Το ορφανοτροφείο της Madonna στο Μαλάουι κατηγορείται για "εμπορία παιδιών με βάση περιεχόμενο LGBTQ"


 Η Παγκόσμια Ομοσπονδία της Αιθιοπίας έχει πάει στον Πρόεδρο του Μαλάουι Λάζαρους Τσακβέρα για να του ζητήσει να διερευνήσει «καταγγελίες για «ομοφυλόφιλους και τρανσέξουαλ» σχετικά με την υιοθεσία των παιδιών από το Μαλάουι για πιθανή «εμπορία ανθρώπων και κοινωνικά πειράματα». 

Η «Βασίλισσα της Ποπ»,  Μαντόνα, η φιλανθρωπική της οργάνωση, το Raising Malawi, και η διεφθαρμένη εξουσία του Μαλάουι εκμεταλλευόντουσαν τα πιο ευάλωτα παιδιά.  

Η Ομοσπονδία ζητά από τον Πρόεδρο Chakwera «να περιορίσει την πρόσβαση της ίδιας και των συνεργατών της στην Αφρική και στα παιδιά της Αφρικής ως προληπτικό μέτρο μέχρι να διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα για εμπορία παιδιών, σεξουαλική εκμετάλλευση, σεξουαλική δουλεία, ανατροπή υιοθεσίας, απειλή εξαναγκασμού, απάτη,  εξαπάτηση και κατάχρηση εξουσίας ».  

Η αρχή του «αθώου έως ότου αποδειχθεί ένοχος» ισχύει και σε αυτή την περίπτωση , αλλά υπάρχουν αναμφισβήτητα γεγονότα που πρέπει να ληφθούν υπόψη σχετικά με τη Madonna που την καθιστούν ακατάλληλη να είναι κοντά στα παιδιά, πόσο μάλλον να της δοθεί η ευκαιρία να τα επηρεάσει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις