ΚΑΙ Η MELINDA ΣΤΗ "ΦΑΚΑ"....!!!

 

Αμερικανοί πεζοναύτες εξέδωσαν

τη Δευτέρα στρατιωτικό ένταλμα σύλληψης στη Μελίντα Φρενς Γκέιτς, σύζυγο του αείμνηστου Μπιλ Γκέιτς, στην προστατευόμενη από τη γη έπαυλη της στη Μεντίνα της Ουάσιγκτον, είπε μια πηγή της JAG.


Τον Σεπτέμβριο, η Μελίντα Γκέιτς κατέθεσε εναντίον του πρώην συζύγου της στο στρατοδικείο του στο Γκουαντάναμο. Αν και κρίθηκε ένοχος και στη συνέχεια απαγχονίστηκε, φέρεται να είχε χορηγηθεί ασυλία από τη δίωξη σε αντάλλαγμα για την κατάθεσή της.

«Η συμφωνία της ήταν προσωρινή. Όριζε ότι παραδέχεται την πλήρη εμπλοκή της στα εγκλήματα του Μπιλ. Λοιπόν, βρήκαμε περισσότερες αποδείξεις ότι ήταν περισσοτερο απρόβλεπτη και ότι ήταν βαθιά εμπλεκόμενη και συνένοχη στην εμπορία παιδιών του Bill και στην προώθηση θανατηφόρων εμβολίων. Δεν μπορώ να συζητήσω τα νεα στοιχεία τώρα. Θα γίνει γνωστό αργότερα», είπε η πηγή μας.

Ερωτηθείς εάν η Melinda French Gates θα αντιμετωπίσει ένα στρατιωτικό δικαστήριο, είπε: «Όταν οι πολιτικές αρχές αγνοούν αυτά τα αποτρόπαια εγκλήματα, όταν αρνούνται να διώξουν εγκληματίες ασχετα με το ποσο διασημοι ειναι, όταν δέχονται δωροδοκίες και αποζημίωση για να αφήσουν αυτούς τους κακούς να απελευθερωθούν, η JAG έχει ευθύνη για τη διασφάλιση της δικαιοσύνης».

Ο νόμος περί εξέγερσης του 1807, τον οποίο ο Πρόεδρος Donald J. Trump ενεργοποίησε πριν από τις κλεμμένες εκλογές, αντικαθιστά τον νόμο Posse Comitatus του 1878, ο οποίος περιορίζει τις εξουσίες του στρατιωτικού προσωπικού για την "επιβολή εσωτερικών πολιτικών αλλαγων"εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

«Έχουμε την εξουσία να κάνουμε αυτές τις συλλήψεις χωρίς προκατάληψη. Δεν πρόκειται να συλλάβουμε καθημερινούς πολίτες. Κρατάμε τους χειρότερους των χειροτερων, ανθρώπους που έχουν διαπράξει προδοσία και εγκλήματα που επηρεάζουν την κοινωνία. Η Μελίντα είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους και, ναι, θα απαντήσει σε στρατιωτικό δικαστήριο», είπε η πηγή μας.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η JAG ανακαλεί συμφωνία ασυλίας. Το πρώτο ήταν του Marc Mezvinsky.



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 






 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις