Η CIA του Μπάιντεν είναι υπεύθυνη για τις ταραχές στη Βραζιλία

 

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών

του καθεστώτος Μπάιντεν είναι υπεύθυνη για την υποκίνηση διαμαρτυριών που συγκλόνισαν τη Μπραζίλια μετά τις επίμαχες εκλογές μεταξύ του συντηρητικού Jair Bolsonaro και του αντιπάλου του, του φιλελεύθερου αριστερού Luiz Inácio Lula da Silva, ο οποίος αναδείχθηκε νικητής. Υποτιθέμενοι υποστηρικτές του Μπολσονάρο εισέβαλαν στο Κογκρέσο, το Ανώτατο Δικαστήριο και το προεδρικό μέγαρο την Κυριακή, διαμαρτυρόμενοι για νοθεια στις εκλογές. Οι διαδηλωτές παρέκαμψαν οδοφράγματα ασφαλείας, σκαρφάλωσαν σε στέγες, έσπασαν παράθυρα και εισέβαλαν και στα τρία κτίρια, τα οποία πιστεύεται ότι ήταν σε μεγάλο βαθμό άδεια το Σαββατοκύριακο. Μερικοί από τους διαδηλωτές ζήτησαν στρατιωτική επέμβαση είτε για την αποκατάσταση του Μπολσονάρο στην εξουσία είτε για την εκδίωξη του Λούλα από την προεδρία.

Ο Λούλα σε συνέντευξη Τύπου κατηγόρησε τον Μπολσονάρο ότι χρησιμοποιεί τους «φασίστες φανατικούς» του για να αποσταθεροποιήσει την κυβέρνηση.

Ακούγεται οικείο?


Τα Λευκα Καπελα στη Διοίκηση Κυβερνοχώρου του Στρατού των ΗΠΑ, Φορτ Γκόρντον, είπαν ότι η εγκληματική CIA έβαλε «εκατοντάδες περιουσιακά στοιχεία» στη Βραζιλία πριν από τις εκλογές με σκοπό να σπείρει διχόνοια μεταξύ των συντηρητικών ψηφοφόρων της χώρας. Οι στόχοι τους ήταν να υποδαυλίσουν τη δυσπιστία στην εκλογική διαδικασία της Βραζιλίας και να πείσουν τον κόσμο ότι ένας δειλός Μπολσονάρο είχε εγκαταλείψει τη Βραζιλία για να καταφύγει στο κτήμα του προέδρου Ντόναλντ Τζ. Τραμπ στη Φλόριντα Μαρ-α-Λάγκο, έναν ισχυρισμό που οι πηγές μας εκεί διέψευσαν.

Η πηγή μας είπε ότι η Cyber Command άρχισε να παρακολουθεί τις συνομιλίες της CIA μήνες πριν από τις εκλογές. Υψηλόβαθμα στελεχη της CIA συζήτησαν την αποστολή πρακτόρων στη Βραζιλία προτού ο Λούλα νικήσει τον Μπολσονάρο, υποδηλώνοντας ότι η υπηρεσία γνώριζε εκ των προτέρων το αποτέλεσμα. Ωστόσο, η υπηρεσία ενίσχυσε την παρουσία της στη Βραζιλία - μια δαπανηρή επιχείρηση - εν αναμονή της ήττας του Μπολσονάρο. Οι πράκτορες, είπε η πηγή μας, είχαν την αποστολή να υπαινίσσονται στη συντηρητική βάση της Βραζιλίας για να «ξεσηκώσουν», για να πείσουν τον κόσμο ότι αν έχανε ο Μπολσονάρο, ο Λούνα πρέπει να είχε νοθευσει τον δρόμο του προς τη νίκη.

«Από ό,τι γνωρίζουμε, η CIA έστειλε 500 πράκτορες στη Βραζιλία. Απλώς για να είμαστε δικαιοι δεν ξέρουμε με στοιχεια αν οι εκλογές ήταν νοθευμένες, και αυτό δεν μας ενδιαφέρει ασχετα αν ολα δειχνουν οτι ηταν. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι εάν ο Μπολσονάρο έχανε, η CIA ενδιαφεροταν πολύ να δημιουργήσει μια εκδήλωση τύπου 6ης Ιανουαρίου στη Μπραζίλια και να τη συνδέσει με τον Πρόεδρο Τραμπ», είπε η πηγή μας.

Λίγο αφότου ο Λούλα ανακήρυξε τον εαυτό του νικητή και ο Μπολσονάρο είπε ότι δε θα παραστει στην ορκωμοσία του αντιπάλου του, η CIA άρχισε να τροφοδοτεί παραπληροφόρηση στους συνωμότες της MSM, λέγοντας ότι ένας φοβισμένος Μπολσονάρο πηρε την πρώτη πτήση προς τη Φλόριντα για να κάνει παρέα με τον Πρόεδρο Τραμπ. Είπαν επίσης ότι κρύβεται κάπου στο Ορλάντο.

«Η CIA, με εντολη του Μπάιντεν, θέλει το MSM να πιστέψει ότι ο Τραμπ και ο Μπολσονάρο συνεργάστηκαν για να οργανώσουν μια εξέγερση στη Βραζιλία. Ο στόχος της CIA δεν είναι να επανεγκαταστήσει τον Μπολσονάρο -η ψεύτικη κυβέρνηση τον μισεί- αλλά να κακολογήσει περαιτέρω τον Πρόεδρο Τραμπ υπονοώντας ότι ανακατεύεται στις εξωτερικές υποθέσεις. Αυτό δειχνει το πόσο απελπισμένο είναι το Deep State να βγάλει τον Τραμπ από το προσκηνιο. Δεν θα σταματήσουν σε τίποτα. Όσο για τον Μπολσονάρο, δεν υπάρχει καμία ουσιαστική απόδειξη ότι έχει μπει καν στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε η πηγή μας.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεται ο Μπολσονάρο, οι Δημοκρατικοί κάλεσαν την Κυριακή τον Τζόζεφ Μπάιντεν να τον εκδώσει πίσω στη Βραζιλία για να δικαστεί για «υποκίνηση εξέγερσης». Ο Μπάιντεν απάντησε αποκαλώντας τον Μπολσονάρο εχθρό της δημοκρατίας και λέγοντας ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τη νέα προοδευτική κυβέρνηση της Βραζιλίας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....













ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΠΙΟ ΤΟ ΜΈΣΟ ΌΡΟ ΗΛΙΚΊΑΣ???

    ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΊΑ?


    ΠΌΣΟΙ ΦΎΓΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΒΙΟΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ? ΌΣΟΙ ΈΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 35 ΧΡ. ΕΊΝΑΙ ΜΠΟΥΛΙΔΕΣ ΛΊΓΟΙ... ΚΑΙ ΜΑΝΤΡΟΜΕΝΟΙ ΣΈΝΑ Η/Υ ΠΟΥ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΣΠΆ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΌΓΙΟ ΝΩΧΕΛΙΚΑ.

    Η ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΩΝ.Η ΧΏΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΛΑΓΟΥΜΟΠΑΡΕΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΉ... ΦΟΙΤΗΤΙΚΉ... ΣΧΟΛΉ ΓΑΛΑΚΤ. ΣΤΗΝ ΡΌΔΟ... ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΆΛΑΝΕ... ΠΑΡΌΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕ ΈΝΑ ΜΟΡΦΩΤΙΚΌ ΕΠΊΠΕΔΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΜΕ ΣΟΒΑΡΆ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙΑ ΕΠΑΦΈΣ? ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΆ. ΚΛΠ

    ΆΣΕ ΠΟΥΝΑΙ ΟΛΑ ΟΡΓΑΝΟΜ.ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Η ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΝ Η ΤΟΥΣ ΔΕΝ

    ΟΠΌΤΕ ΤΙ ΝΑ ΛΈΜΕ???

    Α ΈΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ.

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ.



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις