Οι γιατροί της Εθνικής Φρουράς βρίσκουν νοσοκομεία άδεια από ασθενείς με Covid...!!!

 

Τη Δευτέρα, η

εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν και οι κυβερνήτες των συνένοχων πολιτειών της ενεργοποίησαν ένα πρόγραμμα που ανέπτυξε 1.000 στρατιωτικούς ιατρούς σε έξι πολιτείες των ΗΠΑ για να βοηθήσουν νοσοκομεία που πολιορκούνταν από μια "φανταστική κρίση" - μια ανύπαρκτη αύξηση ασθενών με Omicron.

Αλλά οι γιατροί που συνδέονται με την Εθνική Φρουρά του Στρατού του Νιου Τζέρσεϊ, Task Force Secaucus, βρήκαν την τοποθεσία που τους είχε ανατεθεί, το Περιφερειακό Νοσοκομείο Hudson, άδειο ακόμη και από έναν ασθενή με Covid, είπε ο υπολοχαγός Michael McKenzie, βοηθός ιατρού.

Ο υπολοχαγός McKenzie και 11 άλλοι της Εθνικης Φρουρας —γιατροί, νοσοκόμες και βοηθοί γιατρών— στάλθηκαν στο νοσοκομείο με την εντύπωση ότι η ΜΕΘ του ήταν σε φουλ πληροτητα και γεμάτη με σοβαρα ασθενείς Omicron. Καθήκον τους ήταν να ανακουφίσουν το «συντετριμμένο» προσωπικό του νοσοκομείου, ώστε οι υφιστάμενοι ιατροί του νοσοκομείου να μπορούν να εστιάσουν την προσοχή τους σε ασθενείς που δεν ανήκουν στην Omicron.

«Είμαστε όλοι έκπληκτοι. Εννοώ—μας είπαν ότι οι ασθενείς της Omicron πλημμύρισαν το νοσοκομείο. Δεν είναι αυτό που είδαμε. Τέσσερα από τα 14 κρεβάτια ΜΕΘ του νοσοκομείου ήταν κατειλημμένα, αλλά κανένα με ασθενείς με Covid», είπε ο υπολοχαγός McKenzie .
Οι Φρουροί, πρόσθεσε, εξέτασαν το ιατρικό ιστορικο κάθε ασθενούς. Κανείς δεν ανέφερε τον Covid-19 ως λόγο εισαγωγής στο νοσοκομείο. Δύο ήταν καρδιοπαθείς. Ο ένας είχε τραυματιστεί από πυροβολισμό στην κοιλιά. Ο άλλος είχε εισαχθεί για ασθένειες που δεν συνδέονται με τον Covid-19.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο υπολοχαγός McKenzie είπε ότι ήταν παρών όταν ο επικεφαλης του ρώτησε τους διαχειριστές του νοσοκομείου γιατί, εάν το νοσοκομείο δεν είχε ασθενείς με Covid, οι Εθνοφύλακες ήταν εκεί, καθώς οι εντολές τους ανέφεραν ρητά ότι βρίσκονταν στο νοσοκομείο για να μετριάσουν την έκρηξη του Omicron.

«Είπαν  «Δεν έχω καμία σχέση με τους άντρες σου που είναι εδώ. Είστε εδώ, υποθέτω, επειδή ο Πρόεδρος Μπάιντεν και ο Κυβερνήτης Φιλ Μέρφι σας θέλουν εδώ. Προσωπικά, θεωρώ την παρουσία σας σε αυτό το νοσοκομείο μια αναστάτωση και μια ταλαιπωρία.» Ο επικεφαλης έκανε κάποιες τηλεφωνικές κλήσεις. Υποθέτω ότι είπε ότι δεν ήταν κρούσματα Covid εδώ, αλλά μας είπαν να μείνουμε στο νοσοκομείο», είπε ο υπολοχαγός McKenzie.

Επιπλέον, όχι μόνο το νοσοκομείο δεν είχε ασθενείς με Covid-19, αλλά είχε και έλλειψη προσωπικού. Ο υπολοχαγός McKenzie είπε ότι δεν είδε «σχεδόν» γιατρούς ή νοσοκόμους του νοσοκομείου να περιπολούν στον λαβύρινθο των διαδρόμων ή να γυροφερνουν στα δωμάτια των ασθενών. Περίεργος, ανέλαβε να ρωτήσει διακριτικά μια νοσοκόμα και μια τακτική το γιατί το Hudson Regional είχε έλλειψη προσωπικού. Πήρε δύο διαφορετικές απαντήσεις.

«Πρώτον, μου είπαν ότι πολλοί γιατροί και νοσηλευτές είχαν οι ίδιοι το Omicron και έπρεπε να απομονωθούν στο σπίτι μέχρι να βγουν αρνητικά τα τεστ. Μετα μου είπαν ότι το ζήτημα του προσωπικού ήταν επειδή το νοσοκομείο απέλυσε το 1/3 του προσωπικού του επειδή αρνήθηκε να εμβολιαστεί. Ένα πράγμα είναι σίγουρο: κάποιος δεν λέει την αλήθεια», είπε ο υπολοχαγός McKenzie.

Κλείνοντας, η ιστοσελιδα απευθύνθηκε τόσο στην Εθνική Φρουρά του Στρατού NJ όσο και στην Περιφερειακή διευθυνση του Hudson για σχόλια. Ένας εκπρόσωπος της Φρουράς αρνήθηκε να σχολιάσει και ένα μέλος του διοικητικού προσωπικού του νοσοκομείου, η Μπεθ Τζόνσον, είπε: «Είναι πολιτική του νοσοκομείου να μην δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με το ποιος νοσηλεύεται εδώ ή γιατί. Μπορώ να σας πω ότι χρησιμοποιούνται 7 από τα 14 κρεβάτια ΜΕΘ».

Η δήλωσή της από μόνη της έρχεται σε αντίθεση με τον ισχυρισμό του Κυβερνήτη Μέρφι ότι το Hudson Regional Ηospital ειναι σε κατασταση αναγκης

Σημείωση: 

Για όσους αναρωτιουνται...το δικαστήριο του Τσένι ξεκίνησε μόλις σήμερα το πρωί, στις 10:00 π.μ. ώρα GITMO. Πιθανότατα δεν θα δωσω ενημέρωση μέχρι αργά το βράδυ και ισως προλαβω να την  δημοσιεύσω αύριο το πρωί. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....















ΠΗΓΗ

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις