Καταστρέψτε την Χαζαρικη Μαφια ή αντιμετωπίστε πυρηνικό πόλεμο διαμηνυσαν στο Πεντάγωνο η Ρωσία και η Κίνα

 

Την περασμένη εβδομάδα, η Κίνα και η Ρωσία

εξέδωσαν τελεσίγραφο στον αμερικανικό στρατό: είτε να καταστρέψετε τη μαφία των Χαζάρων είτε να αντιμετωπίσετε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο πυρηνικών / κλιμακωτών όπλων, συμφωνούν πολλές πηγές. Οι ΗΠΑ έστειλαν μια μεγάλη αντιπροσωπεία στη Ρωσία ως απάντηση και επετεύχθη συμφωνία να σκοτωθούν όλα τα γνωστά μέλη του KM(Χαζαρικη Μαφια) εν όψει, λένε πηγές του Πενταγώνου και της MI6. Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει και θα επιταχυνθεί αυτή την εβδομάδα, λένε οι πηγές.

Ακολουθεί μια περίληψη του τι το πυροδότησε, όπως μας έστειλε ένα μέλος της οικογένειας Dragon:

Υπήρξε μια θορυβώδης συνεδρίαση στο Συμβούλιο Ασφαλείας κατόπιν αιτήματος της Ρωσίας σχετικά με την ανάπτυξη αμερικανικών βιολογικών όπλων στα σύνορά της εντός της Ουκρανίας:

1- Ο Ρώσος εκπρόσωπος παρέδωσε έγγραφα και αποδεικτικά στοιχεία στα πρακτικά της συνεδρίασης που επιβεβαιώνουν τα ακόλουθα:

= Επίσημη χρηματοδότηση του Πενταγώνου για ένα προφανές πρόγραμμα βιολογικών όπλων στην Ουκρανία

= Ονόματα Αμερικανών ανθρώπων και εταιρειών που ειδικεύονται στα αποδεικτικά στοιχεία και τα έγγραφα που εμπλέκονται σε αυτό το πρόγραμμα.

= Οι τοποθεσίες εργαστηρίων στην Ουκρανία και οι μέχρι τώρα προσπάθειες απόκρυψης στοιχείων.

2- Οι τοποθεσίες των αμερικανικών εργαστηρίων που κατασκευάζουν και δοκιμάζουν βιολογικά όπλα σε 36 χώρες σε όλο τον κόσμο (12 χώρες περισσότερες από την προηγούμενη συνεδρία).

3- Οι ασθένειες και οι επιδημίες, τα μέσα απελευθέρωσής τους, οι χώρες στις οποίες δοκιμάζονται και πότε και πού πραγματοποιήθηκαν τα πειράματα με ή χωρίς τη γνώση των κυβερνήσεων αυτών των χωρών.

4- Μεταξύ των πειραμάτων είναι ο ιός που ευθύνεται για την τρέχουσα πανδημία και ο τεράστιος αριθμός νυχτερίδων που χρησιμοποιούνται για τη μετάδοση αυτού του ιού.

5- Οι λαοί της Αμερικής, της Γαλλίας και της Βρετανίας, υπό την ψυχολογική πίεση, έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου για να πιστέψουν μια φανταστική εκδοχή του τι συμβαίνει

6- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας αρνείται ότι γνωρίζει τα βιολογικά πειράματα στην Ουκρανία παρά την απόδειξη που παρείχε η Ρωσία ότι οι εκπρόσωποί της επισκέπτονταν τακτικά και αλληλογραφούσαν με ύποπτα αμερικανικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο.

7- Η Κίνα ρωτά γιατί οι ΗΠΑ και ο ΟΗΕ αρνούνται απεγνωσμένα να διεξαγάγουν έρευνα από ειδικούς για να μάθουν την αλήθεια, ειδικά δεδομένων των εγγράφων και των απαραίτητων αποδεικτικών στοιχείων


Οι Ρώσοι αιχμαλώτισαν μεγάλο αριθμό αποδημητικών πτηνών που είχαν αριθμηθεί και είχαν κάψουλες ελεγχόμενες με μικροτσίπ που περιείχαν διάφορα φιαλιδια κολλημένα στο σώμα τους, προσθέτουν ρωσικές και κινεζικές πηγές. Όταν αυτά τα πουλιά πετούν στην Αφρική, την Ασία, τη Λατινική Αμερική κ.λπ. τα φιαλίδια πανώλης θα μπορούσαν να ανοίξουν με δορυφορική εντολή όπου θα προκαλούσαν τη μεγαλύτερη ζημιά.

Οι Ρώσοι κατηγόρησαν επίσης τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, την πρώην υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον και τον δισεκατομμυριούχο Τζορτζ Σόρος για συμμετοχή στη συνωμοσία. Οι Κινέζοι και οι Ρώσοι επιμένουν ότι «όποιος διαπράττει τέτοιες ανήθικες και απάνθρωπες πράξεις πρέπει να τιμωρηθεί».

Οι Ρώσοι σημειώνουν ότι από τότε που οι Αμερικανοί παραβίασαν μια συνθήκη του 1976 να μην χρησιμοποιούν βιολογικά, χειραγωγικά καιρικά φαινόμενα, σεισμούς και άλλα όπλα μαζικής καταστροφής, έχουν πλέον το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το δικό τους οπλοστάσιο τέτοιων όπλων.

Ο επικεφαλής της MI6, μόλις έλαβε αυτά τα στοιχεία, υποσχέθηκε «Θα επιβάλουμε κυρώσεις στα Ηνωμένα Έθνη». Με άλλα λόγια, οι κατονομαζόμενοι αξιωματούχοι, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται στον ΠΟΥ και τον ΟΗΕ, θα "υποστουν κυρωσεις" εν όψει.

Ο αμερικανικός στρατός, εν τω μεταξύ, απάντησε στέλνοντας -σε πείσμα του καθεστώτος Μπάιντεν- ένα στρατιωτικό αεροπλάνο με περισσότερους από 100 στρατηγούς που εκπροσωπούσαν όλες τις στρατιωτικές μονάδες για να αποφευχθεί ένας συνολικός πυρηνικός πόλεμος που προσπαθούσε να πυροδοτήσει η KM, λένε πηγές του Πενταγώνου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης «οι μέρες του Μπάιντεν είναι μετρημένες, τα καθεστώτα θα καταρρεύσουν και οι αρχηγοί των χωρών που συμμετέχουν σε αυτό το σχήμα θα ανατραπούν», υπόσχονται οι πηγές.

Σε απάντηση, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας πραγματοποιούν έκτακτη συνεδρίαση στην Ελβετία από τις 22 Μαΐου ως υστατη λυση σωτηριας....





  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ  SINOMOSIOLOGOS














ΠΗΓΗ





Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΕΠ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ..ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΧΟΥΝΕ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ 400.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ.ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΛΙΓΑ ΔΑΝΕΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The world is a ghetto και εμεις προβατα και γαλοπουλες στην οπτικη των τραπεζιτων.
    Αρκετα. Αφυπνιση. ΕΓΕΡΣΗ. ΤΩΡΑ. Ολοι οσοι Ανθρωποι..
    Μην κοιτατε τους αλλους και τα bots .. γιατι πολλοι δεν ειναι ανθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις