"ΠΑΡΤΥ" ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ...!!!


Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς ανέφερε εισροή ρεκόρ ξένων πρακτόρων πληροφοριών στη Σερβία λόγω της κλιμάκωσης στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια. Όπως είπε ο Σέρβος ηγέτης στο TV Pink, το Βελιγράδι δεν έχει δει τόσους ξένους κατασκόπους από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Αυτή η νέα χρονιά, το Βελιγράδι έγινε η νέα Καζαμπλάνκα». Λαμβάνουμε αυτές τις αναφορές τακτικά. Δεν υπήρχαν κατάσκοποι που να μην κατέλαβαν τα ξενοδοχεία μας. δεν υπήρξαν ποτέ τόσοι πολλοί κατάσκοποι πριν. Έχουμε κάνει ρεκόρ, τόσο πριν όσο και μετά την Πρωτοχρονιά, λόγω όλων όσων συνέβησαν στο Κόσοβο και τα Μετόχια. Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 5 Ιανουαρίου, στο Βελιγράδι υπήρχαν τόσοι κατάσκοποι όσοι δεν είχαν καταγραφεί από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. «Είναι προφανές ότι πολλοί ετοίμαζαν κάθε λογής πράγματα και οι ξένες υπηρεσίες κάνουν τη δουλειά τους», δήλωσε ο Βούτσιτς.

Νωρίτερα, ο Σέρβος ηγέτης σημείωσε ότι, λόγω της κρίσης στην Ουκρανία, πολλοί εκπρόσωποι των υπηρεσιών πληροφοριών από όλο τον κόσμο δρούσαν στη Σερβία. 












ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις