ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ

 


Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε τον νόμο περί προστασίας των επιζώντων της άμβλωσης γεννημένου-ζωντανού, ο οποίος δηλώνει ότι κάθε παιδί που γεννιέται ζωντανό μετά από απόπειρα άμβλωσης είναι «νομικό πρόσωπο για όλους τους σκοπούς σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών». Οι γιατροί θα έπρεπε να φροντίζουν αυτά τα βρέφη όπως θα έκανε ένας «λογικά επιμελής και ευσυνείδητος γιατρός για οποιοδήποτε άλλο παιδί γεννηθεί ζωντανό».

Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με 220 ψήφους έναντι 210, ενώ και οι 210 αρνητικές ψήφοι προέρχονται από τους Δημοκρατικούς. Μόνο ένας Δημοκρατικός ψήφισε υπέρ του νομοσχεδίου -- ο βουλευτής Henry Cuellar του Τέξας -- και ένας άλλος Δημοκρατικός, ο βουλευτής Vicente Gonzalez του Τέξας, ψήφισε «παρών».

Μετά από αυτό το επίπεδο φροντίδας, οι γιατροί θα πρέπει να παραπέμψουν αυτά τα βρέφη σε νοσοκομείο για περαιτέρω φροντίδα. Οποιαδήποτε παραβίαση αυτού του προτύπου θα είχε ως αποτέλεσμα πρόστιμα και φυλάκιση έως και πέντε ετών ή και τα δύο.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. https://attikanea.info/%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%B8%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81/

    Τι συμβαίνει με το μυαλό του Τραμπ διερωτάται ο αρθρογράφος του veteranstoday.

    Ιδού το πρωτότυπο, δεν είναι δικά μου.

    https://www.veteranstoday.com/2023/01/09/after-gay-sex-party-trump-now-promoting-abortion/

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις