ΦΡΙΚΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ σε 34χρονη μετά από τον πειραματικό εμβολιασμό...

 

Η Sarah Beuckmann είναι πιθανό να μείνει στην αναπηρική καρέκλα για

το άμεσο μέλλον.
Η Sarah Beuckmann έλαβε την πρώτη δόση του πειραματικού εμβολίου AstraZeneca που έγινε στις 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το The Daily Record. Ένιωσε αμέσως συμπτώματα που μοιάζουν με γρίπη, αλλά διαφορετικά ήταν εντάξει - μέχρι επτά ημέρες αργότερα. Μια αίσθηση από μυρμήγκιασμα στα πόδια της γρήγορα μετατράπηκε σε εξάνθημα που μεταμορφώθηκε σε κάτι που βλέπετε μόνο σε ταινίες τρόμου.

Παρατεταμένη διαμονή στο νοσοκομείο
Ο σύζυγός της την πήγε στο Α & Ε ​​(τμήμα ατυχημάτων και έκτακτης ανάγκης) στο Queen Elizabeth University Hospital. Οι γιατροί την έβαλαν αμέσως σε ένα μηχάνημα EKG, καθώς οι παλμοί της καρδιάς της ξεπέρασε τους 160 παλμούς ανά λεπτό.
Το νοσοκομείο πραγματοποίησε εξετάσεις για να προσδιορίσει εάν είχε έρπητα ή HIV, χωρίς αποτέλεσμα. Δύο βιοψίες διαπίστωσαν ότι είχε μια ανεπιθύμητη αντίδραση στο πειραματικό εμβόλιο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την κατάσταση με στεροειδή.
Οι γιατροί της έδωσαν μορφίνη για να μετριάσουν τον πόνο. Η κα Beuckmann είπε στο Daily Record ότι πίστευε ότι τα πόδια της θα χρειαζόταν ακρωτηριασμό εάν η κατάσταση δεν βελτιωνόταν.
Η μητέρα του κατέληξε να περάσει 16 ημέρες στο νοσοκομείο πριν αφεθεί ελεύθερη στις 12 Απριλίου. Ωστόσο, θα χρειαστεί φυσιοθεραπεία για να αποκαταστήσει τη δύναμη στα πόδια της. Οι νοσοκόμες έρχονται στο σπίτι της για να αλλάζουν καθημερινά το ντύσιμο στα πόδια της.
Η κυρία Beuckmann είναι "μη επιλέξιμη" για να πάρει το δεύτερο εμβόλιο λόγω της ανεπιθύμητης αντίδρασης. Αλλά ενθαρρύνει τους άλλους να κάνουν τις λήψεις παρά την αντίθετη αντίδρασή της. «Δεν είμαι anti-vaxxer ή τίποτα», είπε. 

 

 
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να εμβολιαστούν και η ποσότητα των ανθρώπων που το είχαν και ήταν εντάξει δείχνει ότι είναι ασφαλές για τους περισσότερους».

Αντιλαμβάνεστε με τι πρόβατα έχουμε να κάνουμε;;; Τώρα της εύχεσαι καλή ανάρρωση η με το καλό και την δεύτερη δόση και μετά Άγιο Πέτρο κατευθείαν...!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Πολύ μπάζο η κυρία και οι απόψεις της, από τις σπάνιες περιπτώσεις που αποδόθηκε δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΜΕΝ δημοσιοποιούν τις κάποιες παρενέργειες, ΑΛΛΑ!.. συνοδεία μιας δηλωσης ότι δεν φταίει το εμβόλιο κλπ κλπ... (το τυράκι ροκφόρ είναι ή χαλασμένη φέτα??)
    Οσοι πέθαναν απο εμβόλιο χάσανε την ευκαιρία τους..αλλά απο δώ και πέρα μπορεί να αλλάξει αυτό με μία προ εμβολιασμού δήλωση οτι "αν πεθάνω μετά τον εμβολιασμό θα φταίει... το τυράκι!
    Μπορεί(ανάλογα το €ποσόν)να ζητάνε και συγγνώμη επειδή είναι ελαττωματικοί σαν άνθρωποι...

    Μαρko

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα και ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ η εκδοχή σου, ότι δωροδοκήθηκε από την εταιρία για να πει τις αρλούμπες της.

      Διαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ27 Απριλίου, 2021 23:36

    ΑΣ ΚΑΤΣΗ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ .
    ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΖΟΜΠΙ.
    ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΗΣ .
    ΕΝ ΤΟΠΩ ΧΛΟΕΡΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΦΩΤΕΙΝΩ ,ΕΝ ΤΟΠΩ ΑΝΑΨΥΞΕΩΣ .
    ΑΛΛΑ ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΙΣΧΥΗ ΓΙΑ ΜΑΙΜΟΥΔΟΥΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις