ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΙ....!!!

 

Πλεόνασμα πάνω από 11 δισ. ευρώ

στον ρωσικό προϋπολογισμό το α’’ τετράμηνο και ανεπαίσθητη ακρίβεια, την στιγμή που η ακρίβεια στην Δύση έχει ξεφύγει πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία.


Τον Απρίλιο οι εξαγωγές ρωσικού πετρελαίου ξεπέρασαν τα 160.000.000 βαρέλια – η καλύτερη επίδοση της τελευταίας επταετίας!


Το ρούβλι ανέκαμψε και σήμερα έχει την ίδια αξία που είχε πριν από την εισβολή στην Ουκρανία, στα τέλη Φεβρουαρίου με ανοδικες τασεις.


Οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν μεν από την αρχή της χρονιάς, αλλά κυμαίνονται γύρω στο 10%. Μια ήπια άνοδος συγκριτικά με την έκρηξη ακρίβειας στην Ευρώπη.


Κι όλα αυτά την στιγμή που υποτίθεται οι αντι-ρωσικές κυρώσεις θα προκαλούσαν κατάρρευση στο ρούβλι το οποίο θα το καταντούσαν «χαρτί γενικής χρήσεως».


Το πλεόνασμα του ομοσπονδιακού Προϋπολογισμού της Ρωσίας για τους πρώτους τέσσερις μήνες του 2022 ανήλθε σε 800 δισεκατομμύρια ρούβλια. Δηλαδή σε ένα ποσό άνω των 11 δισ. ευρώ! 


Ο πληθωρισμός που θεωρούντανκάτι σαν «ανέκδοτο» για τις δυτικές χώρες εδω και πολλές δεκαετίες είναι πλέον μία σκληρή πραγματικοτητα.

Το δολαριο και το ευρω....ψευτικα νομισματα χωρις αντικρυσμα που κοβονταν ασυστολα για να εξυπηρετησουν ουσιαστικα "σκοτεινους" σκοπους εχουν παρει την κατρακυλα κι ολοι αναρωτιουνται ποιος θα την σταματησει....














ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις