Ακουστικά και οπλα μικροκυματων στοχεύουν το Mar-a-Lago του Trump

 

Μια πηγή στο Mar-a-Lago, υπό

την προϋπόθεση της ανωνυμίας, είπε ότι τα ακουστικά ή όπλα μικροκυμάτων έχουν αρρωστήσει επισκέπτες και κατοίκους στο κτήμα 78 στρεμμάτων του Donald J. Trump στο Palm Beach της Φλόριντα.

Η εγκατάσταση, η οποία χρησιμεύει ως κέντρο διοίκησης του Τραμπ από τις κλεμμένες εκλογές του 2020, διαθέτει 58 υπνοδωμάτια που συχνά καταλαμβάνονται από αξιωματούχους και στρατιωτικούς ηγέτες που εξακολουθούν να τον υποστηρίζουν και που εργάζονται ακούραστα δίπλα του για να ακυρώσουν την κλεμμένη προεδρία. Από τον Ιανουάριο, οι φρουροί του Trump Navy SEALS ελέγχουν επιμελώς τους επισκέπτες που ζητούν πρόσβαση στο κατάλυμα. Και όπως αναφέρθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ο Τραμπ αντικατέστησε τη φρουρα του απο ανδρες των μυστικων υπηρεσιων με τους Navy Seals πιστούς στο κίνημα των «Λευκών Καπέλων», αφού οι παραπανω αποδειχθηκαν πράκτορες και συνελήφθησαν να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο ιδιωτικό του δίκτυο.

Στις αρχές Ιανουαρίου 2022, οι φρουροί της SEALS που είχαν επιφορτιστεί με τη φύλαξη των μπροστινών πυλών του Mar-a-Lago ανέφεραν συμπτώματα αυτού που ονομάζεται «Σύνδρομο της Αβάνας», που ονομάστηκε έτσι από το προσωπικό των ΗΠΑ στην αμερικανική πρεσβεία στην Αβάνα που υπέφερε από ζάλη, πονοκεφάλους, απώλεια όρασης, εμβοές, εμετοί και άλλες ασθένειες παρά το γεγονός ότι ειχαν καθαρες εξετασεις υγείας. Οι κυβερνητικοί υγειονομικοί αξιωματούχοι αξιολόγησαν το 2016 1.000 περιπτώσεις και, μη μπορώντας να συνδέσουν τα συμπτώματα με συγκεκριμένες ασθένειες, επινόησαν τις φράσεις «ανώμαλα περιστατικά υγείας» και «ανεξήγητη, διαδοχική αποτυχία βιοσυστημάτων». Με άλλα λόγια, είναι ανίδεοι.

Ωστόσο, τα Λευκά Καπέλα προσαρτούν τα συμπτώματα σε στόχους ακουστικών ή οπλων μικροκυμάτων.

Τα ηχητικά και τα υπερηχητικά όπλα είναι όπλα διαφορετικών τύπων που χρησιμοποιούν τον ήχο για να τραυματίσουν ή να ανατρέψουν έναν αντίπαλο. Ορισμένα ηχητικά όπλα παράγουν μια εστιασμένη δέσμη ήχου ή υπερήχων και παράγουν ένα ηχητικό πεδίο . Δεν μπορούν όλοι να ακούσουν ήχο υπερήχων επειδή το εύρος της ανθρώπινης ακοής είναι περιορισμένο (20 Hz-20 kHz) και επίσης μειώνεται με την ηλικία. Εξαιρέσεις υπάρχουν, συνήθως στα παιδιά.

Τα όπλα μικροκυμάτων είναι πολύ πιο απαίσια. Το 2004, οι πεζοναύτες έλαβαν ένα πρωτότυπο τέτοιου όπλου. Με την κωδική ονομασία Μέδουσα, προοριζόταν να είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει σε ένα αυτοκίνητο και να προκαλεί μια «προσωρινη δραση ακινητοποιησης» αλλά «με χαμηλή πιθανότητα θανατηφόρου ή μόνιμου τραυματισμού». Όταν ενισχύθηκε, ωστόσο, η παρατεταμένη έκθεση υγροποίησε τα εσωτερικά όργανα και προκάλεσε μόνιμη εγκεφαλική βλάβη σε πειραματόζωα.

«Πιστεύουμε ότι στοχοποιούμαστε είτε από ηχητικά είτε από όπλα μικροκυμάτων», είπε η πηγή μας. «Οι εμβοές του επικεφαλης των SEALS έγιναν τόσο άσχημες που τον έβαλαν στο κρεβάτι. Είπε ότι δεν μπορούσε να σκεφτεί, να συγκεντρωθεί γιατί το βουητό στα αυτιά του ήταν τόσο άσχημο. Ήταν σε τέλεια υγεία και δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Ένας δεύτερος SEAL υπέστη πανομοιότυπα συμπτώματα, συν εγκεφαλική αιμορραγία. Μια αρτηρία στο κεφάλι του έσκασε και προκάλεσε τοπική αιμορραγία στον περιβάλλοντα ιστό. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ένα κοντινό νοσοκομείο και επέζησε αυτης της σατανικης επίθεσης.

«Πιστεύουμε ότι πρόκειται για επίθεση Deep State», είπε η πηγή μας.
 

Oι  SEALS δεν ήταν οι μονοι που επηρεάστηκαν. Στις 13 Ιανουαρίου, ένας στρατιωτικός διοικητής που βρισκόταν ήδη στο Mar-a-Lago για 3 ημέρες έπεσε ξαφνικά στα γόνατά του παραπονούμενος για έντονο πόνο στα αυτιά του και μυϊκή αδυναμία.

«Τα δόντια του έτριζαν και είπε ότι πονούσαν», είπε η πηγή μας. «Ευτυχώς για αυτόν, τα συμπτώματα υποχώρησαν σε 15 λεπτά περίπου. Άλλοι έχουν αναφέρει πιο ήπια συμπτώματα, αλλά ούτε ο Τραμπ ούτε η οικογένειά του έχουν αρρωστήσει. Οι ειδικοί μας πιστεύουν ότι τα μικροκύματα ή τα ακουστικά όπλα είναι η αιτία».

Ερωτηθείς εάν ο Τραμπ έχει ξεκινήσει έρευνα για να εντοπίσει τους ενόχους και το σημείο προέλευσης, είπε: «Σίγουρα το εξετάζουμε, αλλά το να περιορίσουμε την πηγή δεν είναι εύκολο. Μπορεί να είναι από βάρκα, όχημα στο δρόμο, ακόμα και ελικόπτερο. Είμαστε αποφασισμένοι να απομονώσουμε την πηγή».

Κλείνοντας, είπε ότι θα παρείχε μια ενημέρωση για οτι νεωτερο όταν ήταν δυνατόν.

Για όσους ρωτούν για το Newsom, δεν έχω ακόμη αναφορά, αλλά θα δημοσιεύσω το συντομότερο δυνατό. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 









Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις