Τα ελεγα πριν χρονια τωρα τα λεει και ο Gates «Θέλουμε μόνο λίγες εταιρείες - Οι υπόλοιπες θα κλείσουν»

 Μ.Γκέιτς στο WEF για την «πράσινη ανάπτυξη»: «Θέλουμε μόνο λίγες εταιρείες - Οι υπόλοιπες θα κλείσουν»

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο

γίνεται μέσω τηλεδιάσκεψης, μίλησε και ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς. 

Ο Μ.Γκέιτς αυτή τη φορά δεν ασχολήθηκε μόνο με την πανδημία και τα εμβόλια, αλλά και με την «πράσινη ανάπτυξη» και το πώς θα δημιουργηθεί μια κοινωνία που θα βασίζεται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. 

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχθηκε χωρίς ενδοιασμούς ότι η οικονομία θα αλλάξει, θα υπάρξει φόρος στο διοξείδιο στο άνθρακα, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι οι περισσότερες εταιρείες θα αποτύχουν (και άρα θα κλείσουν)! 

Ο Μ.Γκέιτς τόνισε επίσης ότι δεν χρειάζονται πολλές εταιρείες, καθώς αρκούν μερικές δεκάδες για την επίτευξη του στόχου τους! Φυσικά την ίδια ώρα η Microsoft του Μπιλ Γκέιτς εξαγόρασε την Activision Blizzard έναντι $68,7 δισεκατομμυρίων.

Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μ.Γκέιτς, σύμφωνα με το CNBC:

«Οι πλούσιες χώρες πρέπει να διαδραματίσουν κεντρικό ρόλο τόσο στην χρηματοδότηση όσο και την έρευνα και με πολιτικές και φόρους.

Μόνο αν αυτό γίνει με επιθετικό τρόπο, το οικονομικό κόστος θα μειωθεί αρκετά, ώστε να μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε όλες τις χώρες μεσαίου εισοδήματος και πούμε: αλλάξτε ολόκληρη την βιομηχανία τσιμέντου και ολόκληρη την βιομηχανία χάλυβα.

Ο αριθμός των εταιρειών που εργάζονται σε αυτά τα πράγματα είναι πολύ συναρπαστικός και πολλές από αυτές θα αποτύχουν, αλλά χρειαζόμαστε μερικές δεκάδες αυτές για να τα καταφέρουμε».

 

 

 

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Μιλαω χρονια για την Mother company που ερχεται ν απορροφησει τις υπολλοιπες εταιριες του πλανητη...αναζητηστε το σχετικο αρθρο EΔΩ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. Αστυνόμος Μπέεεκας21 Ιανουαρίου, 2022 15:03

    BLIZZARD η εταιρεία πίσω από τό θρυλικό WARCRAFT καί τό DIABLO. Εξαγοράστηκε από τήν ACTIVISION καί τώρα τήν κατάπιε ο μεγαλύτερος δεινόσαυρος η Microsoft. Ενδιαφέρον.
    Ο Γαμπίπ και δέρνω Μπιλάκος την έχει δει θεός βλέπω. Φυσικά πίσω από αυτόν είναι άλλοι όπως ο Waren Buffet που του έδωσε τα κεφάλαια γιά να αγοράσει η Μικρομαλακή άλλες εταιρείες με έτοιμα προγράμματα λογισμικού και να κυριαρχήσει με τα Windows.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τον καιρό του τσύριζα η ανεκδιήγητη που έλεγε να τρώμε γεμιστά έλεγε ότι θα πάψουμε να είμαστε "αφεντικά του εαυτού μας".
    Γι' αυτό και στα περιοριστικά μέτρα θέλουν πιστοποιητικό για όλα τα μαγαζιά που ανήκουν σε Έλληνες/Ελληνίδες, αλλά όχι στα μαγαζιά των πολυεθνικών όπως τα σούπερ μάρκετ.
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΟΚ: Πάνω από 1.000 μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε ιατρικά περιοδικά, με αξιολόγηση από ομότιμους, αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια είναι επικίνδυνα...! Όλα τα links!

    https://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2022/01/Sok-pano-apo-xilies-meletes-pou-dimosieythikan-se-iatrika-periodika-me-axiologisi-apo-omotimous-apodeuknyoun-oti-ta-emvolia-einai-epikindina.html

    Πάνω από χίλιες επιστημονικές μελέτες αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια για τον COVID-19 είναι επικίνδυνα και ότι όλοι όσοι προωθούν την ατζέντα των υποχρεωτικών εμβολιασμών διαπράττουν έγκλημα κατά της δημόσιας υγείας...


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολλές δίπλες δεν έχει αυτή η σαμπρέλα στο λαιμό και τη μούρη του;
    Tι διάολο δεν την τραβάγανε λίγο να ισιώσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ νόμιζα ότι εκτελέστηκε στο GITMO!Αλλά φαίνεται ότι με κάποιο τρόπο δραπέτευσε!

    Σοβαρά τώρα,πιστεύει κανείς ότι εκτελούν μέλη της κλίκας στο GITMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν μπορεις εσυ φιλε μου να μας αποδειξεις οτι δεν ειναι ετσι...τοτε θ αρχισουμε να πιστευουμε εσενα.Το να λες απλα τη γνωμη σου ειναι σεβαστο....το να θεωρεις τους αλλους ανοητους επειδη δεν πιστευουν αυτο που λες εσυ και μαλιστα χωρις ιχνος αποδειξης ειναι χειροτερο...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις