ΤΑ ΟΣΚΑΡΣ 2021....ΝΟΥΜΕΡΟ 2!!!

 Μπορεί να είναι εικόνα τοίχος από τούβλα

 
Η Raya Abirached πρωτού πάει στο κόκκινο χαλί έβγαλε φωτογραφίες στο Corinthia London με πράσινο φόρεμα με παγιέτες και κάτω στα πόδια είχε τα πιόνια του σκακιού, το ένα πόδι δείχνει τα κλωτσάει τα ελάχιστα μαύρα πιόνια και στο τέλος μένουν στις υπόλοιπες φωτογραφίες τα άσπρα πιόνια, σ'ενα ράφι πίσω της δείχνει μια συλλογή από όσκαρ μινιατούρες.
 
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι
 
 Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει ">>1169290 Should we el all the good people watching the day time? Red carpet rollout: Think logically. The world is watching. Sunday Academy Awards"
 
Όλες οι εφημερίδες και περιοδικά κάνουν λόγω για δυσαρέσκεια επειδή ο χώρος της απονομής των Όσκαρ ήταν περιφραγμένος και κανείς δεν μπορούσε να δεί απόλυτος τίποτα. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "OSCARS: HOLLYWOOD ERECTS WALLS TO KEEP CELEBRITIES SAFE DURING ACADEMY AWARDS Chris Pizzello- Pool; Valerie Macon; Frazer Harrison/ mages"
 
Χιλιάδες άνθρωποι λένε ότι η απονομή των βραβείων όσκαρ γυρίστηκε σε κάποιο στούντιο όπως το Castle Rock και γι'αυτό δεν υπήρχε δραστηριότητα στο Λος Άντζελες. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
 
Κυκλοφόρησε βίντεο στο διαδίκτυο όπου φαίνονται τα ολογράμματα να εξαφανίζονται ως δια μαγείας! 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται
 
Πάει, τελείωσαν τα βραβεία...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις