Ο "ΘΕΟΣ" ΚΡΟΝΟΣ!!!

Μπορεί να είναι εικαστικό 2 άτομα 
 
Η ενεργειακή γεννήτρια της αίρεσης της κλίκας είναι ο Κρόνος-Saturn.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Εδώ και χιλιάδες χρόνια ασκούν τη πρακτική της ιδιαίτερης σαρκοφαγίας των "καναρινιών" στο όνομα του ηγέτη Κρόνου όπου όσο πιο μικρό είναι το "καναρίνι" τόσο πιο ισχυρή δύναμη θα αποκτήσουν.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο
 
 Και η ουσία που παράγει το καναρίνι απο φόβο (ροζ χρώματος) λειτουργεί ώς ναρκωτικό για μέγιστη έκσταση και ευφορία...
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Saturn= Saturday (λέξη παγίδα)...Κρόνος-χρόνος-(λέξη παγίδα). Αυτοί έχουν πολύ δύναμη διότι καθημερινά λέμε λέξεις παγίδες και επικαλούμε ασυνείδητα σκοτεινές οντότητες και ενέργειες που τους υπηρετούν και τους δίνουν δύναμη. 
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
Αυτοί μας έμαθαν και έγραψαν τις γλώσσες και το 50% των λέξεων που χρησιμοποιούμε λειτουργούν ως μαγικά ξόρκια εναντίον μας...
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 Μπορεί να είναι απεικόνιση
Ας σταματήσουμε τον Κρόνο για να σώσουμε τα "καναρίνια" και τους εαυτούς μας απο τους Κρόνιους...
 
 Συνήθως τα "καναρίνια" που θα θυσιαστούν τα κρατάνε 2-3 εβδομάδες πριν και τους κάνουν ειδική διατροφή σε κρύο δωμάτιο με ελάχιστο φώς.
 
 Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 







ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Ολοι οι άνθρωποι περιμένουν τήν Ανάσταση...Οπως έκαναν δυό χιλιάδες χρόνια τώρα..
    Εμείς λέμε πως τον Είδαμε...Μήν τόν ψάχνεται στόν "Τάφο" ρέ φίλε..ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ.

    Ο Κρόνος "ξέρασε" έβγαλε τα παιδιά πού είχε στην κοιλιά του. Είναι νεκρος ο Κρόνος.
    Ο Διόνυσος Γενήθηκε.
    Μήν σφάζετε αρνια... Μήν βάφετε αυγά ..Το εβραικο "πάσχα" ήταν το τεέυταίο το περσινό.Τό πέρασμα έγινε. Ο άνθρωπος πέρασε τον ωκεανό.
    Ετοιμάζεται γιά τήν μεγάλη γιορτή του ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ.
    "ΔΕΥΤΕ ΛΑΒΕΤΕ ΦΩΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΝΕΣΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ".-

    ΠΑΤΕΡΑΣ- -ΥΙΟΣ- ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΤΡΙΑΔΑ ΟΜΟΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΑΧΩΡΙΣΤΟΣ
    Τόσο απλά είναι τά πράγματα.
    Και η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΓΕΤΗ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις μπερδέψει τη γραβάτα με το εσώρουχο, δεν είναι εδώ το «Μακελειό». Μην τα μαγαρίσουμε όλα επειδή είναι ελεύθερα, έτσι; Αλλού είναι λοιπόν αυτό που ψάχνεις.

      Διαγραφή
  2. Δε γνωρίζω πόθεν τεκμαίρεται ότι ο Κρόνος αποτελεί πλέον παρελθόν για τον πλανήτη Γη.

    Αυτά που συνέβαιναν μερικές χιλιάδες χρόνια πριν, εξακολουθούν να συμβαίνουν στις μέρες μας. Ο Κρόνος και οι Κρόνιοι κυβερνούν τον πλανήτη χιλιάδες χρόνια. Ακόμη και τα ιερατεία ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ είναι παιδιά του Κρόνου. Η διείσδυση των Κρόνιων, αυτών από εκεί εξ Ανατολών, στα Ιερατεία των Ελλήνων, σήμαινε την σταδιακή πτώση των Ελληνικών πόλεων Κρατών – η χρονική περίοδος δύναται να προσδιοριστεί, όταν άρχισαν οι θυσίες ζώων, που ψευδώς μας λένε ότι ήταν πρακτική των Ελλήνων. Αποτελεί θαύμα το δημιούργημα του Ελληνικού πολιτισμού, εν μέσω παντοκρατορίας των Κρόνιων. Είναι πιθανόν «η ουρά» ενός τεράστιου πολιτισμού χιλιάδων χρόνων που αποκρύφτηκε από εμάς, τους Έλληνες, αλλά έρχονται εξ Ανατολών πληροφορίες για βιβλία και ιστορίες για τον πλανήτη Γη – το ερώτημα είναι : ποιος τα έγραψε αυτά τα βιβλία, διότι οι εκεί αυτόχθονες απλά μούγκριζαν όταν οι Έλληνες δημιουργούσαν πολιτισμό.

    Ο Αλέξανδρος προσπάθησε να κλείσει τις πύλες των Κρόνιων, ειπώθηκε ότι τα κατάφερε – η δολοφονία του το αποδεικνύει – αλλά οι Κρόνιοι εξακολουθούν να βασιλεύουν επί Γης.

    Το ερώτημα είναι ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ την καταστροφή του ανθρώπου από τους Κρόνιους. Ουδείς από εμάς μπορεί να απαντήσει – οι γνώσεις μας είναι «μικρές και ελλιπείς». Η μελέτη Ελληνικών Κειμένων δεν αρκεί.

    Ευτυχώς υπάρχουν και στις μέρες μας φωτισμένοι άνθρωποι, όπως ο δάσκαλος που τυχαία «ανακάλυψα» πριν 1 χρόνο. Τα βίντεο είναι ίσως «δύσκολα», αλλά αν κάποιος ανατρέξει από την αρχή θα βγάλει άκρη. Είναι σχεδόν 350 βίντεο, τα 2 τελευταία μιλούν ακριβώς για τον Κρόνο, «Η Πτώση ενός Θεού».

    Είναι τυχεροί οι μαθητές που τον παρακολουθούν, για τους υπόλοιπους – χωρίς επαρκή ελεύθερο χρόνο - ευτυχώς υπάρχει η δυνατότητα διαδικτυακών μαθημάτων. Σοφή δεν θα γίνω, αλλά η προσδοκία «του καλού» θα βασίζεται στους συμπαντικούς νόμους που μόνο οι Έλληνες μπορούν να κατανοήσουμε, λόγω της Θεϊκής προέλευσης του Αλφαβητάριου.


    https://www.youtube.com/channel/UCJF-YU1Iv_UNn2hY9bqkrdQ/videos

    ΖΕΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις