Ερχεται χαμος...Έφεδροι Ρωσοι αναχωρούν με σιδηροδρομικούς συρμούς προς άγνωστη κατεύθυνση – Αποχαιρετούν τις οικογένειές τους

Ρωσία: Έφεδροι αναχωρούν με σιδηροδρομικούς συρμούς προς άγνωστη κατεύθυνση – Αποχαιρετούν τις οικογένειές τους  

Πέρα από κάθε έλεγχο τείνει να εξελιχτεί η σύγκρουση Ρωσίας-ΝΑΤΟ μετά το πέρας των επαφών τις Βρυξέλλες από

το οποίο δεν προήλθε κάτι θετικό.

Η Δύση εξακολουθεί να εξωθεί την Ρωσία προκειμένου αυτή να εισβάλλει στην Ουκρανία, ενδεχομένως και με κάποια προβοκάτσια, όπως επιθέσεις κατά ρωσοφώνων από αγνώστους, προκειμένου να ξεκινήσει μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία κυρώσεων κατά της Μόσχας και την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.

Από την πλευρά της η Ρωσία αν και διαψεύδει τα σενάρια περί εισβολής δεν σταματά να λαμβάνει τα μέτρα της στα δυτικά της σύνορα, καθώς οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ είχαν πάντα ως βασική προτεραιότητά τους την σύγκρουση με την Ρωσία και τον Πούτιν προσωπικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ;ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ 301+ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ!!!ΚΙΟΧΙ ΜΟΝΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους βλεπω τους νατοικους να περιμενουν τους ρωσους στην ουκρανια και αυτοι να βγαινουν χαβαη για μοχιτο.Παντως λες να κατεβαινουν προς τους 300?Λες εκει στη Θεσσαλονικη στα μετεωρα απο κατω που ακουν το γκντουπ γκντουπ να ειναι οι ρωσοι που κατεβαινουν Αθηνα?Υπογειως..χαχα...Τωρα αρχιζει το παρτυ...εδω ειστε και δω ειμαι....το ατυχημα του Μονογιου μονο τυχσιο κσι ατυχημα δεν ηταν....τωρα ειναι που θα δουμε πραμακαι θαμα.

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΝΑΤΟ-ΡΩΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις