ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΟΡΘΙΟΙ...

 

 Δειτε τη λεει αυτη η νοσηλευτρια,που

τα ελεγε απο περισυ....

Επιβεβαιωνει αυτα που λεει εδω και τοσο καιρο ο κυριος Αντωνιαδης και κατι λιγοι,σαν κι εμενα, ψεκασμενοι....!!!

Ποιος αλλος θα μπορουσε να τα πει καλυτερα πλην της συγκεκριμενης για το τι γινεται στις ΜΕΘ....

 


 















ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Δύσκολα τα πράγματα φίλε, ακόμη κ μέσα στις οικογένειές μας. Σημασία έχει τί λέει ο Π.Ο.Υ., ο τηλεοπτικός επιδημιολόγος των οκτώ, και ο τάδε γείτονας που έκανε τα εμβόλια και δεν έπαθε τίποτα. Τί να τους πούμε εμείς οι φοβικοί, άστα.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποτε έλεγε ο κόσμος να μην δώσει ο Θεός να πέσει κάποιος στα χέρια των γιατρών. Προ κοροιδοιου. Τώρα; Ας το φανταστούμε.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Google οταν κανεις αναζητηση εχει εικονιδια που λενε κανε το εμβολιο ,φορα την μασκα σωσε ζωες !! Αν θελετε κοιταξτε το .Εαν κανει κανεις το εμβολιο γιατι να φορεσει μασκα ? Πολυ περιεργα πραγματα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα αδερφε!Ο Αναστας κυριος να ευλογει και να οδηγει την γραφιδα σου ωστε να πληροφορεις εγκαιρα και εγκυρα ολους εμας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα πειράματα συμπεριφοράς είναι σε εξέλιξη και άλλη μια φορά βγαίνουν αλάνθαστα....
    Δείτε το πείραμα του Asch αυτο να έχετε στο μυαλό σας και αντισταθείτε...επίσης δείτε το πείραμα με τις μαϊμούδες ή ακόμα με την αλυσίδα του ελέφαντα...το τελευταίο ισχύει για την μάσκα που ενώ δεν γίνετε πλέον κανένας έλεγχος έξω το πόπολο συνεχίζει να φοράει 2!!!!! 2!!!!! μάσκες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αισιόδοξη είδηση της ημέρας:
    Γαλλικό Κέντρο Αξιολόγησης Φαρμάκων ζητά την άμεση απόσυρση και των 4 πιο διαδεδομένων εμβολίων κατά covid19 !
    Σύμφωνα με το CTIAP, όλα τα εμβόλια διατέθηκαν στην αγορά και χρησιμοποιήθηκαν ενεργά επί ανθρώπινων πλασμάτων πριν την προσκόμιση «απόδειξης της ποιότητας της δραστικής ουσίας και του τελικού προϊόντος».
    https://dimpenews.com/2021/05/01/%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf-%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b7%cf%83%ce%b7%cf%82-%cf%86%ce%b1%cf%81%ce%bc%ce%ac%ce%ba%cf%89%ce%bd/
    Αντιγόνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αυτα στη γαλλια. Εδω δεν ειμαστε ευρωπη ειναι αποικια φολιδων...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις