Η παγκόσμια επανάσταση συνεχίζεται μετά την παύση των διακοπών

 

Η παγκόσμια επανάσταση

ενάντια στη Σατανική Χαζαρική Μαφία συνεχίστηκε μετά από μια παύση διακοπών.

Η Ρωσία έχει ξεκινήσει την πολυαναμενόμενη κίνησή της κατά του σατανικού καθεστώτος στην Ουκρανία με μια μαζική επίθεση με δύο σκέλη.

Στη Βραζιλία, ο κόσμος αντέδρασε ενάντια στον σατανιστή κλέφτη των εκλογών Λούλα, καταλαμβάνοντας το Προεδρικό Μέγαρο, το Κτήριο του Κογκρέσου και το Ανώτατο Δικαστήριο. 



Στις Ηνωμένες Πολιτείες, μια τελική αναμέτρηση μεταξύ των σατανιστών και του στρατού των λευκών καπέλων λαμβάνει χώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο.

Στην Ευρώπη, οι σατανιστές έχουν κάνει αναχωματα γύρω από τη Γερμανία, τη Γαλλία και την Ελβετία σε μια καταδικασμένη προσπάθεια να παραμείνουν στην εξουσία.

Μια παρόμοια αναμέτρηση παρατηρείται στη Μέση Ανατολή, καθώς ο τουρκικός και ο ισραηλινός στρατός ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια στις σατανικές δυνάμεις υπό την ηγεσία του ψευδο-πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Στην Κίνα, οι άνθρωποι εγκαινιάζουν τη νέα χρονιά του Κουνελιού βγαίνοντας στους δρόμους μαζικά για να γιορτάσουν το τέλος της τυραννίας του Covid.

Ας ξεκινήσουμε με τη ρωσική επίθεση γιατί περιλαμβάνει έναν χριστιανικό στρατό 1,5 εκατομμυρίου ατόμων που βαδίζουν κατευθείαν στο αρχηγείο του Σατανισμού στη Δυτική Ευρώπη. Χρησιμοποιούμε τη λέξη «σατανικός» επειδή η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε δημόσια τον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr (Vladimir) Zelensky για «καθαρό σατανισμό».

https://tass.com/politics/1559429

Αυτή η επίθεση ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος των Ορθόδοξων Χριστουγέννων. Έκθεση πολωνικών μυστικών υπηρεσιών «Κομβόι μήκους χιλιομέτρων με Ρώσους στρατιώτες κατευθύνονται προς το ανατολικό μέτωπο. Μπορεί να φανεί ότι σύντομα θα υπάρξει μια μεγάλη και προαναγγελθείσα επίθεση. Αποδεικνύεται ότι θα υπάρχουν δύο μέτωπα, από τη Λευκορωσία και από τα ανατολικά».


Η Ρωσία ξεκαθαρίζει ότι έχει το ηθικό υψηλο. «Γίνεται επιτέλους σαφές σε ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα ότι το 2014 οι ΗΠΑ εξαπέλυσαν έναν πραγματικό πόλεμο αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας υποστηρίζοντας ναζί [σατανιστές] εγκληματίες στο Κίεβο», σημειώνει ο Ρώσος πρεσβευτής στις ΗΠΑ Ανατόλι Αντόνοφ.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει ακόμα, ο Ουκρανός σατανιστής ηγέτης Volodymyr Zelensky και η κυβέρνησή του λαμβάνουν εντολές από την οικογένεια Rothschild (Κόκκινη Ασπίδα του Σατανά) που εδρεύει στην Ελβετία.

Οι ρωσικές πηγές πληροφοριών της FSB μας έχουν ενημερώσει προηγουμένως ότι στόχος της επίθεσης τους είναι να τερματιστεί το Συμβούλιο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας. Τα κεντρικά γραφεία της BIS στη Βασιλεία της Ελβετίας είναι η καρδιά αυτού του σατανικού θεσμού. Αυτό οφείλεται στο ότι είναι η κεντρική τράπεζα των ιδιωτικών κεντρικών τραπεζών που απορροφά τη ζωτική δύναμη από τον πλανήτη δημιουργώντας χρήματα από το τίποτα. Είναι μια μαύρη τρύπα που πρέπει να κλείσει οριστικά. Αυτό ακριβώς πρόκειται να κάνει ο ρωσικός χριστιανικός στρατός.

Η Ρωσία έχει την υποστήριξη των ευρωπαϊκών κυβερνήσεων σε αυτή την κίνηση. Για παράδειγμα, ο Πολωνός πρωθυπουργός Mateusz Morawiecki λέει ότι είναι «εξαιρετικά επικριτικός για την εξύμνηση από το ουκρανικό κοινοβούλιο του [ηγέτη του σατανιστή μαζικής δολοφονίας] Στέπαν Μπαντέρα».

https://kresy.pl/wydarzenia/morawiecki-chce-rozpiszac-z-premierem-ukrainy-o-bandera

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες ως θεματοφύλακας του ιερού δισκοπότηρου των «δυτικών αξιών» δεν υπαρχουν πλέον, είναι πλέον κοινωνικά κατεστραμμένες και πολιτιστικά εξαντλημένες. Γενικά, η πραγματικότητα στη Δύση χαρακτηρίζεται από εγρήγορση, απαγόρευση του λόγου, ακύρωση κουλτούρας, μεθόδους λογοκρισίας, διαγραφή λογαριασμών, ψηφιακή και βιομετρική επιτήρηση, κρατική δημοσιογραφία και ψυχολογικό πόλεμο εναντίον του ίδιου του πληθυσμού της», λέει υψηλόβαθμος Ρώσος αξιωματούχος.

Καθώς πλησιάζουν τα ρωσικά στρατεύματα, ο κόσμος βγήκε στους δρόμους στις γερμανικές πόλεις την Τετάρτη το βράδυ για να διαμαρτυρηθεί για την αύξηση των τιμών, τον πληθωρισμό και τους εμβολιασμούς.

Η Ουγγαρία, από την πλευρά της, αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν κατά την πρωτοχρονιάτικη ομιλία του προς τους πολίτες.

Στη Γαλλία. Ο εγγονός του Pierre de Gaulle, Charles de Gaulle, σημείωσε ότι οι ΗΠΑ «έκοψαν την Ευρώπη από τη Ρωσία» επειδή η Ευρώπη και η Ρωσία θα μπορούσαν να σχηματίσουν ένα ισχυρό πολιτικό, οικονομικό και πολιτιστικό μπλοκ.

Ως παράδειγμα της σατανικής φύσης των δυνάμεων που ελέγχουν στη Δυτική Ευρώπη, η Μπριζίτ Μακρόν, σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν πίεσε να ξαναχτιστεί ο καμένος καθεδρικός ναός της Παναγίας των Παρισίων σε σχήμα «φαλλού με χρυσές μπάλες» στη Ροζελίν Μπασελό, πρώην υπουργό Πολιτισμού της Γαλλίας.

Η Μπριζίτ Μακρόν είναι στην πραγματικότητα άνδρας και η Εμανουέλ ήταν η έφηβη συνοδός του, σύμφωνα με γαλλικές πηγές πληροφοριών.


Αξίζει να σημειωθεί ότι μια άλλη «σύζυγος» ενός ηγέτη, η Μισέλ Ομπάμα, παρακολούθησε το σατανικό τελετουργικό να καίγεται την Παναγία των Παρισίων από μια βάρκα στον ποταμό Σηκουάνα.

https://twitter.com/frasermatthew/status/1611304912150794241?t=WBLJYhwH1Ww7DC7JOIydXg&s=19

https://www.lbc.co.uk/news/french-presidents-wife-proposed-phallus-and-golden-balls-for-notre-dame-rebuild/

Η χρήση σωσιων και ατόμων gay με παντρεμένους εραστες σαν ηγέτες είναι απλώς μέρος του γεγονότος ότι όποιος θέλει να ανέλθει στην εξουσία στη σατανικά ελεγχόμενη Δύση πρέπει να έχει κάτι για το οποίο να εκβιάζεται. Η διασταύρωση και το να το κρατάς μυστικό είναι συνήθως το λιγότερο από τα εγκλήματα για τα οποία πρέπει να είναι ένοχος ένας ηγέτης.

Για παράδειγμα, στον Καναδά, ο ετεροθαλής αδερφός του Τζάστιν Τριντό, Κάιλ Κέμπερ, λέει ότι το WEF που ελέγχεται από τους Ρότσιλντ έχει «συμβιβαστικό υλικό» πάνω του που τον κάνει πιόνι που εκτελεί σενάρια που του γράφουν οι σατανικοί άρχοντές του.


https://newspunch.com/trudeaus-brother-says-wef-has-compromising-material-on-him-that-keeps-him-in-check/?s=09

Είναι καλό στοίχημα για ένα πράγμα για το οποίο εκβιάζεται είναι ότι δολοφόνησε τον ετεροθαλή αδερφό του Michael ως προϋπόθεση για να γίνει πρωθυπουργός.

Σε κάθε περίπτωση, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Αυστραλία έχουν πετάξει έξω τους σατανιστές, οπότε δεν θα αργήσει ο Καναδάς και η Νέα Ζηλανδία να κάνουν το ίδιο, λένε πηγές της MI6.

Είμαστε σίγουροι ότι ο Βραζιλιάνος σατανιστής επίδοξος κλέφτης των εκλογών Λούλα εκβιάζεται για κάτι πολύ χειρότερο από τον Τριντό. Σε περίπτωση που αμφιβάλλετε ότι είναι σατανιστής, εδώ είναι μια φωτογραφία του να κρατά ένα άγαλμα του Baphomet.


Βραζιλιάνοι πατριώτες που έχουν καταλάβει κυβερνητικά κτίρια βρήκαν ένα σωρό σεξουαλικά παιχνίδια στο προεδρικό γραφείο του Λούλα. Σημειώνουμε ότι ο στρατός και η αστυνομία της Βραζιλίας ενώνονται τώρα με τον λαό σε εξέγερση ενάντια στους σατανικά ελεγχόμενους ηγέτες τους.



Το τελευταίο που ακούσαμε πριν δημοσιευτεί αυτή η αναφορά είναι ότι ο Λούλα έχει φύγει από την πρωτεύουσα στο Ρίο ντε Τζανέιρο με συνοδεια.




 ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 



















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις