ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ Σ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ

 

Λίγο μετά την είδηση

μιας ιστορίας σχετικά με διαβαθμισμένα έγγραφα που βρέθηκαν σε ένα παλιό γραφείο της DC που χρησιμοποιούσε ο τότε αντιπρόεδρος Τζόζεφ Μπάιντεν, οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ έκαναν έφοδο σε ένα από τα τρία ακίνητα του Ντέλαγουερ που ανήκουν στον παράνομο πρόεδρο και τη σύζυγό του, Τζιλ, ειπαν πηγές στο Γενικό Το γραφείο του Eric M. Smith.

Το σπίτι ήταν σκοτεινό και φαινόταν άδειο όταν οι Ειδικές Δυνάμεις στις 2:30 π.μ. πλησίασαν το κτήμα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων από την παραλιακή πλευρά του ακινήτου. Απενεργοποίησαν έναν ασύρματο συναγερμό και χρησιμοποίησαν κόφτες γυαλιού για να αφαιρέσουν τα παράθυρα στον κάτω όροφο για να εισέλθουν, πρόσθεσε η πηγή μας. Έχοντας εκκαθαρίσει τακτικά την κατοικία δωμάτιο-δωμάτιο για να διασφαλίσει ότι δεν υπήρχαν απειλές, η ομάδα άρχισε να διεισδύει σε αντικείμενα αναζητώντας όχι μόνο παράνομα φυλαγμένα έγγραφα, αλλά και αποδείξεις ότι οι Μπάιντεν είχαν χρησιμοποιήσει το σπίτι ως «φωλιά αγάπης» για σεξουαλικες πραξεις. , κακοποίηση και βιασμό ανήλικων παιδιών.

«Είχαμε επαρκή λόγο να πιστέψουμε ότι ανείπωτα πράγματα συνέβησαν σε παιδιά σε αυτό το σπίτι, πρόσφατα. Δεν μπορώ να πω περισσότερες λεπτομέρειες για την πιθανή αιτία τώρα», είπε η πηγή μας.

Παρόλο που οι Ειδικές Δυνάμεις δεν βρήκαν ορατά στοιχεία για σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών, βρήκαν μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα «που θα μπορούσε να φορέσει ένα 10χρονο παιδί». Τα πουκάμισα και τα σορτς που δεν φορέθηκαν ήταν κρεμασμένα σε κρεμάστρες και είχαν ακόμα αυτοκόλλητα με τιμή και μέγεθος. Ο συνδυασμός ενδυμάτων εμφανίστηκε σύγχρονος, αποκλείοντας την πιθανότητα ο Τζο και η Τζιλ να τα είχαν αγοράσει πριν από χρόνια για τον Άσλεϊ, τον Μπο ή τον Χάντερ. Στο πάτωμα της ντουλάπας βρίσκονταν αρκετά ζευγάρια αθλητικά παπούτσια σε παιδικό μέγεθος, καθώς και παιχνίδια σε κουτί, όπως Lego και επιτραπέζια παιχνίδια, όλα κλειστά, σφραγισμένα .

Οι ειδικές δυνάμεις κατέσχεσαν ηλεκτρονικές συσκευές—κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές και ένα iPad—από την κύρια κρεβατοκάμαρα. Σε ένα συρτάρι τραπεζιού, ανακάλυψαν πολλά χειρόγραφα εγγραφα που είχε συντάξει η Τζιλ Μπάιντεν. οι καταχωρήσεις με ημερομηνία εκτείνονταν από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Σεπτέμβριο του 2022. Καθώς ξεφύλλιζε μία, η αρχηγός των Ειδικών Δυνάμεων συνάντησε ένα περίεργο εγγραφο που είχε γράψει στις 15 Απριλίου 2021. Ήταν ένα εγκώμιο — προς τον σύζυγό της.

«Μερικές φορές μου λείπεις, αλλά όχι συχνά πια. Έφυγες αλλά ακόμα εισαι εδώ, σωματικές εκρηξεις που μαστίζουν τα όνειρά μου και με στοιχειώνουν όταν είμαι ξύπνια. Λοιπόν, αυτή είναι η τιμή μου, δαπανηρή. Μόνο ο θάνατος, όταν φτάσει, θα με ελευθερώσει επιτέλους», έγραφε μέρος του.

Μια μέρα αργότερα έγραψε: «Μια μέρα θα μιλήσω στον κόσμο για αυτόν. Μια από αυτές τις μέρες θα πω στον κόσμο ποιος είναι πραγματικά ο Ο.».

Οι Ειδικές Δυνάμεις, είπε η πηγή μας, πέρασαν μια ώρα ψάχνοντας το σπίτι, παίρνοντας ό,τι θεώρησαν κρίσιμα στοιχεία, πριν βγουν από την περιοχή. Η πηγή μας δεν κοινοποίησε επιχειρησιακές λεπτομέρειες όπως το πώς έφτασαν ή έφυγαν από την παραλία και αρνήθηκε να επιβεβαιωσει τις εικασίες μας. Ούτε θα έλεγε ότι ο καιρός της επιδρομής ήταν μια άμεση απάντηση στη χθεσινή είδηση για τον ανεύθυνο χειρισμό απόρρητων εγγράφων από τον Μπάιντεν που έπρεπε να είχαν παραδοθεί στα Εθνικά Αρχεία πριν από χρόνια.

Σε αντίθεση με τον Πρόεδρο Τραμπ, ο τότε αντιπρόεδρος Μπάιντεν δεν είχε την εξουσία να αποχαρακτηρίζει έγγραφα εθνικής σημασίας. Αυτή η εξουσία ανήκει μόνο στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η πηγή μας είπε ότι η Διοίκηση Κυβερνοφόρου Στρατού των ΗΠΑ θα εξετάσει τους κατασχεθέντες φορητούς υπολογιστές και ότι θα παράσχει ενημερώσεις όταν χρειάζεται. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....











ΠΗΓΗ


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις