Εάν είχαν εγκρίνει και δεν ειχαν "εξαφανισει" την ιβερμεκτίνη δε θα χρειάζονταν τα lockdown και οι εμβολιασμοί

 

Οι ομοσπονδιακές υγειονομικές υπηρεσίες δεν έχουν αναγνωρίσει την ιβερμεκτίνη ως αποτελεσματική θεραπεία για

τους ασθενείς με COVID-19. Σύμφωνα με τον γιατρό Leland Stillman, ο λόγος είναι περισσότερο πολιτικός παρά επιστημονικός, διότι διαφορετικά δεν θα υπήρχε βάση για lockdown ή εντολές εμβολίων.

“Εάν η ιβερμεκτίνη αναγνωριζόταν από το δημόσιο σύστημα υγείας και το ακαδημαϊκό κατεστημένο ως το φάρμακο που είναι, το οποίο θεραπεύει οξείες ιογενείς ασθένειες, μία από τις οποίες είναι το COVID-19, ολόκληρη η αιτιολόγηση των lockdowns, των εντολών, πόσο μάλλον της έρευνας και της ανάπτυξης εμβολίων, θα εξατμιζόταν εν μία νυκτί”, δήλωσε ο Stillman στους Epoch Times σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σύμφωνα με το άρθρο 564 του νόμου περί τροφίμων, φαρμάκων και καλλυντικών (pdf), ο υπουργός του υπουργείου Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) μπορεί να εκδώσει άδεια επείγουσας χρήσης μόνο εάν πληρούνται ορισμένα κριτήρια, μεταξύ των οποίων “δεν υπάρχει επαρκής, εγκεκριμένη και διαθέσιμη εναλλακτική λύση για το προϊόν”.

Έτσι, εάν υπάρχει εγκεκριμένη εναλλακτική λύση, ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) -ένας οργανισμός του HHS- δεν μπορεί να εκδώσει άδεια επείγουσας χρήσης για τα εμβόλια COVID-19.

Ο Stillman δήλωσε ότι δεν πρόκειται για θεωρία συνωμοσίας ούτε καν για μεμονωμένη άποψη ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί για τη θεραπεία του COVID-19, διότι δεκάδες χιλιάδες γιατροί σε όλο τον κόσμο έχουν αναγνωρίσει την αποτελεσματικότητά της.

Η Frontline COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται πάνω σε πρωτόκολλα για τη θεραπεία ασθενών με COVID-19, θεωρεί την ιβερμεκτίνη ως βασικό φάρμακο που χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία του COVID-19. Στην ιστοσελίδα της παραθέτει 142 μελέτες, εκ των οποίων οι 93 είναι αξιολογημένες από ομότιμους, και 75 με αποτελέσματα που συγκρίνουν ομάδες θεραπείας και ελέγχου και δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη λειτουργεί.

Ωστόσο, ο FDA έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι “τα επί του παρόντος διαθέσιμα δεδομένα δεν δείχνουν ότι η ιβερμεκτίνη είναι αποτελεσματική κατά του COVID-19”.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) έδωσαν εντολή στην εφημερίδα Epoch Times να επικοινωνήσει με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για τις θεραπείες COVID-19. Το NIH παρέπεμψε στις διαδικτυακές κατευθυντήριες γραμμές του σχετικά με την ιβερμεκτίνη: “Δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία ώστε η ομάδα κατευθυντήριων γραμμών για τη θεραπεία του COVID-19 να συστήσει είτε υπέρ είτε κατά της χρήσης της ιβερμεκτίνης για τη θεραπεία του COVID-19. Απαιτούνται αποτελέσματα από επαρκώς ενεργές, καλά σχεδιασμένες και καλά διεξαχθείσες κλινικές δοκιμές για την παροχή πιο συγκεκριμένων, τεκμηριωμένων οδηγιών σχετικά με τον ρόλο της ιβερμεκτίνης στη θεραπεία του COVID-19”.

Ο Stillman εξήγησε γιατί πολλοί γιατροί σιωπούν σχετικά με την αναγνώριση της ιβερμεκτίνης ως αποτελεσματικού φαρμάκου για το COVID-19, μια ασθένεια που προκαλείται από τον ιό CCP (Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα).

“Και η πραγματικότητα που είναι πραγματικά σημαντικό να καταλάβει ο κόσμος είναι ότι οι γιατροί μπορούν να χάσουν την άδειά τους ή να χάσουν την πιστοποίηση του συμβουλίου τους, η οποία είναι πολύ σημαντική για το εισόδημά τους με βάση τις ασφαλιστικές οδηγίες, επειδή μιλούν όπως επέλεξα εγώ”, δήλωσε ο Stillman.

Ο Stillman δήλωσε ότι είναι σε θέση να μιλήσει επειδή είναι ένας από τους ελάχιστους γιατρούς στη χώρα που δέχεται μετρητά και δεν συνεργάζεται με ασφαλιστικές εταιρείες.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια στο Charlottesville της Βιρτζίνια και τώρα ασκεί την ιατρική στο Kissimmee της Φλόριντα. Επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να επιτύχουν την υγεία τους με την ολοκληρωμένη ιατρική, η οποία συνδυάζει έναν αριθμό διαφορετικών μεθόδων, όπως η παραδοσιακή κινεζική ιατρική, τα βότανα, η διατροφή, η δίαιτα, η άσκηση και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής.

Δύο διακεκριμένοι επιστήμονες, ο Martin Kulldorff, πρώην καθηγητής στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, και ο Jay Bhattacharya, καθηγητής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, εξήγησαν επίσης γιατί πολλοί επιστήμονες σιωπούν και σε αυτό το θέμα.

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα The Epoch Times τον περασμένο μήνα, οι δύο καθηγητές δήλωσαν ότι το NIH και το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), του οποίου ηγείται ο Anthony Fauci, ελέγχουν έναν προϋπολογισμό επιστημονικής έρευνας δισεκατομμυρίων δολαρίων κάθε χρόνο και “διοχετεύουν ερευνητικά δολάρια σχεδόν σε κάθε αξιόλογο επιδημιολόγο, ανοσολόγο και ιολόγο λοιμωδών νοσημάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ηνωμένο Βασίλειο”. Επομένως, δεν θα ήταν συνετό για τους επιστήμονες να αναστατώσουν αυτές τις υπηρεσίες υγείας.

“Υπάρχει πολλή πολιτική σε αυτό”, δήλωσε ο Stillman, αναφερόμενος στην εντολή για το εμβόλιο COVID-19. “Και ο τρόπος με τον οποίο πολιτικοποιήθηκε είναι πραγματικά επαίσχυντος και ατυχής. Στο τέλος της ημέρας, όλα έχουν να κάνουν με το πώς αυτές οι εταιρείες που επωφελούνται πάρα πολύ από την πανδημία”.

Ο Stillman δήλωσε ότι η ελευθερία είναι η διέξοδος από το σημερινό πρόβλημα.

“Η ελευθερία είναι απολύτως η λύση”, δήλωσε ο Stillman. “Διότι αν πραγματικά επιτρέψετε στους γιατρούς να θεραπεύουν τους ασθενείς με τους δικούς τους όρους, χωρίς ασφαλιστικές εταιρείες, χωρίς όλα αυτά, μπορεί να είναι πολύ προσιτή και μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική.

“Επειδή η πραγματικότητα είναι ότι ένα μεγάλο μέρος της περίθαλψης που παρέχεται αυτή τη στιγμή, παρέχεται απλώς με βάση την ιδέα κάποιου γραφειοκράτη για το ποια είναι η καλή ιατρική και όχι με βάση το τι πραγματικά θέλουν οι ασθενείς και τι πιστεύουν ότι αξίζει γι’ αυτούς”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Πάντα έτσι ήταν.Παει ο φουκαρας άντρας στον γιατρό και του λέει.
    Γιατρέ , επειδή έχω δηλητηριαστεί από τις τοξίνες ,σε παρακαλώ φτιάξε μου τις 2 ορμόνες, που έχουν χαλάσει και από αρσενικές έχουν μεταλλαχθεί σε θηλυκές.Οχι , λέει ο γιατρος αυτές οι ορμόνες είναι εντάξει,100%. Εκεινο που μπορεί να γίνει ,είναι να σου αλλάξω τις άλλες 98 από αρσενικές σε θηλυκές, να σου κάνω την πρέπουσα ορμονοθεραπεια (που φυσικά είναι πανάκριβη και έτσι θα κερδίσουν και οι καλές φαρμακευτικές) και έτσι θα γίνεις καλύτερη και πιο ΥΓΙΕΊΣ κοπέλα.Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες.
    Σε κάνω καλυτερο και αν αμφιβάλλει ς υπάρχουν και οι κατάλληλοι ψυχίατροι που θα ρυθμίσουν την αμφιβολία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/aeroporia/1050858_aposyrontai-kai-metavivazontai-stin-gallia-ta-19-mirage-2000egmbgm

    Τα Rafale έρχονται, τα Mirage φεύγουν.
    Όλο αυτό μου φαίνεται άνοιγμα της κερκοπορτας.

    Απίστευτοι προδότες!!!!!!!!!!!!!

    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις