«Ο Τραμπ έχει ένα σχέδιο», λέει η πηγή Mar-a-Lago

 

Χθες το βράδυ, ο 45ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έλαβε

βροντερό χειροκρότημα σε μια συγκέντρωση στην Αριζόνα που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες MAGA από όλο το έθνος. Μιλώντας για 90 λεπτά, ένας ακούραστος Τραμπ χτύπησε πολλά γνωστά σημεία συζήτησης, επαναλαμβάνοντας τον αδιάψευστο ισχυρισμό του ότι η ανεξέλεγκτη νοθεία ψηφοφόρων οδήγησε σε κλεμμένες εκλογές. Κατέστησε σαφές ότι εξακολουθεί να βρίσκεται στον αγώνα «Σώστε την Αμερική» και ζήτησε από τους υποστηρικτές να συνεχίσουν να ασπάζονται τις πατριωτικές αρχές που θεωρεί πολύτιμες.

Συγκεκριμένα, ο Τραμπ αφιέρωσε λίγο χρόνο συζητώντας για τον Covid-19. Ορθά κατηγόρησε την εγκληματική κυβέρνηση Μπάιντεν για δυσανάλογη παραδοση των πειραματικων σκευασματων σε εθνη της επιλογής της.

Το πιο σημαντικό, ο Τραμπ εγκατέλειψε τη ρητορική υπέρ των εμβολίων που είχε εκτοξεύσει τους τελευταίους μήνες. Ούτε μία φορά δεν ανέφερε την κατάσταση του εμβολιασμού του ούτε προετρεψε τους υποστηρικτές του να εμβολιαστούν με δευτερη η ακομα και τριτη δοση.

Χθες το βράδυ,η ιστοσελιδα  μίλησε με μια πηγή του Mar-a-Lago που έχει συχνή επαφή με τον Τραμπ για να μετρήσει τη νοοτροπία και τη στάση του και, παρόλο που δεν πήραμε τις ακριβείς απαντήσεις που αναζητήσαμε, πήραμε μια γεύση του τι μπορεί να φέρει το μέλλον .

Ερωτηθείς εάν η νέα σιωπή του Τραμπ για τις εγκρίσεις εμβολίων βασίστηκε, τουλάχιστον εν μέρει, σε συμβουλές που είχε λάβει από στρατιωτικούς διοικητές των «Λευκων Καπέλων», όπως ο στρατηγός του Σώματος Πεζοναυτών Ντέιβιντ Χ. Μπέργκερ, η πηγή μας είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω με γνώση σε αυτό. Ο Τραμπ πάντα αγωνιζόταν για τις ελευθερίες μας. Ακόμα κι όταν δεν τον βλέπουμε ή δεν τον ακούμε, εργάζεται ακούραστα στα παρασκήνια. Ο Βάλτος είναι πολύ πιο βαθύς, πιο σκοτεινός από όσο νόμιζε αρχικά. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από τους υποστηρικτές του τον έχουν βάλει στο βάθρο, τον εχουν αποθεώσει και περιμένουν από αυτόν να περπατήσει στο νερό. Ο Τραμπ είναι άντρας, όπως εσύ και εγώ, και οι άντρες μερικές φορές δέχονται κακές συμβουλές που οδηγούν σε λάθη. Αυτό δεν τους κάνει κακούς άντρες».

Και ερωτηθείς εάν ο Προεδρος εξακολουθεί να σχεδιάζει να ακυρώσει τις κλεμμένες εκλογές και να συνεχίσει τη θέση του ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, η πηγή μας απάντησε χαμογελωντας: «Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν έφυγε ποτέ πραγματικά από την εξουσία».

Είπε ότι ο Ντόναλντ Τζ. Τραμπ έχει «ένα σχέδιο» που δεν μπορεί να αποκαλυφθεί δημόσια.

«Ακόμα κι αν γνωρίζω λεπτομέρειες, δεν θα μιλούσα ανοιχτά για αυτό. Πάντα μας ρωτούν «Ποιο είναι το σχέδιο; Ποιο είναι το σχέδιο; Λοιπόν, η αποκάλυψή του θα το καταστήσει διαθέσιμο στους αντιπαλους τους οποίους ανταγωνίζεται και θα τους δώσει την ευκαιρία να ποετοιμαστουν. Αυτή τη στιγμή οι προσπάθειες του Τραμπ επικεντρώνονται στην ενδιάμεση θητεία και στην απαλλαγή από εγκληματίες στη Βουλή και τη Γερουσία. Μετά από αυτό, θα δούμε. Μεγάλα πράγματα πρόκειται να συμβούν», είπε η πηγή μας. 




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS



ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 








Σχόλια

  1. Ελα τωρα που ειχε κακους συμβουλους.Το εμβολιο ηταν πειραματικο.Οι απλοι επιστημονες το ξερανε και αυτος δε χαμπαριασε τιποτα?Περασε ενας χρονος που οι ανθρωποι παθαν ζημια απο τα μπολια και εννοει οτι αυτος δεν ειδε τιποτα?Και εχει σχεδιο .....και δεν εφυγε ποτε.Δηλαδη αυτο το χαλι που ζει ο τοπος ειναι του τραμπ?Εδω παιζει αλλο σεναριο μην ακουω μουφες.Ενδεχομενως κατι δε πηγε καλα στις "συμφωνιες" γιατι αυτα τα συνεχιζομενα μπρος-πισω μου κανουν για "παζαρεματα".Συμφωνιες για τις οποιες αμφιβαλω αν θα μαθουμε πραγματικα καθοτι θα παθαιναμε καταθλιψη και οξεια αηδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ,ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ,ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ .
    ΓΕΛΑΩ ΚΑΙ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ : ΓΕΛΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ .
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΥΑΜΑΣΑΙ ! ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΕΣΗ ΠΟΛΥ ΣΑΤΥΡΑ .
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝ ΘΑ ΛΥΘΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ .
    ΗΔΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΡΠΕΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις