Οι Πεζοναύτες συνελλαβαν τον εμβολιολάτρη Αναπληρωτή Διευθυντή του Οργανισμού Υγείας και Άμυνας


Οι πεζοναύτες των Ηνωμένων Πολιτειών που υπηρετούσαν υπό τον στρατηγό Eric M. Smith συνέλαβαν την Παρασκευή τον Δρ Michael Malanoski, Αναπληρωτή Διευθυντή της Υπηρεσίας Υγείας και Άμυνας, με την κατηγορία της προδοσίας και της συνωμοσίας, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού.

Ως αναπληρωτής διευθυντής της Υπηρεσίας Υγείας και Άμυνας, ο Malanoski υποστήριξε τον Διευθυντή DHA στην ηγεσία μιας κοινής, ολοκληρωμένης Υπηρεσίας Υποστήριξης Μάχης, δίνοντας τη δυνατότητα στον Στρατό, το Ναυτικό και τις ιατρικές υπηρεσίες της Πολεμικής Αεροπορίας να παρέχουν μια ιατρικά έτοιμη δύναμη εν καιρό ειρήνης αλλα και πολέμου. Το DHA κατευθύνει την εκτέλεση κοινών υπηρεσιών που περιλαμβάνουν το Σχέδιο Υγείας TRICARE, φαρμακείο, τεχνολογία πληροφοριών υγείας, έρευνα και απόκτηση, εκπαίδευση και κατάρτιση, δημόσια υγεία, ιατρική επιμελητεία, διαχείριση εγκαταστάσεων, διαχείριση πόρων προϋπολογισμού και σύναψη συμβάσεων. Το DHA διαχειρίζεται το Πρόγραμμα Υγείας TRICARE παρέχοντας παγκόσμια ιατρικά, οδοντιατρικά και φαρμακευτικά προγράμματα σε περισσότερα από 9,6 εκατομμύρια ένστολα μέλη της υπηρεσίας, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Είναι ένθερμος υποστηρικτής του εμβολίου. Όταν ο παράνομος πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν και ο  υπουργός Άμυνας του, Λόιντ Όστιν, ανέθεσαν σε όλα τα μέλη των ενόπλων δυνάμεων να εμβολιαστούν ή να αντιμετωπίσουν συνεπειες, ο Μαλανόσκι εξουσιοδοτήθηκε στέλνοντας «καθημερινές οδηγίες» σε διοικητές στρατιωτικών εγκαταστάσεων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό. Οι γραπτές του επιστολές επεβαλλαν τόσο τους αξιωματικούς όσο και τους στρατιωτες να τηρήσουν την εντολή του Όστιν ή να δεχθουν τις συνέπειες.

Στις 19 Απριλίου 2022, όταν η FDA ενημέρωσε την Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης στις 13 Ιουλίου για το εμβόλιο Novavax COVID-19 ώστε να περιλαμβάνει άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω, ο Malanoski ενίσχυσε τη ρητορική του για τα εμβόλια, λέγοντας στα μέλη της υπηρεσίας ότι θα μπορούσαν να "ξηλωθουν" επειδή δεν είχαν εμβολιασμένα παιδιά.

Δυστυχώς, ορισμένα μέλη της υπηρεσίας έλαβαν υπόψη την προειδοποίησή του. Σύμφωνα με την πηγή μας, το τμήμα Λευκα Καπελα του στρατού των ΗΠΑ γνωρίζει τουλάχιστον 15 παιδιά ηλικίας 12-14 ετών που πέθαναν μετά τον εμβολιασμό.

Αλλά η απώλεια ζωής δεν πτόησε τη σταυροφορία του Malanoski υπέρ του εμβολίου. Αφού η Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου ψήφισε για την κατάργηση της εντολής του Όστιν να λαμβάνουν τα στρατεύματα το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, ο Malanoski συνέστησε στα μέλη των υπηρεσιών να αγνοήσουν την ψηφοφορία και αντ' αυτού να ακολουθήσουν τις οδηγίες του CDC, επειδή «οι ζωές σας και οι ζωές της οικογένειάς σας εξαρτώνται από την τήρησή σας στα πρωτόκολλα εμβολίων. ” Είπε ότι «ο Covid εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη απειλή για την κοινωνία» και ότι «παρά τα όσα έχετε ακούσει, οι εντολές εμβολίων εξακολουθούν να ισχύουν». Επιπλέον, απείλησε να αρνηθεί «όλη» την ιατρική κάλυψη σε μη εμβολιασμένα εξαρτώμενα άτομα.

Ο Μαλανόσκι, είπε η πηγή μας, αξίζει είτε να κρεμαστεί είτε να περάσει τη ζωή στη φυλακή επειδή υπερέβη την εξουσία του και πρόδωσε τον γενναίο στρατό μας και τις οικογένειές τους.

«Θα απαντήσει για ό,τι έκανε, αλλά αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό κράτηση», είπε η πηγή μας. 






ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ


Σχόλια

  1. MΑΛΑΝΟΣΚΙ=ΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟΣ;ΑΝ ΝΑΙ,ΤΟΤΕ Ο ΣΜΙΘ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΈΛΑΒΕ. ΚΑΖΙΜΙΕΡΖ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ;ΟΙ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΧΕΙΡΌΤΕΡΩΝ!
    ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΑΝΑΊΣΘΗΤΟΙ ΑΣΥΓΧΩΡΗΤΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ.
    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ...ΤΥΧΑΙΟ ΟΙ ΑΣΠΡΟΙ ΠΑΠΕΣ
    ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΤΩΝ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΙΟΠΟΛΩΝΙΑ;Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚΕΡ....ΔΕΝ ΒΟΥΤΑΕΙ

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΛΟΤΤΑ ΤΟΥ ΣΒΑΜΠ ΤΟΝ ΧΑΡΑΡΙ,ΠΟΥ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΔΙΑΤΕΊΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΑΡΘΕΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΣΒΑΜΠ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΛΙΚΙ ΣΤΗΝ ΓΟΜΟΛΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΝΤΕΛΕΣ ΣΤΟ ΦΙΔΙΣΙΟ ΚΟΡΜΊ; ΕΙΠΕ ΤΟ

    ΜΑΥΡΟ ΔΑΝΤΕΛΩΤΟ ΒΡΑΚΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΖΑΡΤΙΕΡΑ ΚΑΛΣΟΝ ΓΑΤΑ ΜΕ ΕΦΤΑ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΦΛΗ ΤΡΕΛΛΗ ΑΔΕΡΦΉ ΝΟΕΛΙ ΓΙΟΥΒΑΛΙ ΧΑΡΟΥ ΡΕΙ....

    ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΎΝ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΊΣΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΕΡΠΕΤΟ ΑΛΟΙΓΚΟΡ ΟΙ ΕΜΨΥΧΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ;

    ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ "ΔΩΣΕΙ" ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΚΡΑΚΟΒΙΑΣ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΚΕΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΗΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΛΟΤΤΑ ΖΗΛΩΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΔΙ'ΟΛΙΓΟΝ ΑΚΟΜΗ;

    ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΑ ΡΩΣΣΑΚΙΑ ΤΑ ΕΣΦΑΖΑΝ,ΒΙΑΖΑΝ ΒΑΣΑΝΙΖΑΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΕΠΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΖΥΜΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΕΘΙΜΑ,ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ,ΤΙΣ ΒΑΛΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ....

    Ο ΣΜΙΘ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΟΜΩΣ,ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΛΗΡΟΣ-ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ- ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ.ΤΟ 2023 ΘΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΌΤΗΤΑΣ. ΥΠΟΨΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΒΟΔΙΟΥ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΛΕΟΝ.ΟΥΔΕΜΙΑ.

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις