ELON MASK ΚΑΙ TWITTER


Κατά την έρευνα της βιολογικής κατάστασης στην Ουκρανία, δεν έχω παράσχει καμία ενημερωμένη πληροφορία για το τι συμβαίνει στο Twitter. 

Το έχω πει από την αρχή: οι κινήσεις και οι αντίθετες κινήσεις του Έλον είναι πολύ υπολογισμένες και μεθοδικές για να είναι ένα ευτυχές ατύχημα. Όχι μόνο αναλαμβάνει τη μηχανή, αλλά την εκθέτει σε παγκόσμια σκηνή. Για όσους δεν γνωρίζουν, η συμφωνία με το Twitter είναι σε αναμονή, καθώς ο Έλον απαιτεί απόδειξη του όγκου της δραστηριότητας του bot στον ιστότοπο, καθώς αυτό αντανακλά το μέγεθος της πραγματικής ανθρώπινης δέσμευσης και επομένως το ποσό των πιθανών/προβλεπόμενων εσόδων θα μειωθεί. Αυτό θα μείωνε την αξία του Twitter και μαζί την προσφορά του Elon.

 Αυτό που έκανε ο Elon ήταν φοβερό και επιβεβαιώνει επίσης ότι δεν υπάρχουν απλά χρήματα σε αυτό. Πρόσφερε ένα τόσο εξωφρενικό ποσό, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι υπήρχε έντονη δραστηριότητα bot, γνωρίζοντας ότι μπορούσε να την κάνει να συμφωνήσει με τους όρους και στη συνέχεια να μειώσει την τιμή αγοράς, ενώ παραποιούσε το Twitter για χρήση ψεύτικων λογαριασμών που εκτέθηκαν στην κοινή γνώμη. Ένας κανονικός επιχειρηματίας θα τους έβαζε να αποδείξουν τη δραστηριότητα του bot πριν από τη ζητούμενη τιμή, αλλά ο Έλον δεν ενδιαφέρεται για το κέρδος. Αυτή η κίνηση που μόλις έκανε επιβεβαιώνει ότι θέλει να αποκαλύψει μια μεγαλύτερη συνωμοσία εδώ. Οι κινήσεις και οι αντίθετες κινήσεις του υπολογίζονται 10 βήματα μπροστά από τον εχθρό.  Εννοώ ότι ο Έλον είναι κυριολεκτικά ο πιο ακριβοπληρωμένος εργολάβος τους. 

Το Twitter ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι υπάρχουν λιγότερο από 5% bots στον ιστότοπο. Ο Έλον δεν είναι τόσο σίγουρος. Διάφορες οθόνες bot υπολογίζουν ότι έως και το 15% της συνολικής δραστηριότητας στο Twitter προέρχεται από bots. Ας υποθέσουμε 10% για λόγους απλότητας. Η Google ισχυρίζεται ότι το Twitter έχει περίπου 290 εκατομμύρια χρήστες. Αυτό σημαίνει ότι περίπου 29 εκατομμύρια λογαριασμοί είναι ψεύτικοι. 29 εκατομμύρια λογαριασμοί που χρησιμοποιούνται από επιχειρήσεις για να διαμορφώσουν την αντίληψη του κοινού και να αφηγηθούν ιστορίες. Έτσι βάζουν τα πρόβατα να στηρίξουν την τρέλα τους. Εκμεταλλεύονται τη φυσική συναισθηματική ομαδική σκέψη των ανθρώπων.

 Ένας άνθρωπος και τα περισσότερα ζώα φυσικά θέλουν να γίνουν αποδεκτοί και ανήκουν στην «ομάδα». Φοβούνται τον αποκλεισμό. Έτσι, όταν τα αδύναμα πρόβατα βλέπουν μια ανάρτηση με 10.000 likes, είναι φυσικό να Θέλουν να είναι στο πλευρό της πλειοψηφίας, ανεξάρτητα από τις πραγματικές απόψεις τους. Με περισσότερα από 30 εκατομμύρια bots, το κοινό θα μπορούσε να χειραγωγηθεί ώστε να παραιτηθεί από όλες τις ελευθερίες του, να αγνοήσει τη φυσική ασυλία, να πιστέψει ότι οι άνδρες μπορούν να κάνουν παιδιά, να στηρίζουν τους Ναζί, να σφάζουν αγέννητα παιδιά, να ψηφίζουν τον Τζο Μπάιντεν... 

Καταλαβαίνεις τι εννοώ?  
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις