Έτσι φίμωνε το Facebook τις αντίθετες απόψεις για τα εμβ-όλια: Με εντολή του γεροξεκουτη Μπάιντεν λογόκριναν δημοσιεύσεις Αμερικάνου δημοσιογράφου ο οποίος ανέφερε ότι τα σκευάσματα είναι αναποτελεσματικά έναντι του Co-vid

 

Ο Λευκός Οίκος άσκησε πίεση στο Facebook να «φιμώσει»

τον γνωστό δημοσιογράφο του Fox News, Τάκερ Κάρλσον, ο οποίος υποστήριξε το προφανές – ότι τα εμβό-λια κατά του Co-vid είναι αναποτελεσματικά.

Αυτό αποκαλύπτεται από έγγραφο, που δημοσίευσε ο Ρεπουμπλικάνος Γενικός Εισαγγελέας της Λουιζιάνα, Τζεφ Λάντρι, ο οποίος χαρακτήρισε την κίνηση αυτή ως λογοκρισία.

Ο Λάντρι κοινοποίησε το έγγραφο —μια ανταλλαγή email μεταξύ του Διευθυντή Ψηφιακής Στρατηγικής του Λευκού Οίκου, Ρομπ Φλάχερτι και ενός στελέχους του Facebook— σε μια ανάρτησή του στις 7 Ιανουαρίου στο Twitter, με το σχόλιο: «Ο Ρομπ Φλάχερτι λέει στο facebook να λογοκρίνει τον Τάκερ Κάρλσον».«Η σημαντικότερη ανάρτηση για τα εμβ-όλια σήμερα είναι ότι ο Tάκερ Κάρλσον λέει πως είναι αναποτελεσματικά. Χθες ήταν η Τόμι Λέχρεν που είπε ότι δεν θα εμβολιαστεί», φέρεται να σημείωσε ο Φλάχερτι στο μήνυμα προς το προσωπικό του Facebook, του οποίου το όνομα και η διεύθυνση email έχουν διαγραφεί.

Συνεχίζοντας ο Φλάχερτι εκφράζει τον προβληματισμό του, πως θα πειστούν οι πιο διστακτικοί πολίτες να εμβολ-ιαστούν, όταν ένας τόσο γνωστός δημοσιογράφος τα απορρίπτει. Ταυτόχρονα εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για το γεγονός πως παρατηρείται μεγάλη πτώση στα ποσοστά εμβολ-ιασμών. Ο αξιωματούχος του Λευκού Οίκου στη συνέχεια καταθέτει αίτημα για τη λογοκρισία του δημοσιογράφου με το στέλεχος της Facebook να απαντά: «Τελειώνει τώρα».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις