ΕΧΘΡΟΣ των Ουκρανών ο Ζελένσκι!

 

Στο χάος που λέγεται Ουκρανία αυτή τη στιγμή μαίνονται

συνεχείς τοπικές μάχες και στις περισσότερες περιοχές, επικρατεί αναρχία.

Αυτήν ακριβώς την κατάσταση εκμεταλλεύονται οι νεοναζιστικές του τάγματος ΑΖΟV προκειμένου να διαπράττουν με μεγαλύτερη…άνεση και δίχως αναστολές τα εγκλήματά τους.

Στα ρωσικά ΜΜΕ έρχονται συνεχώς πληροφορίες για νέα τερατουργήματα των αζοφιστών, πολλοί εκ των οποίων φυσικά έχουν ενταχθεί στον ουκρανικό τακτικό στρατό.

Σε περιοχές της επαρχίας του Χαρκόβο που δεν ελέγχουν οι Ρώσοι, υπάρχουν αναφορές για ειδεχθή εγκλήματα πολέμου από τους Ουκρανούς νεοναζί.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ενός σχολείου όπου βίασαν ομαδικά τόσο την διευθύντρια όσο και τις δασκάλες, βασανίζοντάς τες και κόβοντας τα αυτιά τους!

Υπάρχουν δυστυχώς μάλιστα αναφορές πως στις…επιδρομές τους σκότωσαν μέχρι και παιδιά.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, το καθεστώς Ζελένσκι έρχεται να κάνει ακόμα πιο χαοτική την κατάσταση.

Οι αρχές του Κιέβου, μπροστά στις απανωτές ήττες στο Ντονμπάς αλλά και της έλλειψης ανδρών, έχουν αρχίσει να χορηγούν μαζική αμνηστία σε ΒΑΡΥΠΟΙΝΙΤΕΣ, τους οποίους και ρίχνουν στο μέτωπο για να πολεμήσουν!

Βέβαια άπαξ και τους ελευθερώσουν και τους δώσουν και όπλα (!!!) κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί που θα πάνε και πως δεν θα στραφούν (το πιθανότερο) κατά αμάχων!

Ο Ουκρανός υπουργός Δικαιοσύνης, Ντένις Μαλιούσκα, ανακοίνωσε ότι «οι κρατούμενοι που «θέλουν να πολεμήσουν τους Ρώσους κατακτητές στα μέτωπα θα λάβουν χάρη και μετά τον πόλεμο θα απελευθερωθούν πλήρως».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις