Στο Νταβός 22-26/05 οι Παρανοικοί της Ν.Τ.Π για να αποφασίσουν τη Ναζιστική πολιτική τους..Green Pass Πείνα και Ψόφο...

 

Κάποιοι πιστεύουν ότι η επίθεση με

τις ενέσεις τελείωσε, ότι γλύτωσαν την γενοκτονία, την πείνα από το οργανωμένο κρατικό έγκλημα των Υπουργείων Υγειας και Κοπριάς για Λάχανα.

Από τις 22 έως τις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο ελβετικό χιονοδρομικό χωριό Νταβός.

Οι συναντήσεις ήταν εικονικές τα τελευταία δύο χρόνια λόγω της ψευδοπανδημίας του κορωνοϊού στην μεγαλύτερη απάτη και έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας.

Οι αρχηγοί κυβερνήσεων και άλλοι πολιτικοί, καθώς και κορυφαία στελέχη επιχειρήσεων, συναντώνται συνήθως στο Νταβός κάθε χρόνο για να συζητήσουν «τι χρειάζεται ο κόσμος». Οι φετινοί καλεσμένοι περιλαμβάνουν τους υπουργούς μαριονέτες και φυσικά τον τσαρλατάνο, Ουκρανό Πρόεδρο Ζελέ που δολοφονεί τους Ουκρανούς για χάρη των αμερικανικών συμφερόντων.

Οι απατεώνες πολιτικοί μαζεύονται στο Νταβός γιατί θα πάρουν οδηγίες τι να πράξουν μετά την εισαγωγή του ανύπαρκτου κορωνοϊού στην ΦΑΡΣΑ-19 που θα αντικατασταθεί από την ευρωπαϊκή ψηφιακή ταυτότητα «η οποία είναι στην πραγματικότητα η ίδια, αλλά πολύ χειρότερη».

«Όλα και όλες οι ανθρώπινες δραστηριότητες θα συνδέονται με το πάσο του αοράτου εχθρού και τα μπόλια που έχει κάνει κάθε φοβισμένος χέστης τώρα δυο χρόνια ΑΠΑΤΗΣ-19».

Θα γίνει η ταυτότητα και η ηλεκτρονική φυλακή των πάντων, αλλά για να το πετύχουν αυτό θα πρέπει να πάρουν τις νέες οδηγίες καταστροφής της οικονομίας τώρα που πολλοί χαζοί δημοσιοκάφροι, δικηγόροι, γιατρουλάκια και άλλοι ειδικοί του κώλου κατανόησαν ότι τα πολλά οφέλη που έβαλαν μέσα τους μπορεί να μην τους βγουν σε όφελος μέσα στους επόμενους μήνες…

Μπορεί αλλα μπορεί και όχι, όποιος έχει χάσει την ψυχή τους στην ύλη και το κέρδος, όταν τον έχει καταπιεί ο Μαμωνάς, έχει τελειώσει και το ταξίδι του, στην τόσο αγαπητή (για όλους μας) ύλη.

Και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι αυτά που γράφουμε είναι μια θεωρία συνωμοσίας, που σε κοιτάζουν σαν να βλέπουν κανά παρανοικό ψεκασμένο, ενώ ο Κλάους δίνει οδηγίες με το WEF στους αχυράνθρωπους που οι λαοί τρέχουν να ψηφίσουν για να τους δολοφονήσουν με τις υποχρεωτικές ενέσεις με τα οφέλη.

Η ανοησία είναι δολοφονική, αν είχαν μυαλό θα τους είχαν κάνει αλοιφή για στραγάλους.

Καλή δύναμη σε όλους μας. Η πείνα που μας ετοιμάζουν θα κρατήσει καιρό μέχρι να δολοφονήσουν το 80% της ανθρωπότητας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Εχασα τον αδελφο μου 66 ετων απο το μπολι .Ειχαμε ερθει καποιες φορες σε ρηξη μιας και ειμουν και ειμαι αντιθετη με αυτο ολο που προσπαθει η ΝΤΠ. Του εγραφα διαφορα μηνυματα διαμεσου φεις μιας και βρισκομαι Καναδα και αυτος Ελλαδα .Δεν ηθελε να καταλαβει εβαλε και τα παιδια του να το κανουν .Απο τα τρια παιδια τα δυο ειπαν οχι .Ομως απο το σοι μου το εκαναν. Εφυγε 17 Μαιου 2022 απο βαρυ εγκεφαλικο μετα απο 8 ημερες νοσηλειας του ! Καλο σου ταξιδι Κωστα ( Ντινος Μαρκοπουλος ) Ασπρα Σπιτια βοιωτιας .Εκει μεγαλωσε και μεχρι το τελος της ζωης του εμενε στο Αγιο Βλασση Βοιωτιας .Θλιψη μονο θλιψη και οργη ταυτοχρονα ειναι τα δυο συναισθηματα που με διακατεχουν !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ 4 ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Π[ΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

      Διαγραφή
    2. Νεότατος, πάνω που θα ξεκουραζόταν σαν συνταξιούχος. Κρίμα. Στόχευσαν οι νεοταξίτες εωσφοριστές στον φόβο της επιδημίας και μας μπόλιασαν όλους, μικρούς-μεγάλους. Εμένα προϋπόθεση να δώ συγγενείς μου ήταν να έχω εμβολιαστεί. Τι να τους πείς, οτι σώθηκαν;
      Θερμά συλλυπητήρια Άννα Μαρία, λυπάμαι, ο Θεός να σε έχει πάντα καλά.
      Capricorn

      Διαγραφή
    3. Σας ευχαριστω καλη δυναμη σας ευχομαι !!

      Διαγραφή
    4. Σας ευχαριστω σημερα ηταν η κηδεια 18-05-2022 μακαρι να μπορουσα να ειμουν εκει . Καλο κουραγιο να εχουμε να αντιμετωπισουμε τα οσα ερχονται εξαιτιας αυτων που θελουν να μας αποτελειωσουν.Ομως πιστευω στον Θεο και ξερω πως το φως νικαει το σκοταδι,το καλο νικαει το κακο .Θα κερδισουμε με κοστος ,με απωλειες αλλα θα κερδισουμε !!

      Διαγραφή
  2. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΝΟΥΘΕΤΟΥΜΕ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΧΑΖΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΚΟΥΤΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις