Καθεστώς Μπάιντεν: Τα εμβόλια είναι πιο σημαντικά από τη σκονη-γαλα για μωρά

 

Το εγκληματικό καθεστώς Μπάιντεν

ενδιαφέρεται περισσότερο να εμβολιάσει παρά να ταΐσει μωρά και βρέφη, είπε ένας πληροφοριοδότης στο γραφείο επικοινωνίας της κυβέρνησης που ισχυρίστηκε ότι άκουσε μια ανησυχητική συνομιλία μεταξύ της Καμάλα Χάρις και της υπουργού Εμπορίου Τζίνα Ραϊμόντο, την τελευταία από την οποία αναφεραμε προσφατα.


Το τηλεφώνημά τους, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, επικεντρώθηκε σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί τους γονείς ιδιαίτερα μικρών παιδιών εδώ και μήνες: την πανελλαδική έλλειψη σε βρεφικό γάλα.

Το καθεστώς κατηγόρησε την έλλειψη για τα πάντα από ζητήματα εφοδιαστικής αλυσίδας τον Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς οι αγανακτισμένοι γονείς αναγκάστηκαν να ψαχνουν απεγνωσμενα τα καταστήματα παντού -που συχνά τα βρίσκουν χωρίς ούτε ένα κουτάκι σκονη γαλα- για να βρουν τα προϊόντα που χρειάζονται για να ταΐσουν τα πεινασμένα παιδιά τους. Το ποσοστό των εκτός αποθεμάτων σε εθνικό επίπεδο κυμαίνεται επί του παρόντος στο 64%.

Η Kamala Harris και η Gina Raimondo, ωστόσο, είπαν ότι οι γονείς «δραματοποιούν» και «φουσκώνουν» μια "φανταστική κρίση" σε μια εποχή που θα έπρεπε να ανησυχούν για την κατάσταση εμβολιασμού των παιδιών τους.

«Οι γονείς θα πρέπει να σταματήσουν να γκρινιάζουν τόσο πολύ για το φαγητό και να σκεφτούν τι θα συμβεί στα παιδιά τους αν δεν εμβολιαστούν το συντομότερο δυνατό. Δεν συμφωνείς Τζίνα;» Είπε η Χάρις και πρόσθεσε ότι τα καταστήματα κοντά στο πολυτελές σπίτι της στην Ουάσινγκτον, DC, είχαν πλεόνασμα γάλακτος για μωρά.

Τα σχόλιά της για το εμβόλιο αναφέρονται στην ώθηση του καθεστώτος για εμβολιασμό νεογνών και παιδιών κάτω των πέντε ετών. Η Moderna ζήτησε από τον FDA άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης για να το κάνει ακριβώς αυτό, και ο FDA πιθανότατα θα απαντήσει κατά την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα με την πηγή μας, η Χάρις,η οποια δεν έχει βιολογικά παιδιά, μίλησε για το πώς οι γονείς στη σύγχρονη αμερικανική κοινωνία τρέφουν υπερβολικά τα βρέφη και, με τη σειρά τους, είναι υπεύθυνοι για την παιδική παχυσαρκία. Η Χάρις, πρόσθεσε η πηγή μας, αφιέρωσε 10 λεπτά επαινώντας τη Μισέλ Ομπάμα (Μάικλ Ρόμπινσον) για το «2010 Healthy, Hunger-Free Kids Act» για γεύματα σχολικής σιτησης, που απαιτούσε από τα σχολεία να σερβίρουν φρούτα και λαχανικά στα παιδιά κάθε μέρα και να προσφέρουν περισσότερα δημητριακά ολικής αλέσεως -πλούσιες τροφές και γάλα χωρίς λιπαρά ή με χαμηλά λιπαρά. Το πρόγραμμα κέρδισε πολλές επικρίσεις όταν τα παιδιά του σχολείου άρχισαν να μοιράζονται φωτογραφίες με σαπια, μη βρώσιμα τρόφιμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Μετά από αυτό, η Χάρις ξεκίνησε ξανά το παιχνίδι με τα εμβόλια, λέγοντας ότι ήταν απογοητευμένη που τα παιδιά κάτω των πέντε ετών δεν είχαν ήδη εμβολιαστεί. Ήταν εμβόλιο αυτό, εμβόλιο που, σαν να όρισε ο Παντοδύναμος ότι τα παιδιά έπρεπε να τρυπηθούν κατά τη γέννηση. Είπε ότι οι γονείς θα πρέπει να σταματήσουν να γκρινιαζουν για το βρεφικό γάλα και απλώς να θηλάζουν τα παιδιά τους εάν είναι πραγματικά αυτο ένα πρόβλημα. Η λήψη εμβολίων των παιδιών ήταν το πραγματικό πρόβλημα, σύμφωνα με τα λόγια της Χάρις», είπε η πηγή μας.

Η Raimondo, η οποια έχει δύο έφηβα παιδιά, δεν αντέκρουσε. Αντίθετα, είπε ότι τα παιδιά της την είχαν κάνει «περήφανη» με το να εμβολιαστεί διπλά και αργότερα να ενισχυθεί, και με την υπόσχεση ότι θα κάνουν επιπλέον αναμνηστικά εμβόλια κάθε 4-6 μήνες, όπως και η μητέρα τους.

«Ελπίζω η FDA να δώσει μια γρήγορη απάντηση. Τα βρέφη θα μπορούσαν να πεθάνουν από τον Covid-19 εάν δεν εμβολιαστούν λίγο μετά την έξοδο από τις κοιλιές της μητέρας τους», είπε η Raimondo. «Κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά γαλα σκονη για μωρά, αλλά χρειάζονται εμβόλια».

Η εξοφρενικη αυτη αποψη δείχνει πόσο εκτός πραγματικότητας είναι η Χάρις και η Ραϊμόντο. Ζουν σε μια φούσκα ευπορης φαντασιωσης, έναν κόσμο στον οποίο πλούσιοι φιλελεύθεροι ελιτιστές και στρατιώτες του Deep State σχεδιάζουν την πτώση της ανθρωπότητας ενώ κάθονται με ασφάλεια βυθισμένοι σε μια σφαίρα προστατευμένης επιρροής.

Κλείνοντας, η πηγή μας πρόσθεσε μερικά σχόλια που υποστηρίζουν ισχυρισμούς που έγιναν όχι μόνο από εμας αλλά και από άλλους δεξιούς συντηρητικούς ιστότοπους.

«Ούτε ο Μπάιντεν ούτε η Χάρις έχουν πατήσει ποτέ το πόδι τους στον πραγματικό Λευκό Οίκο, παρά μόνο αντίγραφα. Ο Μπάιντεν έχει πολλους σωσιες και δεν έχει φύγει από το υπόγειό του στο Ντέλαγουερ εδώ και πολύ καιρό», είπε.

 

Σημείωση: Δεν έχω ακόμη να αναφέρω τίποτα για τα δικαστήρια. Καταλαβαίνω ότι το δικαστήριο του Billy Ayres ξεκίνησε την Πέμπτη και διήρκεσε μέχρι την Παρασκευή. Αναμένω να λάβω ενημέρωση τη Δευτέρα. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Όποιος πιστεύει ότι αυτά ξεστομίζονται από ανθρώπινα όντα καλλίτερα να κοιτάξει καμιά ασπρόμαυρη κωμωδία.
    Μόνο ηθοποιοί θα μπορούσαν να το κάνουν σε ασφαλείς χώρους και με μπόλικη φρουρά.
    Ναί θα πεί κάποιος/α αλλά η ατζέντα τους δουλεύει χωρίς ενοχλήσεις.
    Και βέβαια εφόσον ζούμε σε βασίλειο ηλιθίων.
    Στο Μπουρούντι των 12 εκατομμυρίων απ' όπου ξεκίνησε και η Ομικρόν τους, έχουν εμβολιαστεί μόνο 6.000 δηλαδή το 0.05% του πληθυσμού και ούτε κρούσματα υπάρχουν και ούτε θανάτοι από τον "ιό" τους.
    Ταλαίπωρη λευκή φυλή! πόσες φορές θα πάθεις για να μάθεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις