Περίπου 100 BMP 1 θα στείλει η Ελλάδα στην Γερμανία, και από εκεί θα προωθηθούν στην Ουκρανία.


Έτσι, αποδεικνύεται ποιος ήταν ο λόγος που η Ελλάδα εξοπλίζονταν τόσα χρόνια. Ο λόγος δεν ήταν η υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας, όπως δήλωνε το οικονομικοπολιτικό κατεστημένο, που το ίδιο έχει στην πλάτη του τα Ίμια, τον Οτσαλάν, την Κύπρο και πολλές άλλες περιπτώσεις εθνικής μειοδοσίας. Δεν ήταν το σύστημα πατριωτικό στους εξοπλισμούς και ενδοτικό στις διαπραγματεύσεις.

Ο λόγος ήταν άλλος. Ήταν και είναι η ενδυνάμωση της νοτιοανατολικής πτέρυγας του ΝΑΤΟ και η μετατροπή της Ελλάδας σε αμερικάνικο κέντρο logistics. Αμερικανικές βάσεις, αμερικανικές αποθήκες οπλισμού και διάδρομοι για ανεφοδιασμό των δυνάμεων που βρίσκονται στο μέτωπο με την Ρωσία (Πολωνία, Ουκρανία, βαλτικές χώρες, Ρουμανία κτλ.).

Στην περίπτωση δε που η Τουρκία είχε πιο άμεσο ρόλο στο αντιρωσικό μέτωπο, η Ελλάδα θα έστελνε οπλισμό στην ίδια την Τουρκία. Αυτό δείχνει η διαχρονική πολιτική της Ελλάδας μετά την καταστροφή στην Μικρά Ασία. Από το 1922 και μετά, όλες οι κυβερνήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Μεταξά και της δικτατορίας, τάχθηκαν υπέρ της ελληνοτουρκικής φιλίας. Αυτό είναι και η νατοϊκή υποχρέωση της Ελλάδας, που την έχει καταστήσει αποικία των ΗΠΑ.

Οι εξοπλισμοί δεν έγιναν για την ενδυνάμωση της Ελλάδας. Έγιναν για την ενδυνάμωση της αποθήκης οπλισμού του ΝΑΤΟ στην Μεσόγειο. Ταυτόχρονα το κατεστημένο έβγαζε τεράστια ποσά από τις μίζες των εξοπλισμών.  
















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει Ελληνικό κράτος. Ποτέ δεν υπήρξε από την δολοφονία του Κυβερνήτη και έπειτα.
    Το πρόβλημα είναι άλλο. Δεν υπάρχει πια Ελληνική συνείδηση στους κατοίκους. Έχουν αφελληνισθει και αμερικανοποιηθει το συντριπτικό ποσοστό του πληθυσμού. Ίσως το μεγάλο θανατικό των μπολιων και η επερχόμενη πείνα και εξαθλίωση, συνεφέρουν τους εναπομείναντες στην ζωή και χτιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον Ελλάδα πραγματική. Ο Θεός ξέρει...
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις