ΒΡΗΚΑΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΝΤΡΑΣ....!!!


 Ελληνίδες Φεμινίστριες: "Ελληνάρα φαλοκράτη λεβέντη, στο τάφο σου θα κάνουμε μεγάλο γλέντι."

Επίσης Ελληνίδες Φεμινίστριες: "Αχμέτ, έλα να μου στερήσεις τα δικαιώματα, το ξέρω καημένο μου, έχεις περάσει τόσα πολλά, δικαιολογείσαι."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Ελλεϊνίδες αισχίστου είδους!

    Παπουτσωμένος Γάτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χρόνια αγαμία βλάπτει ανεπανόρθωτα τον εγκέφαλο. Βάλε και τα εμβόλια... Χάλια μαύρα οι κακομοίρες...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ¨ΤΗΕ ΒΕST ΝΑΜΕ¨
    ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ" ΣΤΗΝ ΕΡΤ. Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ, ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ , ΟΙ ΣΟΦΟΤΕΡΕΣ, ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ. ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΣΤΑ 50 ΤΟΥΣ ΟΙ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΕΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ, ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ, ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΣΚΟΤΩΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ, ΚΟΙΝΩΣ ΗΘΕΛΕΣ ΛΕΦΤΑ, ΑΦΕΝΤΙΛΗΚΙ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΑΙ ΣΕΞ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΑΜΜΑ, ΚΑΙ ΠΙΟ ΓΕΜΑΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ. ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΔΕΙΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 50+.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ean ψαξετε ποιοι ειναι χορηγοι του φεμινιστικου κινηματος ( μαλλον δεν θα εκπλαγειτε) αλλα ειναι πασιφανες οτι εργαζονται σκληρα για τν ΝΤΠ και την καταστροφη καθε αξιας ΄με οργανωμενο προγραμμα /ατζεντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις