Αυτος ειναι που κουναει το δαχτυλο σε ολο τον πλανητη...!!!

 

«Μπουρλότο» βάζει το ρεπορτάζ

για τον dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, τον γενικό διευθυντή του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, εκείνον δηλαδή που επικαλούνται οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, καθώς κουνάει το δάκτυλο σε ολόκληρο τον πλανήτη, προκειμένου όλοι να εμβολιαστούν με τα mRNA εμβόλια και να τηρήσουν τα μέτρα περιορισμού της ελευθερίας και διαχωρισμού των ανθρώπων.

Όπως αναφέρεται, τα τελευταία 2 χρόνια βρίσκεται στους τίτλους των εφημερίδων για όλους τους λάθος λόγους, ιδιαιτέρως επειδή δεν έκανε αρκετά ώστε να διερευνήσει την προέλευση του ιού, ο οποίος, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται, είναι κατασκεύασμα εργαστηρίου.

Ωστόσο, το πολύ ζουμί βρίσκεται στην πατρίδα του την Αιθιοπία.

Η κυβέρνηση της Αιθιοπίας αναφέρει πως «ο ηγέτης του Π.Ο.Υ δεν έχει ανταποκριθεί στην ακεραιότητα του γραφείου του. Αυτό έχει μονάχα πλήξει την φήμη και την αξιοπιστία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας».

Τι τους κάνει να το λένε αυτό;

Ο dr Tedros υπηρέτησε ως Υπουργός Υγείας της Αιθιοπίας από το 2005 μέχρι το 2012, μια περίοδο στη διάρκεια της οποίας η χώρα γνώρισε 3 καταστροφικές επιδημίες χολέρας το 2006, το 2009 και το 2011.

Εκατοντάδες άνθρωποι πέθαναν σε κάθε ξέσπασμα της ασθένειας. Ο dr Tedros κατηγορείτο για συγκάλυψη των θανάτων!!!

Κατά τα φαινόμενα, υποβάθμισε την σοβαρότητα της νόσου, ενώ ξεσηκώνει τους πάντες για την ήπια Όμικρον.

Υπό την ηγεσία του, το Υπουργείο Υγείας της Αιθιοπίας λανθασμένα ταξινόμησε την χολέρα ως ”οξεία υδαρή διάρροια”. Ακόμη και τα Ηνωμένα Έθνη έχουν αναγνωρίσει αυτό το γεγονός: «Περισσότερη βοήθεια θα μπορούσε να είχε παρασχεθεί στην Αιθιοπία αν είχε ειπωθεί η αλήθεια», είπαν από τον Ο.Η.Ε.

Έρευνα του Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαπίστωσε ότι η κυβέρνηση της Αιθιοπίας πίεζε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας να αποφύγουν οποιαδήποτε αναφορά στη χολέρα, η οποία θα μπορούσε να βλάψει την εικόνα της χώρας και να αποτρέψει τους τουρίστες.

Οι επικριτές λένε ότι το έπος της χολέρας στην Αιθιοπία είναι ένα σημάδι ότι ο Δρ. Τέντρος αισθάνεται άνετα με την μυστικότητα των αυταρχικών κρατών!

«Ο Δρ. Το Tedros είναι προϊόν ενός βαθιά αυταρχικού καθεστώτος», δήλωσε ο Jeffrey Smith, διευθυντής της Vanguard Africa, μιας εταιρείας συμβούλων με έδρα τις ΗΠΑ που ασκεί πίεση για την δημοκρατία στην Αφρική.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ: ΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΙ ΤΗΛΕ-ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΓΡΑΝΙΣΜΟ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!!

Θυμηθείτε για παράδειγμα στο 2.59 του βίντεο:

 

Το ιστορικό του dr Tedros στον αιθιοπικό εμφύλιο είναι εξίσου αμφιλεγόμενο. Μεταξύ 2013 και 2015 ήταν επικεφαλής των υπηρεσιών ασφαλείας στην Αιθιοπία, μια θητεία στηΝ διάρκεια της οποίας, ο τωρινός αρχηγός του στρατού της Αιθιοπίας ισχυρίζεται ότι διευκόλυνε την προμήθεια όπλων απ’ τους επαναστάτες του Tigray….

Οι κατηγορίες εμφανίστηκαν το 2020, την ίδια χρονιά που ένας Αμερικανός οικονομολόγος που προτάθηκε για το βραβείο Νομπέλ ειρήνης κατηγόρησε τον ηγέτη του Π.Ο.Υ για διευκόλυνση μιας γενοκτονίας… Το όνομά του είναι David Steinman. Τον Δεκέμβριο του 2020 κατέθεσε μια καταγγελία στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης: «Ο dr Tedros ήταν βασικός υπεύθυνος σχετικά με ενέργειες των υπηρεσιών ασφαλείας που περιλάμβαναν δολοφονίες, αυθαίρετες φυλακίσεις και βασανισμούς Αιθιόπων».

Η λίστα των κατηγοριών κατά του dr Tedros είναι μακρά και θα δείτε ακόμα περισσότερα στο παρακάτω βίντεο! Και όμως τίποτα δεν έχει γίνει ώστε να θεωρηθεί αυτός ο άνθρωπος υπεύθυνος… Λέγεται πως θα είναι επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και για μια 2η θητεία και συνεπώς θα τον επικαλούνται οι τηλέ-ειδικοί για να λένε στον κόσμο ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Tι συμβαίνει στον πλανήτη; Προσφυγή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για ….

    ---
    …. πολυάριθμες παραβιάσεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης ενώ ο Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που έφερε στο φως τα ντοκουμέντα των παρενεργειών του εμβολίου της Pfizer έχει καταγραφεί ήδη στην Ιστορία.
    ---
    https://www.triklopodia.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%83-%CE%B7%CF%80%CE%B1-t%CE%B9/

    ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ . ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ



    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις