Εφυγε κι αλλος "τσιμπημένος" Δημοσιογράφος ..Ειχε μενος για τους ανεμβολίαστους..

 

Εφυγε για

την “Ελευθερία” του ΚΟΥΛΗ αλλος ενας Δημοσιογράφος που ειχε σφοδρό μενος για τους ανεμβολίαστους…

Ειναι κριμα να φεύγουν άνθρωποι και να μην εχουν ερευνήσει τι εχουν αυτα τα σκευασματα μεσα πως επιταχύνουν τον καρκίνο και αλλες ασθένειες…και οτι μετατρέπονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ..

Υποτακτικά ανθρωπάκια που περνάει ο Φόβος και η Λογική δεν μπορει να επικρατήσει ..

Ειναι λυπηρο γιατι φεύγουν χιλιάδες άνθρωποι και οσοι έχωσαν μεσα τους αυτα τα σκευάσματα εγιναν μετάνθρωποι -συσκευές με αριθμό και σκλάβοι της Νεας Ταξης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. https://katohika.gr/ellada/i-apanthropia-tis-arrostis-koinonias-mas-egine-epigeia-kolasi-gia-ton-thymio-mpouga-pou-agnoeitai-edo-kai-12-imeres/
    Στην μέση του άρθρου αναφέρει ότι οι δράστες είναι νεαροί 17-20 ετών. Ο "ανθος" της κοινωνίας και καλά. Γεννηθέντες από το 2002 έως το 2005. Από γονείς ποτισμένους με δημοσιοϋπαλληλικη νοοτροπία, κομματοσκυλα γλυφτηδες, αρκεί να μπαίνει ο μισθός βρέξει χιονίσει. Λάτρεις του σκυλαδικου, της καλοπέρασης, του εγώ να είμαι καλά και δεν με νοιάζει για τον διπλανό.
    Οι κλασσικοί τεμπέληδες-παρασιτα της νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ, που μαγαρισε τα πάντα σε αυτήν την χώρα. Αυτά τα άτομα έβγαλαν στην κοινωνία παιδια-τερατα, τους αυριανους εγκληματίες. Τι θα μπορούσε αυτή η νέα γενιά να διδαχτεί κάτι καλό από τέτοιους καλοπερασακηδες "γονείς";
    Σπείραμε ανέμους και τώρα αρχίζουμε να θερίζουμε θύελλες και πολύ πολύ κακό.
    Μέσα σε αυτήν την κόλαση που μετατράπηκε η χώρα, θα γίνει ο εξαγνισμός εκείνων που θα την σηκώσουν και πάλι ψηλά με την συνδρομή της Θεϊκής παρέμβασης.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για καποιο λογο ολοι πρεπει να παρουν θεση αν ειναι υπερ η κατα του μπολιου.Οσοι δηλωνουν υπερ ερχετσι η στιγμη οπου δεν ειναι πλεον χρειαζουμενοι.Και απλα μας αδειαζουν τη γωνια.Μπραβο τους....και μπονους ποντοι.... αλλα 25 μπολια....τσιφουτιες θα κανουμε τωρα?

    ΓΑΜΙΩΤΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε δημοσιογράφους και δημοσιολόγους που σχίζουν τα ιμάτια τους και υποστηρίζουν τυφλά τους αρχιερείς της δημοκρατίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΑΥΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις