ΠΟΣΟ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ....?


Ο ιδιοκτήτης αυτού του ηλεκτρικού αυτοκινήτου έχει συνδέσει έναν ιμάντα στον πίσω τροχό και μια γεννήτρια στο Chevy(CHEVROLET) Bolt του, η οποία φορτίζει τις μπαταρίες κατά την οδήγηση.

Τώρα μου κάνει εντύπωση ότι καμία εταιρεία EV πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων με όλη την "προηγμένη" τεχνολογία τους δεν έχει σκεφτεί αυτή τη λογική ιδέα να χρησιμοποιηθεί η κίνηση των τροχών για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας για τη φόρτιση.

Δεν θα υπήρχε πλέον η ανάγκη να σταματάτε και να φορτίζετε τις μπαταρίες σε σταθμούς φόρτισης ή να τις φορτίζετε στο σπίτι ενώ κοιμάστε.

 Όταν το αυτοκίνητο λειτουργεί φορτίζει τις μπαταρίες.

Είναι τόσο απλό και θέλουν να μας πουν ότι αυτές οι εταιρείες EV που έχουν δισεκατομμύρια καθαρή αξία, δεν μπορούν να προσλάβουν ούτε έναν ικανό μηχανικό για να το κάνουν να δουλέψει; 














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Αυτή η πανέξυπνη πατέντα θα απαγορευτεί δια νόμου γιατί αλλιώς θα φαληρισουν οι εταιρείες. Μην βρεθεί και σε τίποτε φυλακές υψίστης ασφαλείας ο εφευρέτης της με αυτούς τους διεστραμμένους ψυχοπαθεις πισωγλεντηδες που κυβερνούν τον πλανήτη.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το άλλο ανέκδοτο που με απασχολεί........
    Με τόσα έξυπνα υλικά και τόσες έξυπνες συσκευές και δεν μπόρεσαν οι πάνσοφοι επιστημοναράδες της ανθρωπότητας να παράξουν έξυπνα φίλτρα για τις καμινάδες της ΔΕΉ;
    Βρε ουουουουουουουουουουουουουστ που λέει κι ο αυγολέμονος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ενημερώσω πως τα υβριδικά αυτοκίνητα έτσι φορτίζουν την μπαταραία τους. Φορτίζουν και κατά το φρενάρισμα και κατά την οδήγηση σε κατηφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τα υβριδικα αυτο ειναι γνωστο.Εδω μιλαμε για τα πληρως ηλεκτρικα

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις