ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ 17/01/22

 
 
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στον Λευκό οίκο, όπως κατέγραψε η κάμερα. Δείτε τα παράθυρα και τα φώτα μπροστά από τον λευκό 
 οικό!!
 
 
   
 
Συνταρακτικές αποκαλύψεις βγαίνουν σε δημοσιεύματα από πρώην φρουρό του παλατιού για την σχέση Μάξγουελ-Επστιν και του «πρίγκιπα» Άντριου. Οι 2 πρώτοι έμπαιναν στο παλάτι [όποτε επιθυμούσαν]! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
 
Επίσης σε μια πολύ σημαντική είδηση, η Μάξουελ ανακοίνωσε πως δεν θα «παλέψει» στην αποκάλυψη των 8 πολύ σημαντικών ονομάτων που ζήτησε η κακοποιημένη γυναίκα από τον ‘Αντριου. Μαύροι καπνοί πάνω από το παλάτι…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Στέλεχος του Επιτελείου στην καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον το 2016, δήλωσε ένοχος σε κακούργημα για τον ρόλο του να αποκρύψει κεφάλαια από τα Εμιράτα για την καμπάνια…άλλος ένας κάτω…
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from DANON 555 B/AS @thebias_news THE BIAS NEW: George Nader pleads guilty to felony conspiracy for his role in helping the UAE pump millions of dollars in illegal campaign contributions into Hillary Clinton's campaign during the 2016 presidential election and concealing the funds' foreign origin (The Intercept). 17:30 1/16/22 Twitter Web App 15.6K 7:02 AM"
 
Σπουδαία ειδηση ότι ο Στρατηγός ΜάιλεΪ είναι θετικός στον κ0ρ0ν0ι0. Επίσης ο βον Ντερ Λάιεν [απομονώθηκε] λόγω έκθεσης στον κ0ρ0ν0ι0!! Έτσι, πολύ σημαντικές πια οι απομονώσεις!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο
 
Το BBC θα σταματήσει την χρέωση για το BBC από τους πολίτες για τα επόμενα 2 χρόνια και.. βλέπουμε!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
 
Η Microsoft ειδοποιεί πως οι υπολογιστές της Ουκρανικής κυβέρνησης είναι μολυσμένοι με κακόβουλο λογισμικό.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Η Β. Κορέα εκτόξευσε άλλους 2 βαλλιστικούς πυραύλους,  4 για το 2022!! Πάρτυ κάνει ο Κιμ με BYE-NTEN. Tα Qντροπς πάντα επίκαιρα!!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
 
Ο Independent αναφέρει πως η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία είναι «αναπόφευκτη και επικείμενη»!
 
 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "WhipLash347 Russian invasion of Ukraine 'inevitable and imminent' h/ inevitable-b1993814.html The Independent Russian invasion of Ukraine inevitable and imminent' 'Only president Putin knows what he is going to do next, but next week would seem pivotal' 52431:05PM 5243" από το Twitter
 
Η Εσθονία είναι έτοιμη να αναπτύξει έως 5.000 στρατιώτες του ΝΑΤΟ ταχείας αντίδρασης ανακοίνωσε το Υπ. Άμυνας. Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε πως αυτή η πράξη δείχνει ότι η ανησυχίες της Ρωσίας είναι δικαιολογημένες και δεν είναι αυτή που κλιμακώνει την ένταση. Αρκεί επίσης να δει τον αρχηγό ένοπλων δυνάμεων Βρετανίας και Ουκρανίας να συζητούν στην Ουκρανία… πολλοί φιλάνθρωποι οι Βρετανοί, δεν μπορείτε να πείτε!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 QuantumL t Twitter The RAGE X Estonia IS ready to deploy up to 5,000 NATO Rapid Reaction Force soldiers -Ministry of Defense RAXGE BREAKING 12:50PM"
 
H Σουηδία στέλνει στρατό σε ένα νησί στην Βαλτική θάλασσα για να ενισχύσει την άμυνα του. Η Σουηδία δεν είναι στο ΝΑΤΟ και το νησί αυτό είναι στρατηγικής σημασίας. Πολλοί ισχυρίζονται πως μπορεί να είναι η Κριμαία Νο2 και θα δώσει στην Ρωσία το πλεονέκτημα να αναπτύξει αντιπυραυλικά συστήματα που θα ελέγξουν όλη την Κεντρική Ευρώπη.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται, στρατιωτική στολή και κείμενο που λέει "M Liveuamap @Liveuamap The Commander of the Joint Forces of the Armed Forces of Ukraine Nayev, met with the British Chief of Staff, Standing Joint Force Jo Butterfill liveuamap.com /en/2022/17-jan... via @combined2forces #Ukraine aHи AND RAINE 10:18 0:18MJn172022omkneieu AM Jan 17, 2022 from Ukraine Liveuamap"
 
Επίσης, η Ρωσία ανέπτυξε βαλλιστικούς πυρηνικούς σε αρκτική στρατιωτική βάση, σχεδόν απέναντι από την Αλάσκα. Όπως φαίνεται, η αντιπαράθεση κλιμακώνεται.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο που λέει "Terror Alarm @terror alarm 12h #Sweden sends troops Gotland island Navy increasing military activityi the Baltic. response to #Russia's The Baltic states #Estonia, #Lithuania #Latvia have been begging Sweden take defense of island seriously so to prevent Russian invasion. Terror TerroAlar Alarm @terror alarm +Video: #Sweden began deploying tanks and and soldiers in Visby, an unusual move taken response to increased Russian aggression in the region. #Gotland 0:49 355 iews 10:24 AM. Jan 17, 2022 Twitter for Phone"
 
Κάτι πολύ μεγάλο συμβαίνει με το Bitcoin. Στελέχη του κρυπτονομίσματος Tether, το οποίο που συνδέεται με το bitcoin, είναι υπο διερεύνηση από το Υπ. Δικαιοσύνης του Καναδά για απάτη 160 εκ.$. Αν πέσει το tether θα πέσει και το bitcoin.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 GokfTelegraph Gold Telegraph GoldTelegraph Tether executives are under investigation for bank fraud by the Justice Department, $160 million worth of Tether was frozen this week, and Bitfinex told Ontario customers to close accounts this week with no reason given. It is an exciting time to be following hot garbage. 6/1/22・ Twitter Web App 24.6K 6:04 6:04AM AM"
 
H πλατφόρμα συναλλαγών coinbase, μέσω της οποίας εκδόθηκε το πρώτο boicoin, ανακοίνωσε πως θα δώσει άδεια 4 εβδομάδων στους υπαλλήλους της για να «επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ανακάμψουν»!!! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight111 Forbes @Forbes Cryptocurrency Exchange Coinbase Offers Employees Four Weeks Off To 'Recharge' And 'Recover Between Sprints' forbes.com Cryptocurrency Exchange Coinbase Offers Employees Four Weeks Off To 'Rec... The leadership recognizes that working at Coinbase can be "intense and demanding, whereby there is need for time to have a deliberate recharge." 10:30 AM Jan 17, 2022 SocialFlow 1802 12:50 PM"
 
Επίσης, μετά το Καζακστάν και στο Κόσοβο η αστυνομία αναζητά μηχανήματα εξόρυξης bitcoin με στόχο να εξαλείψει την δραστηριότητα λόγω των μπλακ άουτ που προκαλούνται από την λειτουργία τους! Οι κινήσεις αυτές είναι ένα σημάδι πως η ώρα πλησιάζει. Το bitcoin θα [μηδενιστεί] με το τελικό χτύπημα στην Κίνα στο φράγμα των 3 φαραγγιών.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
Πολύ σημαντικό και ένα ποστ από τον Q The storm rider που αναφέρει ότι παντού αναπτύσσεται στρατός. Αναφέρει πως είναι δυνατόν στην μέση της «πανδημίας» που θα έπρεπε οι χώρες να συνεργάζονται και να ασχολούνται με το συγκεκριμένο ζήτημα, να είναι έτοιμες να πάνε σε πόλεμο. Η ενεργοποίηση του στρατού πλησιάζει και θα ρίξει την καμπάλ παντού!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Πολύ ενδιαφέρον είναι ότι η έκρηξη ηφαιστείου το νησί Τόγκα θυμίζει το ποστ του Mr Pool που φαινόταν να δείχνει μια έκρηξη πυρηνικής βόμβας αλλά ομοιάζει με την λήψη από την έκρηξη του ηφαιστείου!
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "WhipLash347 Forwarded from QuantumLight1111 ight1111 Pool Mr Pool @looP_rM311_7211 7211 Û DOWN MrPool 45PM 45M11/17/21TwitteAp 11/17/21 Twitter App Pool Pool Remember on Nov [17] Mr Pool posted many interesting things. 11/17/21. By making a trancendent leap- 1/17/22. Also, full moon today!! As you said this week has big potential! 111 53 12"
 
Σε σημερινή συζήτηση ο Whiplash μου ανέφερε πως αυτή η εβδομάδα έχει μεγάλη δυναμική. Στις 17 Νοεμβρίου (11/17/21) ο Mr Pool είχε ανεβάσει μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα ποστ που φαίνεται να ομοιάζουν με όσα συμβαίνουν σήμερα (1/17/22) και συμπίπτει με την σημερινή πανσέληνο. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο
 
Τέλος θα δείξω ένα αυριανό Q ντροπ με ημερομηνία στις 18 Ιανουαρίου 2018. 4 χρόνια Δέλτα, «Προειδοποίηση, Έρχεται Καταιγίδα».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις