις οθόνες μας κάποια στιγμή σύντομα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις