Το ανατριχιαστικό «σύστημα κοινωνικής πίστωσης» της Κίνας όπου οι πολίτες παρακολουθούνται και βαθμολογούνται 24 ώρες το 24ωρο

 

 

Η κινεζική κυβέρνηση οικοδομεί ένα παντοδύναμο σύστημα το οποίο προορίζεται να αξιολογεί την

αξιοπιστία του κάθε πολίτη. Το πρόγραμμα αυτό ονομάζεται «κοινωνική πίστωση» και εφαρμόζεται ήδη πιλοτικά σε 40 πόλεις της αχανούς χώρας, με σκοπό να εφαρμοστεί πλήρως μέχρι τα τέλη του 2022.... Επί της ουσίας είναι ένας μαζικός έλεγχος των πολιτών, σε πραγματικό χρόνο, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο κάθε πολίτης, ανά πάσα στιγμή, φακελώνεται όπως οι κινήσεις και η συμπεριφορά του. Οι αρχές μπορούν να αναγνωρίζουν πρόσωπα, να σαρώνουν το σώμα, να παρακολουθούν όλους τους πολίτες σε οποιοδήποτε σημείο της κινεζικής επικράτειας κι αν βρίσκονται. Παράλληλα οι κάμερες τροφοδοτούν το σύστημα «κοινωνικής βαθμολόγησης», το οποίο βασίζεται στην επιβράβευση, την τιμωρία και τη δημόσια ταπείνωση.

Το σύστημα βαθμολογεί τους πολίτες ανάλογα με την συμπεριφορά που καταγράφουν οι κάμερες. Στη συνέχεια λογισμικά τεχνητής νοημοσύνης, διαχωρίζουν τους πολίτες σε καλούς – που δεν δημιουργούν πρόβλημα στην κοινωνία- και σε κακούς.Το πιο ολοκληρωτικό καθεστώς στην ιστορία της ανθρωπότητας (μέχρι σήμερα) βασισμένο σε τρεις άξονες: Παρακολούθηση, φόβος, επιβράβευση- τιμωρία, έχει συγκροτηθεί στην Κίνα. Με την βοήθεια της τεχνολογίας και με την συμμετοχή σε αυτό όλων των πολιτών στήνεται μια ολοκληρωτική παρακολούθηση και κυβερνητική παρέμβαση χωρίς να χρειάζονται οι παραδοσιακοί ρουφιάνοι. Γιατί άλλωστε; Εφόσον τους έχουμε όλοι στην τσέπη μας.Προσέξτε ιδιαίτερα το βίντεο για να καταλάβετε το τι πρέπει να αναμένουμε και στην Δύση καθώς όλες οι δυτικές χώρες αντιγράφουν το κινεζικό ολοκληρωτικό μετακομμουνιστικό μοντέλο.Και βεβαίως καλό είναι να επαναλάβουμε πως η Κίνα ανδρώθηκε οικονομικά με την δύναμη της Δύσης αφού οι μεγάλες εταιρείες μετέφεραν την παραγωγή τους και παρέδωσαν με αυτό τον τρόπο όλη την τεχνογνωσία στους ικανότατους Κινέζους αντιγραφείς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. 🤣 ΝΕMESIS (siemens) 🤔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν ιδέα είναι καλή ,ολοι πρέπει να ελέγχονται.Η εκτέλεση όμως είναι απογοητευτικη.Οταν βάζεις τον η/υ να κάνει την δουλειά που πρέπει να κάνεις εσύ ,τότε το έχασες το παιχνίδι.
    Όπως στην Ιατρική .Τα ψηφιακά διαγνωστικά δεν έχουν θέση εκεί, μόνο τα αναλογικά.Το υβρίδιο probe analog , digital calculator ειναι υβρίς κατά της φύσης και αναμενόμενα δεν δουλεύει.Τα ψηφιακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ αφού γίνει η διάγνωση για να ψάξουν σε εκατοντάδες χιλιάδες δεδομένα που θα είναι συμβατά με την ανωτέρω διάγνωση.Τα ψηφιακά απαγορεύεται να παράγουν την διάγνωσην παρά μόνο να την υποστηρίξουν.Αλλιως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Blis 🤔 ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ!!!ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΟΗΤΙΚΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.ΟΚ? ΤΟ ΜΙΤ ΠΑΝΕΠΗΣΤ.ΜΑΣΑΧΟΥΣΕΤΗΣ,ΕΧΕΙ Η/Υ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΓΑΝΙ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΑΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ.ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΞΕΡΩ!!! ΤΟ ΚΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μπερδεύεις την ψευδαίσθηση με την πραγματικότητα.Αυτην την στιγμή η επιστήμη δεν έχει καταλάβει καλά καλά πως λειτουργεί ο εγκέφαλος.Πριν λίγα χρόνια , ανακαλύφθηκε ότι ένας λιπωδης ιστός στον άνθρωπο δεν είναι λίπος ,αλλά όργανο.
      Λένε οι φαρμακευτικές..Τα φάρμακα μας είναι ανώτερα των βοτανων αφού μπορούμε να αντιγράψουμε την φύση.Οταν η επιστήμη καταλάβει τα 8000 συστατικά της ταπεινής ντομάτας πως λειτουργούν και τα αντιγράψουν τότε ξαναμιλαμε. Γνωρίζουμε την λειτουργία των 100 και έχουμε αντιγράψει τα 40.

      Διαγραφή
  4. Να παρακολουθεί ποιος αγαπητέ? Ο κάθε αυτοαναγομενος ηγέτης και αυτοδιοριζομενος ελεγκτής? Όχι είναι κάκιστη ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 15:46ΕΧΕΤΕ ΚΑΙΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ...Τake your TIME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αστυνόμος Μπέεεκας22 Ιανουαρίου, 2022 18:14

    Τό νόημα τής ζωής είναι αυτό. Τό όνειρο κάθε ανθρώπου πού γεννιέται σ' αυτόν τόν πλανήτη. Οποιαδήποτε εξουσία ακόμα καί από ψυχικά διαταραγμένους, αδίστακτους πολιτικάντηδες πού έκαναν παρασιτικά περιουσία, νά τόν ελέγχει στό τί κάνει καί πώς σκέφτεται μέ κριτήρια πού καθορίζει η ίδια γιά τό συμφέρον της πάντα, καθώς ο Πλαστήρας ήταν μόνο ένας πού πέθανε πάμφτωχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Μπεεεκα
    Η κοινωνία είναι κάτοπτρο της ζωής και μόνο έτσι μπορούμε να την σκεφτόμαστε.Και επειδή σαν σώμα έχετε αντισώματα , στρατό,να αστυνομευει τα παράσιτα , έτσι και στην κοινωνία χρειάζονται αυτός ο στρατός για τα παράσιτα.Μην ξεχνάτε επιπλέον ότι μαζί σας κουβαλάτε 3 περίπου κιλά μικροβίων που αν δεν διαθέτουμε σιδερένια πυγμή , αυτά τα μικρόβια δεν θα λειτουργήσουν προς όφελος δικό σας και δικό τους.Θας σας κατασπαράξουν-σκοτωσουν και μετά θα πεθάνουν.
    Όσο για τον Πλαστήρα , εύγε .Για τέτοιους ηγέτες λέω ότι έχουν το δικαίωμα να παρακολουθουν και να τιμωρούν την κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και επειδή αναφέρθηκε κάποιος για την ζωή, ας αναρωτηθούμε τι σημαινει η εκφραση
    ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΌ ΓΕΝΝΉΣΕΩΣ , μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει,?????Δεν το κατάλαβα σωστά. Υπάρχουν διάφορες αποχρώσεις ,στο κοντρολαρισμα του πληθυσμού
    Όπως υπάρχουν και διαφορές στην εξόντωση του ατόμου.
    Όταν σκοτώσεις έναν κατά συρροή ν δολοφόνο ή έναν μικρό πιστιρικι κανείς την ίδια ακριβώς πράξη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Για να δούμε τι σημαίνει Πιστοποιητικό γέννησεως.
    Σαν κράτος έχω την ικανότητα να πιστοποίησω την φέτα ,το λαδί το ζαμπόν ,το ψωμί ν κ.τ.λ. δηλαδή να δώσω την συγκατάθεση μου για την ποιότητα των παραπάνω προϊόντων που μπορούν να κυκλοφορούν στην αγορά της επικρατείας μου.Η γέννηση ενός ατόμου ,σε ποια κατηγορία προϊόντων ανήκει??
    Μήπως στα γαλακτοκομικά , στα φρούτα και ποτά, στα σιτηρά ή στα δημητριακά.... ?????
    Η Ιστορία δεν μπορεί να πιστοποιηθεί από κανέναν.Η ιστορία μόνο μπορεί να ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ και επειδή η γέννηση του ατόμου είναι ιστορικό γεγονός δεν μπορει να υπάρξει Πιστοποιητικό γέννησεως παρά μόνο
    ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΓΕΝΝΉΣΕΩΣ. Με την παραπάνω λαμόγια καταφέρνεις παρά πολλά πράγματα.
    Πρώτον Ο άνθρωπος είναι εταιρεία,και πρέπει και μπορεί να ελέγχεται σαν εταιρεία από οποιαδήποτε και με οποιοδήποτε μέσο π.χ. η/υ.
    Αν το άτομο έχει καταγραφή γέννησεως και όχι πιστοποίηση τότε αυτό θα ήταν αδύνατον αφού ο άνθρωπος μπορεί να ελέγχθει μόνο μετά από υποψία (βάσιμη ή μη) μη νόμιμης πράξης.(τω ανωτέρω δεν ισχύει για τις εταιρείες) .Άρα καταργώντας τα πιστοποιητικά γέννησης ,τη λογική του ελβετικού σουγιά ,την χρήση η/υ και εισσγωντας την καταγραφή γέννησεως ,τα αναλογικά και την λογική της απομάκρυνσης του αποστήματος η παρακολούθηση του ατόμου έρχεται σε άλλο επίπεδο.
    Αφού αυτός που θα παρακολουθει ,αν το κάνει χωρίς λόγω τότε η Δαμόκλειος σπάθη της δικαιοσύνης θα πέσει στο δικό του κεφάλι.
    Δεύτερον....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις