ΜΙΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ....!!!


 Δε θα μπω στη διαδικασια του πολιτικου σχολιασμου

οσον αφορα το κομματι της κηδειας του πρωην Βασιλια Κωνσταντινου.

Αλλωστε δεν ειμαι Βασιλικος.

Εγω θ αναφερω μονο την αποψη μου .

Κατ αρχην ειναι ηλιθιο σαν επιχειρημα οτι δεν εχουμε πια Βασιλεια

Ο Κωνσταντινος εδικαιουτο να θαφτει δημοσια δαπανη και με τιμες πρωην αρχηγου κρατους.

Και εδικαιουτο γιατι πολυ απλα πριν την αλλαγη συνταγματος ηταν νομιμος κατοχος της θεσης αυτης.

Εδω θαψαμε ετσι τον Φλωρακη,τον σφαγεα αμαχων Ελληνων,που πολεμησε με συνθημα την παραχωρηση της Μακεδονιας στους Σλαβους ...τον Βαφειαδη....τον Γλεζο....τον Αλευρα μεχρι και τον Βλασση Μπονατσο....ο Κωνσταντινος τους πειραξε...

Μετα την αναληψη της αρχηγιας του πλανητη απο την ΝΤΠ

καταργηθηκαν ολες οι Βασιλειες που ηταν το κεντρο διοικησης της ΠΤΠ

πλην αυτων που προδωσαν κι αλλαξαν στρατοπεδο.

Σε αυτους παρεμεινε ο τιτλος τυπικα χωρις καμια ουσιαστικη εξουσια.

Ηταν λοιπον δυνατον ενα απο μεγαλυτερα τσιρακια της ΝΤΠ

να επιτρεψει να ταφει με τιμες ενας Παλαιοταξιτης....?

Ισα ισα οι εντολες που πηρε ηταν να τον ξεφτιλισει

και να ταφει σαν φτωχος συνταξιουχος.

Οσον αφορα τις 2-3 Βασιλικες οικογενειες που θα παρευρεθουν

αυτο γινεται λογω δεσμων αιματος και το βασικοτερο

για να δικαιολογησουν το λογο υπαρξης τους....

Σας το εχω ξαναπει...

Μετα τον ξεκουρδιστο Μπαιντεν(αν ειναι αυτος)

και τον μπ@σταρδο Τρουντο

ο δικος μας ειναι το τριτο μεγαλυτερο κεντρο ελεγχου κι εξουσιας της ΝΤΠ....

Βασικα γιατι ειναι πανηλιθιος....ευκολοπουλητος...και τον κρατανε καλα...

Τα υπολλοιπα ειναι λογια του χαβαλε για να περνα η ωρα....



Υ.Γ.

Επειδη εμενα μου αρεσουν οι στολες....εξου και η φωτο του....

Κι επειδη δεν αρεσει σε αυτους αρχισε ν αρεσει σ εμενα....


SINOMOSIOLOGOS

sinomosiologos.blogspot.gr






Σχόλια

  1. Θεωρω εντελως αυθαιρετο να ταυτιζεται η Δεξια με την βασιλεία.

    ΛΟΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν την ταυτισε κανενας....Αλλωστε πλεον στην Ελλαδα το να ταυτιζεται η Δεξια με την Βασιλεια ειναι ντροπη...για την Βασιλεια

      Διαγραφή
  2. Από τις λίγες φορές που θα διαφωνήσω μαζί σου sinomosiologe! Να θρηνήσουμε ποιόν ακριβώς; Ένα μαμόθρεφτο που έτρεχε πίσω από το φουστάνι της Βουγιουκλάκη και όταν την άφησε έγκυο η Φρειδερίκη απαίτησε την έκτρωση του εμβρύου και εκείνος παρίστανε τη λειράτη κότα; Ποιό είναι το έργο που άφησε επί βασιλείας του και χρειάζεται ειδική μνεία ή ακόμη και δημοσία δαπάνη κηδεία; Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι η ΝΤΠ κάνει και θα έκανε το πάν για να ξεφτυλίσει ή εκθέσει την ΠΤΠ και ίσως μία τέτοια πρωτοβουλία του Κούλη να καθησύχαζε αρκετούς δεξιούς ψηφοφόρους του. Αλλά, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά, η βασιλεία (ακόμη και ως θεσμός μοναρχίας/φεουδαρχίας της ΠΤΠ) είναι και αυτή μία γάγγραινα στο στομάχι όλου του κόσμου και κυρίως της δύσμοιρης Ελλαδίτσας μας!

    Φιλικά πάντα!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχω κανενα προβλημα να διαφωνησεις ουτε θεωρω οτι εχω το αλαθητο...Η διαφωνια μου σε αυτα που γραφεις ειναι οτι πιστευω οτι η μεγαλυτερη γαγραινα ειναι η Δημοκρατια η οποια θεωρω οτι κατεστρεψε και την Αρχαια Αθηνα σαν πολη κρατος.Αν το δουμε αντικειμενικα το θεμα το καλυτερο και ιδανικοτερο πολιτευμα ειναι η Αναρχια μονο που ειναι ουτοπικο και δεν θα το αντεχε καμια κοινωνια.Επομενως δεν κοιταμε ποιο ειναι καλυτερο πολιτευμα στη θεωρια αλλα πιο μπορει να ειναι πιο λειτουργικο στην ανθρωπινη φυση.

      Διαγραφή
  3. ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΎΣΩ...ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΜΙΣΗΣΕΙΣ....

    ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.

    ΜΙΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Η ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΠΟΣΟΙ ΑΓΑΘΙΑΡΗΔΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο
    ΚΟΚΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ COMMITTEE OF 300.ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ.ΠΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΕΠΣΤΑΙΝ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ-ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΟΡΓΊΩΝ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΙ Η ΘΕΟΔΏΡΑ.
    ΠΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΚΙΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΙΜΟΠΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΟΥΝΤΟΠΟΣΙΑΣ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΤΙΣ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.ΚΑΠΑΤΣΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΓΥΝΗ,ΦΙΔΟΣΠΕΡΜΑ ΕΒΡΑΪΚΌ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΜΑΝΗ.ΕΧΕΙ Η ΜΑΝΗ ΠΟΛΛΟΥΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ".ΔΕΣ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΜΕ 160 ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ GREAT RESET ANA ΧΕΊΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ'ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΟΗΜΑ.

    ΜΕΤΑ....

    ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣΤΕ;ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 3η ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΜΥΑΛΑ/ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ.ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΩ....ΚΝΟΔΑΛΑ!;!

    ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΚΥΝΗΓΗΘΗΚΑΝ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.ΣΒΗΣΤΗΚΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΦΥΛΑΞΑΝ ΕΥΤΥΧΩΣ.

    ΘΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΣΆΙΤ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΩΤΟ,ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ,ΤΟΥΣ ΤΥΡΆΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΜΑΪΚΉΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑΣ ΚΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΑΣ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ.
    ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ;
    ΙΣΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ...


    https://unholyromantyrants.blogspot.com

    ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΆ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ
    : GRECO-ROMAN MERCHANT MARINE
    KAI
    HOUSE OF BAD LUCK,MΕΛΕΤΑΜΕ ΔΙΧΩΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

    ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ....

    Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΣΤΟΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΚΟΡΌΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ...ΤΣΙΜΠΗΣΑΤΕ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ+ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΣΕ ΟΛΑ.ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΑ,ΣΕ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΣΤΟ PIZZAGATE HOBBY ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΣΥΝΈΤΑΙΡΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΣΑΣ.
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ:ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΟΥΣΑΤΩΝ ΥΙΩΝ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΟΙΚΤΟΥ....

    ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΔΑΝΙΚΟ ΕΡΠΕΤΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΩ ΣΛΕΣΒΙΧ ΧΟΛΣΤΑΊΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΔΑΝΙΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΟ UNDERWORLD KAI ΣΤΟ TWILIGHT BENETIA MEPIA.

    ΛΙΓΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΝΙΚΟ ΟΙΚΟ ΞΕΚΙΝΑ ΟΛΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΟΊΚΩΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΡΑΚΟΜΑΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΙ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΦΙΔΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΟΚΕΥ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΩΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ,ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ=ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ.

    ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΥ SFAGI.GR ,ΤΗΝ ΣΥΝΈΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΙΑΣ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ=ΡΟΜΑΝΩΦ TI ΤΗΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΆΝΑΜΟ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΠΣΤΑΙΝ.

    ΠΑΕΙ ΒΑΘΕΙΑ Η ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ "ΑΛΙΚΗΣ" ΚΙ Ο ΑΣΠΡΟΣ ΛΑΓΟΣ ΘΟΛΏΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ,ΟΜΩΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ,ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΥΓΧΩΡΗΤΙΚΑ,ΤΥΠΟΥ "ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΟΥ Ν'ΑΓΙΑΣΩ".

    Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΙ Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΕΞΑΡΤΆΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ "ΦΙΝΟΣ ΦΙΛΜ" ΕΓΙΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΆ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΒΑΥΑΡΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ.
    ΌΛΑ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΎΤΟΥ ΤΑΒΙΣΤΟΚ.

    ΚΡΙΜΑ!ΚΡΙΜΑ!ΚΡΙΜΑ!

    ΡΙΤΑ ΑΠΟ ΣΠΑΡΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟ-ΤΕ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΞΕΝΟΥΣ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΥΣ.
    ROMAN TYRANTS ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ. ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΊΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΣΑΡΔΙ ΚΑΣΤΡΟ ΚΙ ΗΠΙΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Α ΛΑ ΕΛΊΖΑΜΠΕΘ ΜΠΑΘΟΡΥ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε οχι βρε Ριτα και να σε μισησω....

      Διαγραφή
    2. OKKIE DOKKIE!
      ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ AHUWAHZEUS/RETURN OF ZEUS.
      TO TI ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ "ΠΑΓΩΤΟ ΕΒΓΑ" .
      Ο ΧΑΑΚΟΝ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΚΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟ ΓΕΡΟΝΤΟΡΦΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ WHO.O ΜΠΙΛ ΓΚΑΙΗΤΣ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ ΚΛΑΣΣΙΚΗ.
      Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΜΊΛΙΑ ΓΛΎΞΜΠΟΥΡΓΚ. ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ COSA NOSTRA.

      ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ:Η ΣΟΦΙΑ ΕΧΕΙ ΝΥΜΦΕΥΘΕΙ ΤΟΝ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΝΑΙ;
      ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΜΠΌΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΝΙΑΔΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΑΣ;ΑΛΛΑ ΤΟ COMMITTEE OF 300 AYTO ΔΕΝ ΚΑΜΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ;
      ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ ΟΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΙΟΝ;ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΟΠΙΟΜΑΝΕΙΣ;ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ BOXERS OI ΚΙΝΕΖΟΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ;
      ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΜΑΥΡΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑ ΤΟ ΚΚΚ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΩΝ BREAKSPEAR;ΝΑΙ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ....

      ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΚΙ ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ,ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙ ΤΟ "ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΥΡΤΑΚΙ".....

      ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΆ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΨΕΥΤΟΕΥΓΕΝΙΚΑ ΜΕ ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΚΡΕΑΣ ΒΡΕΦΟΥΣ ΨΗΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ.

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΥΟUTUBE TO VIDEO ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΣΕΦ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΡΕΎΕΙ ΒΡΕΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ NOBILITY MHN ΧΕΣΩ ΣΤΑ ΣΤΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΗΠΤΡΑ ΤΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

      ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΕΞΩΓΑΜΗ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗΣ;
      ΣΤΟ ΤΑΤΌΙ Η ΓΚΡΑΝΜΑΔΕΡ ΕΘΑΒΕ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΑΓΕ Η ΜΗΤΕΡΟΥΛΑ....ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΔΕΜΕΡΤΖΗ.
      ΚΙ Η ΜΕΝΔΩΝΗ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΚΑΊΝΙΣΗ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΤΑΤΌΙ Η ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΠΑΙΔΟΦΙΛΗ ΓΡΙΑ ΕΒΡΑΙΑ ΛΕΣΒΙΑ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΣΙΜΈΝΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΕΝΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

      ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ+ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΑΣ ΜΗ....
      ΟΧΙ ΜΗ ΛΗΣΜΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ...ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΔΡΑ.
      Ο ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΛΕΕΙ:ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΙΔΩΛΑ.ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ,ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΑΤΟΡΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ,ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ IDIOTS AΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΕΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ ΤΗΝ ΠΗΓΗ!

      ΡΙΤΑ

      ΥΣ.
      ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ+ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΆΝΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΓΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΓΛΥΠΤΟ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ;ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ,ΕΙΣΤΕ ΑΘΩΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ.

      Διαγραφή
  4. ΡΊΤΑ ΣΧΌΛΙΟ

    ΣΕ ΑΓΑΠΆΜΕ ΚΆΡΓΑ!!!

    Ο Sinomosiologos ΑΠΛΆ "ΈΠΕΣΕ"ΣΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ... ΚΑΝΩ ΑΝΤΊΘΕΤΑ ΑΠΟΤΙ ΛΈΝΕ ΈΤΣΙ !!!
    ΑΥΤΌ ΌΜΩΣ ΕΊΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΊΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΙΖΕΣΑΙ ΑΣΤΟΥΣ... ΓΙΑΤΊ ΕΎΚΟΛΑ ΛΈΝΕ ΔΉΘΕΝ ΚΆΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΊΘΕΤΟ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΝ...(ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΘΈΛΗΣΗ, ΑΛΛΆ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΆΛΛΗ ΚΟΥΒΈΝΤΑ)

    ΜΗΝ ΛΈΜΕ ΚΙΟΤΙ ΘΕΜΕ ΤΏΡΑ ΕΎΚΟΛΑ ΚΑΤΑΛΆΒΑΜΕ ΤΙ ΕΊΠΕ Ο Sinomosiologos

    ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΕΓΩ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις