ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΚΑΠΕΛΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ BERGER

 

Ο στρατηγός του USMC Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ,

ο οποίος παραιτήθηκε από τη διοίκηση των Λευκών Καπέλων του στρατού των ΗΠΑ την 1η Ιανουαρίου, έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εμφανιστεί από τις 6 Ιανουαρίου, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού Έρικ Μ. Σμιθ.

Πριν παραιτηθεί, ο στρατηγός Μπέργκερ είπε ότι θα παραμείνει για το εγγύς μέλλον στο στρατόπεδο Πέντλετον ως σύμβουλος, κάτι που ήταν λογικό επειδή είχε περάσει τα τελευταία χρόνια σχεδιάζοντας επιχειρήσεις κατά της εξέγερσης εναντίον στελέχων του Deep State και ήταν εξοικειωμένος με τα μέλη του στρατού υπό τις διαταγές του. Είχε πει, ωστόσο, ότι είχε κουραστεί από τον αγώνα και διάλεξε τον Σμιθ να ηγηθει αυτης της προσπαθειας..

Πηγές είπαν ότι ο στρατηγός Berger έφυγε από το Camp Pendleton με προσωπικό όχημα στις 6:30 μ.μ. στις 6 Ιανουαρίου. Σε αντίθεση με ορισμένες στρατιωτικές εγκαταστάσεις, το Camp Pendleton είναι μια κλειστή βάση. Μόνο διαπιστευμένα άτομα που σταθμεύουν εκεί ή επισκέπτες για επίσημες εργασίες μπορούν να περάσουν από τα οκτώ σημεία πρόσβασης, τα οποία επανδρώνονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα από πεζοναύτες που καταγράφουν τις ώρες εισόδου και εξόδου υψηλόβαθμου προσωπικού. Δεν υπάρχει κανένα αρχείο για επιστροφή του στο Camp Pendleton μετά τις 6:30 μ.μ. που αναχώρησε.

«Αυτό είναι πολύ ασυνήθιστο. Ο στρατηγός Μπέργκερ συνήθως ενημερώνει το προσωπικό εάν σκοπεύει να φύγει περισσότερο από μία ημέρα. Έχει εμμονη με την ακρίβεια. Για παράδειγμα: Αν πει ότι θα επιστρέψει την επόμενη μέρα στις 09:00, μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι θα είναι ακριβης. Δεν μπορώ να θυμηθώ ούτε μια φορά που εξαφανίστηκε τόσο καιρό χωρίς να ενημερωσει κάποιον εδώ, ή την οικογένειά του, ωστε να ξέρει πού θα ήταν», είπε η πηγή μας.

Πρόσθεσε ότι το προσωπικό είχε έρθει σε επαφή με την άμεση οικογένεια του στρατηγού, αλλά και αυτοί δεν είχαν γνώση για το πού βρίσκεται. Τους ζητήθηκε να κρατήσουν κρυφή την εξαφάνισή του, ενώ τα Λευκα Καπελα διεξάγουν έρευνα.

«Στην 8η του μηνος επικοινωνήσαμε με τα τοπικά νοσοκομεία. Ίσως είχε τρακάρισμα. Αλλά τίποτα. Δεν είπε σε κανέναν πού πήγαινε και σίγουρα δεν ειναι και υποχρεωμενος. Κάποιοι πεζοναύτες δημιούργησαν ομάδες αναζήτησης και βγήκαν να τον αναζητήσουν σε κοντινές περιοχές. Καμία τύχη», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν το προσωπικό είχε τη δυνατότητα να τριγωνοποιήσει την τοποθεσία του διαβάζοντας ping από πύργους κινητής τηλεφωνίας, είπε, «Δεν θέλω να πω με το τι μπορούμε ή δεν μπορούμε να κάνουμε, αλλά λαμβάνουμε μέτρα για να αποτρέψουμε τον τριγωνισμό των κινητών τηλεφώνων. Θέλουμε το Deep State να μην μας κάνει αυτό που τους κάνουμε. Το ίδιο και για το GPS που είναι ενσωματωμένο σε σύγχρονα οχήματα—κλείσαμε αυτό το σκατά για να μην μπορούν να παρακολουθούν τις κινήσεις μας».

Αν και τα Λευκα Καπελα δεν έχουν αποδείξεις για τιποτα, όλες οι πιθανότητες είναι στο τραπέζι. Μια απαγωγή θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τις επιχειρήσεις, είπε η πηγή μας.

«Ο στρατηγός Μπέργκερ έχει εκπαιδευτεί να αντιστέκεται στην ανάκριση, συμπεριλαμβανομένων των βασανιστηρίων, αλλά είναι αδύνατο να μαντέψει κανείς πώς θα αντιδρούσε κάποιος στα ναρκωτικά που αλλάζουν το μυαλό. Το μυαλό του στρατηγού είναι ένα θησαυροφυλάκιο μυστικών», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατιρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις