Ο DICK CHENEY ΕΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ....!!!

 

Μια επιτροπή 3 αξιωματικών

στο Γκουαντάναμο καταδίκασε τον πρώην αντιπρόεδρο Richard Bruce Cheney για προδοσία και φόνο αφού άκουσε μόνο δύο ώρες κατάθεσης το πρωί της Τρίτης.

Ο υποναύαρχος Darse E. Crandall του Αμερικανικού Ναυτικού Judge Advocate's Corps είπε σε εναρκτήρια δήλωση ότι ο Cheney και ο αείμνηστος George W. Bush ήταν συν-συνωμότες στην τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου για συνωμοσίες και εγκληματική εκθεση των Ηνωμένων Πολιτειών σε αδικαιολόγητους πολέμους . Τα κίνητρά τους, είπε, περιελάμβαναν την αποσταθεροποίηση της Μέσης Ανατολής, την προσωπική ωφέλεια από το όπιο που είχε κατασχέσει ο αμερικανικός στρατός στο Αφγανιστάν, δίνοντας στον στρατό μια δικαιολογία για να δοκιμάσει καινουρια όπλα με πραγματικα πυρά και κέρδισε ένα μεγαλο οφελος από χρήματα ασφάλισης που καταβλήθηκαν στον Larry Silverstein. , ο Αμερικανός μεγιστάνας των ακινήτων που κατείχε τους πύργους την ημέρα που καταστραφηκαν.

Καθώς ο Τσένι καθόταν στο εδωλιο του κατηγορουμενου, ο υποναύαρχος Κράνταλ έδειξε στην επιτροπή οικονομικά έγγραφα που είχε αποκτήσει ο στρατός κατά τη διάρκεια της έρευνάς του για το παρελθόν του Τσένι. Πέντε εκατομμύρια δολάρια, που καταβλήθηκαν σε πέντε δόσεις, διασκορπίστηκαν σε έναν υπεράκτιο τραπεζικό λογαριασμό στο νησί Κέιμαν που έφερε το όνομα «Eric Burchard», έναν αναγραμματισμό του «Ρίτσαρντ Μπρους», το κύριο και μεσαίο όνομα του Τσένι. Οι συναλλαγές πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 7/11/2001-17/02/2002, πολύ πριν η Silverstein Properties Inc. λάβει διακανονισμό 2 δισ.

«Γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Eric Burchard είναι ο Richard Bruce Cheney. Η έρευνά μας διαπίστωσε αυτό το γεγονός. Ο λογαριασμός άνοιξε τρεις ημέρες πριν από την 11η Σεπτεμβρίου και είχε μόνο το ελάχιστο υπόλοιπο που χρειαζόταν για να τον κρατήσει ανοιχτό μέχρι να διοχετευθουν τα χρήματα του Silverstein. Ο Silverstein ήξερε ότι θα έπαιρνε μια τεράστια πληρωμή, δεν ήταν τα 7 δισ. που ήθελε, αλλά παρόλα αυτά ηταν παρα πολλα. Και ο κατηγορούμενος, ανοίγοντας τον λογαριασμό, ήξερε ότι η 11η Σεπτεμβρίου θα συνέβαινε πολύ νωρίτερα. Εάν έχει άλλη εξήγηση για τη λήψη της πληρωμής, θα θέλαμε να την ακούσουμε», είπε ο αντιναύαρχος Crandall.

«Σαπισε στην κόλαση», είπε ο Τσένι με σφιγμένα δόντια.

Επιπλέον, ο υποναύαρχος Crandall έπαιξε τις ίδιες ηχητικές κασέτες που είχε χρησιμοποιήσει για να καταδικάσει τον George W. Bush, αυτές που ο Donald Rumsfeld είχε ηχογραφήσει κρυφά καθώς αυτός, ο Bush και ο Cheney επινόησαν ένα σχέδιο για να πραγματοποιήσουν την 11η Σεπτεμβρίου χωρίς να εμπλέκονται. Σε αυτά, ο Τσένι είπε στον Μπους «Μην ανησυχείς» γιατί «θα φρόντιζε για τα πάντα».

«Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κρατούμενο Τσένι, προσπάθησε να πει τα πάντα στον Μπους και όταν πληροφορήθηκε ότι ο Μπους είναι, λοιπόν, νεκρός, σιώπησε. Αρνείται να εξηγήσει γιατί έφυγε από τη χώρα τη νύχτα που πιάσαμε τον Μπους. Η JAG και η OMC πιστεύουν ότι οι ενέργειες του Τσένι, οι κασέτες και η πληρωμή του από τον Σίλβερσταϊν αποδεικνύουν αναμφίβολα ότι είναι ένοχος προδοσίας και, όπως ο Μπους, πρέπει να λογοδοτήσει για τους θανάτους των ανθρώπων που χάθηκαν στην 11η Σεπτεμβρίου και για το λογο που Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν στο Αφγανιστάν και το Ιράκ. Επιδιώκουμε τη μέγιστη τιμωρία», είπε ο υποναύαρχος Crandall.

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, ένας αξιωματικός στο πάνελ ζήτησε να κάνει απευθείας μια ερώτηση στον Τσένι.

«Έχεις τύψεις; Σκέφτεσε ποτέ τους ανθρώπους που έχουν πεθάνει ή πώς πρέπει να είναι η ζωή των φίλων και της οικογένειάς τους; Έχεις ενοχές για την σκληρότητα όλων αυτών;»

«Έχετε δει ποτέ την ταινία A Few Good Men, με τον Jack Nicholson να παίζει τον συνταγματάρχη Jessup; Ήθελε να ενισχύσει τη χώρα μας χωρίς να παραδεχτεί τίποτα, το ίδιο ισχύει και για μένα. Οποιεσδήποτε ενέργειες μπορεί να είχα κάνει ήταν στο όνομα της προστασίας και της ενίσχυσης των Ηνωμένων Πολιτειών», απάντησε ο Τσένι.

Δέκα λεπτά αργότερα η επιτροπή κατέληξε σε ετυμηγορία: Ένοχος.

Υποστήριξε τη σύσταση του υποναύαρχου Crandall να εκτελεστεί ο Cheney για τα εγκλήματά του.

Εκκρεμεί η ημερομηνία εκτέλεσης. 



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....
















ΠΗΓΗ






Σχόλια

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΝΤΑ .ΚΑΤΑΠΙΕ ΠΟΛΛΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιοβόλος αιμοδιψής γκριμάτσα του θυμίζει την Κεραμέως και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα πάντως πλημμυρίζει η ψυχή μου να ακούω και να διαβάζω τέτοια σατυρικά άρθρα απο ευτυχία καί το διασκεδάζω αρκετά
    Λεβεντιά συνάχισε έτσι
    Ανώνυμος 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις