Όλη η αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα στη Βραζιλία!

Όλη η αλήθεια σχετικά με τα γεγονότα στη Βραζιλία! 

Στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας Μπραζίλια,

οι υποστηρικτές του Μπολσονάρου, ή αλλιώς Bolsonaristas, έχουν κατακλύσει την περιοχή γύρω από το Κογκρέσο, ενώ κάποιοι εισέβαλαν μέσα στο κτίριο. Η αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους χιλιάδες υποστηρικτές του πρώην προέδρου της χώρας αλλά φαίνεται να αποχώρησε. Όλα αυτά μία εβδομάδα μετά την ορκωμοσία του προέδρου Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Μπολσονάρο βρίσκεται στην Φλόριντα καλεσμένος ή (προστατευμένος) απο τον κυβερνήτη Ρον Ντε Σάντις.

Ο Λούλα υποστήριξε ότι θα αντιμετωπίσει την απόπειρα πραξικοπήματος με αποφασιστικότητα. «Φανατικοί φασίστες, έκαναν κάτι που δεν έγινε ποτέ στη χώρα μας. Θα τιμωρηθούν. Θα μάθουμε ποιος χρηματοδότησε τους βάνδαλους.

Αποφασίζω την παρέμβαση της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας της Μπραζίλια» ανέφερε μεταξύ άλλων στο διάγγελμά του και κήρυξε «ομοσπονδιακή παρέμβαση» στην πρωτεύουσα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, προκειμένου οι δυνάμεις ασφαλείας να θέσουν ξανά υπό τον έλεγχό τους την πόλη και να αποκαταστήσουν την τάξη.

 

 

 

Αυτό σημαίνει πως τα δικαιώματα των πολιτών θα περιοριστούν σύμφωνα με το νόμο για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Οι διαμαρτυρίες δεν σταμάτησαν ποτέ εδώ και 2 μήνες, με χιλιάδες διαδηλωτές σε όλη την Βραζιλία να μιλούν για νοθευμένες εκλογές και να ζητούν επανακαταμέτρηση των ψήφων.

Οι διαδηλωτές φωνάζουν: «Όλη η εξουσία πηγάζει από τον λαό!». Ενώ κρατάνε ένα πανό, το οποίο γράφει: «Θέλουμε τον πηγαίο κώδικα [των ηλεκτρονικών μηχανημάτων ψηφοφορίας]» Η πρόσβαση στον πηγαίο κώδικα απαγορεύτηκε στον Στρατό ενώ έλεγχαν τις εκλογές.

 


 

 «Θέλουμε τον Πηγαίο Κώδικα»: Είναι το βασικό σύνθημα των Βραζιλιάνων που καταιγίζουν στο Κογκρέσο και απαιτούν τον Κώδικα των Εκλογικών Μηχανών.

 

 

 Ο στρατός και η αστυνομία φαίνεται να είναι μοιρασμένοι με κάποιους να μην ακούν τις διαταγές του Λούλα, στο παρακάτω βίντεο βλέπουμε έναν αστυνομικό να λέει δεν ήρθαμε να σας διώξουμε, είμαστε μαζί σας.

 

 

 Σε άλλο βίντεο οι διαδηλωτές ζητωκραυγάζουν για την άφιξη των στρατιωτικών μονάδων, καθώς πιστεύουν πως είναι με το πλευρό τους.

 

 

 Η αστυνομία τελικά προσπαθεί να ανακτήσει την πρόσβαση στο κτίριο του εθνικού Κογκρέσου της Βραζιλίας, αλλά αναγκάζεται να υποχωρήσει…

 

 

 

Ενώ αντίθετα βλέπουμε στο στο Planalto Palace τον στρατό της Βραζιλίας, μαζί με την αστυνομία, να συλλαμβάνει διαδηλωτές.

Πάνω από 150 διαδηλωτές συνελήφθησαν στο Planalto Palace που είναι η επίσημη κατοικία του προέδρου της Βραζιλίας (κάτι σαν τον λεύκο οίκο).

 

 

 Κάποιοι διαδηλωτές φαίνεται να έχουν χτυπηθεί με πραγματικά πυρά.

 

 

 Ένα άλλο βίντεο δείχνει τανκς του στρατού να προστατεύουν τους διαδηλωτές απο την αστυνομία.

 

 

 

Τι ζητούν οι διαδηλωτές; θέλουν να κάνουν πραξικόπημα;

Μετά την “ήττα” του Μπολσονάρο στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας, οι οπαδοί του προκαλούν επεισόδια διαμαρτυρόμενοι για το αποτέλεσμα που θεωρούν προϊόν νοθείας. Οι διαδηλωτές εδώ και δύο μήνες μιλούν για νοθευμένες εκλογές και τα στοιχεία είναι πάρα πολλά για να είναι αμελητέα.

Στη Βραζιλία, ο Jair Bolsonaro φαινόταν να κερδίζει τις εκλογές, κέρδισε όλες τις περιοχές της χώρας εκτός το Νορντεστέ, το οποίο ελέγχεται από διακινητές ναρκωτικών και συμμορίες. Η περιοχή είναι διαβόητη για τη διαφθορά, το έγκλημα και την κυριαρχία των διακινητών ναρκωτικών. Με απλούς κανόνες πλειοψηφίας, μια πολυπληθής περιοχή φτάνει για να πάρεις τις εκλογές.

Ο Πρόεδρος Μπολσονάρο είχε ξεπεράσει τον σοσιαλιστή αντίπαλο Λούλα, που κατηγορείτε για πολλά αδικήματα. Αλλά μετά από μια σειρά τεχνικών ανωμαλιών, ο Λούλα βρέθηκε νικητής και οι Βραζιλιάνοι ψηφοφόροι κατά εκατομμύρια αμφισβήτησαν το εκλογικό αποτέλεσμα.

Ναρκέμποροι πανηγυρίζουν την εκλογή του πρώην κατάδικου Λούλα ντα Σίλβα ως Προέδρου της Βραζιλίας.

 

 

Αυτό που ζητούν οι διαδηλωτές απο την πρώτη μέρα, είναι η επανακαταμέτρηση των ψήφων στη συγκεκριμένη ΜΟΝΟ περιοχή. Εφόσον η περιοχή λέγεται πως ελέγχεται απο συμμορίες. Οι συμμορίες ναρκωτικών ήταν οι μόνες που πανηγύρισαν την υποτιθέμενη εκλογική νίκη του Λούλα στις 30 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος Μπολσονάρο είχε εξαφανίσει τις συμμορίες ναρκωτικών σε μεγάλο βαθμό. Τα καρτέλ των ναρκωτικών λέγεται πως είναι η ένοπλη πτέρυγα του Λούλα. Ο Comando Vermelho κατέχει ολόκληρα τμήματα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ιδρύθηκε το 1979 ως συμμαχία μεταξύ του καρτέλ και του κόμματος των αριστερών.  Η  CIA υπονομεύει την εκλογική ακεραιότητα  στη Βραζιλία τουλάχιστον από πέρυσι, με τον Sullivan και τον διευθυντή της CIA του Biden, William Burns, να επισκέπτονται τη Βραζιλία  για να απειλήσουν ευθέως τον Πρόεδρο Bolsonaro. Απο αυτό και μόνο είναι τουλάχιστον αστείο να ισχυρίζονται κάποιοι πως ο Μπολσονάρο στηρίζεται απο τις ΗΠΑ. Το Ανώτατο Εκλογικό Δικαστήριο ανέβασε την ημερομηνία για την πιστοποίηση των εκλογών από τις 19 Δεκεμβρίου στις 2 μ.μ. της Δευτέρας 12 Δεκεμβρίου. Οι παρατηρητές πιστεύουν ότι το δικαστήριο θέλει να προχωρήσει γρήγορα για να εγκαταστήσει τον υποψήφιό τους Λούλα ντα Σίλβα, πιθανώς ακόμη και να προχωρήσει η πιστοποίηση του ως προέδρου μέχρι αυτή την εβδομάδα. Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για την 1η Ιανουαρίου 2023. Ο ανώτατος συνταξιούχος περιφερειακός εκλογικός δικαστής Sebastião Coelho. Μιλώντας ενώπιον της Γερουσίας της Βραζιλίας, ζήτησε τη σύλληψη του διεφθαρμένου δικαστή Alexandre de Moraes, ο οποίος κατηγορείτε για την εξαγορά του απο τον Λούλα ντε Σίλβα:

 

 

«Ο λαός της Βραζιλίας είναι θύματα πραξικοπήματος από το Ανώτατο Δικαστήριο», είπε ο Κοέλιο. Ως εκ τούτου, ο Πρόεδρος πρέπει να επικαλεστεί το άρθρο 142 του Συντάγματος για να μπορέσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις να δράσουν. Αυτό θα παρουσιαστεί ως πραξικόπημα, αλλά στην πραγματικότητα θα είναι ένα αντιπραξικόπημα».

Οι Ιθαγενείς Ινδιάνοι της Βραζιλίας  διαμαρτύρονται επίσης για νοθεία, καθώς φέρεται να υπάρχουν μηδενικές ψήφοι από τις αυτόχθονες περιοχές για τον Μπολσονάρο. «Όλοι ήδη γνωρίζουν ότι οι εκλογές κλάπηκαν», είπε ο Αρχηγός Ρόνι  ενώπιον της Γερουσίας στις 30/11 . “Τι περιμένουμε;” Οι Ινδιάνοι της Βραζιλίας στην πλειοψηφία τους υποστηρίζουν τον Μπολσονάρο επειδή ρατσιστές, νεοαποικιακοί δυτικοί «ακτιβιστές για το κλίμα» προσπαθούν να τους αφαιρέσουν τα προς το ζην και να τους κάνουν να ζήσουν ξανά στη φτώχεια.

Ο Λούλα ντα Σίλβα στην υπηρεσία της ατζέντας του WEF

Ένας από αυτούς τους διαβόητους οργανισμούς, είναι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, που καυχιόταν ακόμη και για την προετοιμασία “νέων ταλέντων” και τη βοήθεια που τους παρείχαν ως επικεφαλής κρατικών θέσεων.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε το επικεφαλή του Παγκόσμιου Οικονομικόυ Φόρουμ Klaus Schwab να αναφέρει δημόσια πως “διεισδύουν” με δικούς τους ηγέτες στις κυβερνήσεις των χωρών…


Ο Λούλα ήταν απο πάντα στην υπηρεσία του WEF, όπως θα δείτε παρακάτω στο σύνδεσμο.

https://www-weforum-org.translate.goog/people/luiz-inacio-lula-da-silva?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr_hl=el&_x_tr_pto=sc

Ο λαός της Βραζιλίας μίλησε. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Λούλα για την προώθηση των κοινών μας μας προτεραιοτήτων ανέφερε ο αντιδημοκρατικός πρόεδρος του καναδά Τριντό!

@LulaOficialγια την ενίσχυση της εταιρικής σχέσης μεταξύ των χωρών μας, για την επίτευξη αποτελεσμάτων για τους Καναδούς και τους Βραζιλιάνους και για την προώθηση κοινών προτεραιοτήτων – όπως η προστασία του περιβάλλοντος. Συγχαρητήρια, Λούλα!

 

 

 

Για την ιστορία, παγκόσμιοι ηγέτες, συμπεριλαμβανομένου του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, του Τζάστιν Τριντό και της Τζασίντα Αρντερν – ακριβώς όλοι η κλίκα των “νέων παγκόσμιων ηγέτων” που είναι ευθυγραμμισμένοι με το WEF – έσπευσαν να συγχαρούν πρώτοι τον Λούλα, πριν καν σταματήσει η καταμέτρηση κι αφού ήταν στήθος με στήθος!

Γιατί ήξεραν κάτι;

Η ομάδα του WEF ήταν σίγουρη για την εκλογή του Λούλα και έδωσε τα συγχαρητήριά της, η ομάδα του Μπάιντεν απο την άλλη καυχιόταν ότι θα επενέβει στη διαδικασία των εκλογών στη Βραζιλία εναντίον του προέδρου Μπολσονάρο μια ημέρα πριν απο τις εκλογές. 

Θυμηθείτε τι είπε ο Μητσοτάκης: ” Οι Ρώσοι θα κάνουν παρεμβάσεις κυρίως μέσω του διαδικτύου με στόχο να επηρεαστεί άμεσα το αποτέλεσμα των επόμενων εκλογών και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας. Είχε επίσης σημειώσει στη ΔΕΘ ότι η Σουηδία ήδη κινητοποιείται ώστε να διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν ρωσικές παρεμβάσεις στη διαδικασία των εκλογών και ότι το ίδιο συμβαίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς παντού όπως υποστήριξε υπάρχουν κόμματα φίλα προσκείμενα προς τη Ρωσία.

Αυτός είναι ο τρόπος που νοθέυουν τις εκλογές, πρώτα βρίσκουν έναν “κακό” και ισχυρίζονται πως θα παρέμβει στο εκλογικό αποτέλεσμα κι ύστερα παρεμβαίνουν οι ίδιοι με σκοπό δήθεν να το προστατέψουν.

Κοιτάξτε τις δύο ανοιχτές συγκεντρώσεις των δύο υποψηφίων:

Fake news απο συστημικά ΜΜΕ για να κατευθύνουν την κοινη γνώμη: Ο περιβόητος “Σαμάνος της Βραζιλίας” που τον συνδέουν με τον Σαμάνο στα επεισόδια της 1ης Ιανουαρίου κατά του Τραμπ, δεν ήταν στις τελευταίες διαμαρτυρίες στη Βραζιλία.

Η φωτογραφία του είναι απο το 1/5/2022, απο μια πράξη υποστήριξης προς τον ομοσπονδιακό βουλευτή Daniel Silveira (όπως δείχνει και η πινακίδα) στο Niterói σε μια ανοιχτή του ομιλία!

Μόλις πριν από δύο ημέρες το Foreign Policy , ένα από αυτά τα περιοδικά όπου η διεθνής τάξη κρύβει τα σύμβολά τους και προβλέπει τα σχέδιά τους, παραδέχτηκε ότι ο Μπάιντεν “συμμετείχε” στις προεδρικές εκλογές της Βραζιλίας.

«Πώς η ομάδα Μπάιντεν προσπάθησε να αποδείξει νοθεία στις εκλογές της Βραζιλίας»,  αναφέρει ο τίτλος.  Το προσωπικό του Μπάιντεν από τον Λευκό Οίκο, το Υπουργείο Άμυνας, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και η CIA συμμετείχαν στην απειλή της κυβέρνησης Μπολσονάρο σε σπάνιες, κλιμακωτές διπλωματικές συναντήσεις.  Στη συνέχεια, μετέφεραν τις ψευδείς τις αφηγήσεις τους στα εταιρικά μέσα.

Τα κορυφαία στελέχη του Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή της CIA, Γουίλιαμ Μπερνς, του συμβούλου Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και του Υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν, όλοι εκ περιτροπής απειλούσαν τον Μπολσονάρο για μήνες κατά τη διάρκεια των εκλογών.

Ήθελαν να ενισχύσουν τον σοσιαλιστή Luiz Inácio Lula da Silva ρίχνοντας μια σκιά ανησυχιών για την εκλογική ακεραιότητα και απειλώντας τη διπλωματική θέση της Βραζιλίας στον κόσμο. Είχαν στοιχεία για νοθεία εκλογών; επ ουδενί… αυτός όμως είναι ο τρόπος τους για να κλέψουν τις εκλογές.

Αυτό που συνέβη στη Βραζιλία  είναι «μαθηματικά αδύνατο», λέει ο διεθνής πολιτικός  Μάθιου Τίρμαντ.  Αυτό ήταν το ίδιο συμπέρασμα που κατέληξα στις 4 Νοεμβρίου 2020 εδώ στην Αμερική. Έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 111 ομοσπονδιακές εκλογές. Ποτέ δεν υπήρξε κάτι παρόμοιο με τις αμερικανικές εκλογές το 2020 ή τις εκλογές στη Βραζιλία το 2022. Οι ψηφοφόροι δεν ψηφίζουν με αυτά τα μοτίβα και τα δεδομένα δεν έχουν καταγραφεί ποτέ σε αυτά τα μοτίβα. Η μαζική ομοιομορφία στις αποδόσεις των ψηφοδελτίων είναι στατιστικά απίθανη.

Αυτές οι εκλογές στη Βραζιλία πρέπει να ελεγχθούνΑυτοί στη διεθνή τάξη υπονομεύουν τις δημοκρατίες στο όνομα της σωτηρίας, της προστασίας ή της οχύρωσής τους. Είναι τα ολοκληρωτικά τέρατα που προσποιούνται ότι ενδιαφέρονται για την δημοκρατία και με αυτό τον τρόπο την υπονομεύουν.

Αυτός είναι και ο μόνος τρόπος να σταματήσουν τα επεισόδια στη Βραζιλία, καθώς οι διαδηλωτές δεν θέλουν πραξικόπημα αλλα επανακαταμέτρηση των ψήφων στη συγκεκριμένη ΜΟΝΟ περιοχή που ελέγχεται απο τα καρτέλ των ναρκωτικών!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΤΗΣ ΛΟΥΛΑΣ ΤΟ ΚΙΓΚΛΊΔΩΜΑ.

    ... ΛΟΎΛΑ ΠΌΡΤΑ...
    ...ΛΟΎΛΑ ΠΑΝΤΌΦΛΕΣ...



    Ι'Μ ΠΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις