Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΥΡΟΣ ΚΥΚΝΟΣ!!!

Μπορεί να είναι εικόνα πουλί και φύση
 
Στην Ουγγαρία θα διεξαχθούν οι στρατιωτικές ασκήσεις Black Swan 2021 από τις 3 έως τις 14 μαϊου του 2021 όπου συμμετέχουν η Κροατία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία και οι Η.Π.Α.
 
 Μπορεί να είναι εικόνα σώμα νερού και κείμενο που λέει "14:46 International Military Exercise Starts in hungarytoday.hu HUNGARY today ARMY BLACK SWAN 2021 CROATIA DANUBE GERMANY MILITARY MILITARY EXERCISE SLOVAKIA SLOVENIA USA International Military Exercise Starts in Hungary MTI-HunTo 2021.04.20. PyGotianSloak Privacy Austrian, Croatian, Slovak"
 
Η Ουγγαρία θα είναι επικεφαλής των ασκήσεων, οι Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων του Πολεμικού Ναυτικού των Η.Π.Α και οι Ουγγρικές Ειδικές Δυνάμεις θα Πραγματοποιήσουν ειδικές επιχειρήσεις σε στρατηγικά σημεία του ποταμού Δούναβη κοντά στη Βουδαπέστη.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροι
 
 Η επιχείρηση Μαύρος Κύκνος θα διεξαχθεί με συμμετοχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρωπαϊκής Διοίκησης. 
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και σώμα νερού
 
Οι ασκήσεις θα γίνουν για δοκιμή στρατιωτικών ικανοτήτων συγχρονισμού και ταυτόχρονα υπεράσπιση αρκετών ευρωπαϊκών εδαφών.
 
Σύμφωνα με δήλωση του Ramas Sanador της Διοίκησης των Ουγγρικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι ασκήσεις θα επεκταθούν και στους δρόμους της χώρας και ειδικά στις περιοχές Nyiregyhazh, Sarospatak, Kecskemet και Kisvarda όπου αναμένεται αυξημένη στρατιωτική κίνηση σε δρόμους και θορύβους των αεροσκαφών. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και υποδήματα
 
Η επιχείρηση Μαύρος Κύκνος αποτελεί μέρος της Defender Europe 2021...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις