Δίψα για «ΑΙΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ»! Από τις θεωρίες συνωμοσίας στην πράξη της Επιστήμης

 
 
Τι γράφει η βρετανική Telegraph...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Telegraph , έρευνα του Στάνφορντ δείχνει ότι «η έγχυση του εγκεφαλονωτιαίου υγρού νεαρών ποντικών σε ηλικιωμένα ποντίκια βελτιώνει την λειτουργία του εγκεφάλου», ανοίγοντας την πόρτα για παρόμοιες εφαρμογές -ΚΡΑΗΤΘΕΙΤΕ- στους ανθρώπους.

Η ομάδα του Στάνφορντ έγχυσε υγρό από ποντίκια 10 εβδομάδων στον εγκέφαλο ποντικών 18 μηνών για επτά ημέρες και διαπίστωσε ότι τα μεγαλύτερα ποντίκια θυμούνται καλύτερα να συσχετίζουν μία μικρή ηλεκτροπληξία με έναν θόρυβο και ένα φως που αναβοσβήνει.

Μια πιο προσεκτική εξέταση έδειξε ότι το υγρό είχε «ξυπνήσει» διεργασίες που αναγεννούν τους νευρώνες και την μυελίνη – το λιπώδες υλικό που προστατεύει τα νευρικά κύτταρα στο κέντρο μνήμης του εγκεφάλου.

Η μελέτη δείχνει ότι η ίδια διαδικασία θα μπορούσε να εφαρμοστεί στην έρευνα κατά της γήρανσης και ότι, «τα πειράματα δείχνουν ακόμη ότι το αίμα νέων ανθρώπων μπορεί να αναστρέψει τη διαδικασία γήρανσης, ίσως ακόμη και να θεραπεύσει την νόσο του Αλτσχάιμερ».

 

 

 

Οι ελιτιστές και οι υπερανθρωπιστές ενδιαφέρονται εδώ και πολύ καιρό για τη συλλογή υλικού από νέους σε μια προσπάθεια να επιδιώξουν την παράταση της ζωής των σωμάτων στον κόσμο αυτό!

Ο πρώην δικτάτορας της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ-ιλ έκανε συχνά στον εαυτό του ένεση αίματος από νεαρές, υγιείς παρθένες, πιστεύοντας ότι θα τον βοηθούσε να ζήσει περισσότερο.

Το ρεπορτάζ της Telegraph σημειώνει ότι, «Η συγκομιδή του αίματος και των τμημάτων του σώματος των νέων με την ελπίδα της αθανασίας ήταν από καιρό ένα γνωστό τροπάριο στα μυθιστορήματα τρόμου και στις θεωρίες συνωμοσίας».

Προφανώς, όχι για πολύ ακόμη, καθώς πλέον γίνεται θέμα σε έγκριτες εφημερίες της διεθνιστικής Δύσης.

«Μπορεί να περάσουν λίγα χρόνια πριν οι «μεταμοσχεύσεις νέων» τελικά μετακινηθούν από τις σελίδες των γοτθικών μυθιστορημάτων τρόμου στην κλινική», γράφει χαρακτηριστικά η Σάρα Κνάπτον της Telegraph!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Επι της ευκαιριας του αρθρου και λογο επικαιροτητας αξιζει προσοχης η ιστορια με το 'χαμογελου του παιδιου', χωρις να υπερασπιστω κατι ο προεδρος ειπε σε εναν καταγγελτικο του λογο οτι πισω απο τον νομο κρυβεται εταιρια με πολλα λεφτα..
    Εχουμε λογους να τους δουμε υποπτους ολους τους εμπλεκομενους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις