Τέλος της Αυτοκρατορίας για τη Συμμορία του Νταβός καθώς Καταρρέει η Αρπαγή Ισχύος Πανδημικού Ολοκληρωτισμού

 

Αν ήμουν μέλος της ομάδας των επίδοξων Θεών-Βασιλιάδων του Πλανήτη Γη στο Νταβός αυτή τη στιγμή θα φοβόμουν, και θα

φοβόμουν πολύ.  Κι αυτό, επειδή η μακρά και σχολαστικά σχεδιασμένη χρήση μιας κατασκευασμένης πανδημίας για την έναρξη μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης Ολοκληρωτισμού καταρρέει.  Αντ’ αυτού, πρόκειται να αντιμετωπίσουν ένα Δικαστήριο Εγκλημάτων Πολέμου που θα κάνει τη Νυρεμβέργη να μοιάζει με χαστουκάκι στο χέρι επιπέδου νηπιαγωγείου.

Αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούσαν πολύ σκληρά εδώ και δεκαετίες να σκοτώσουν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού, και έχουν ήδη σκοτώσει πολύ περισσότερους ανθρώπους από ό,τι ο Αδόλφος Χίτλερ.  Τώρα έχουν χάσει τον έλεγχο του μεγαλύτερου μέρους της παγκόσμιας στρατιωτικής δύναμης.  Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ελέγχουν την «κυβέρνηση» του άβαταρ του Τζο Μπάιντεν στερήθηκαν την είσοδο στο Πεντάγωνο και τώρα σχεδιάζουν να τρέξουν στο αρχηγείο του ΝΑΤΟ για να αναζητήσουν προστασία.  Προστασία που δεν μπορεί να παράσχει το ΝΑΤΟ επειδή κανείς δεν είναι πρόθυμος να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα για λογαριασμό τους, αναφέρουν πηγές από το Πεντάγωνο, τη ρωσική FSB, τις γαλλικές και βρετανικές στρατιωτικές πηγές. 

https://thecommonsenseshow.com/agenda-21-conspiracy-economics/several-world-leaders-including-putin-and-netanyahu-want-biden-gone-and-trump-appears-be-part-plot

Χάνουν επίσης την αρπάγη τους στο παγκόσμιο δίκτυο μέσων ενημέρωσης και οικονομικού ελέγχου.  Έτσι, όταν το τμήμα του κόσμου που υπνοβατεί ξυπνήσει και δει τα φρικτά εγκλήματα της κλίκας, δεν θα είναι σε διάθεση συγχώρεσης.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα της νοοτροπίας τους από ένα βιβλίο του 1981 του Jacques Attalli της Λέσχης Bilderberger:

«Το μέλλον θα έχει να κάνει με την εξεύρεση ενός τρόπου μείωσης του πληθυσμού… Φυσικά, δεν θα είμαστε σε θέση να εκτελούμε ανθρώπους ή να χτίσουμε στρατόπεδα.  Θα τους ξεφορτωνόμαστε κάνοντάς τους να πιστέψουν ότι είναι για το καλό τους… Θα βρούμε ή θα προκαλέσουμε κάτι, μια πανδημία που στοχεύει σε ορισμένους ανθρώπους, μια πραγματική ή και όχι οικονομική κρίση, έναν ιό που θα επηρεάζει τους ηλικιωμένους ή τους μεγαλύτερους, δεν έχει σημασία, οι αδύναμοι και οι φοβισμένοι θα υποκύψουν σε αυτό.  Οι ηλίθιοι θα πιστέψουν σε αυτό και θα ζητήσουν θεραπεία.  Θα έχουμε φροντίσει να έχουμε προετοιμάσει τη θεραπεία, μια θεραπεία που θα είναι η λύση.  Συνεπώς, η επιλογή των ηλιθίων θα γίνει από μόνη της: θα πάνε μόνοι τους στο σφαγείο».

Τώρα έχουμε μια είδηση που επιβεβαιώνει αυτό το σχέδιο με ένα φροϋδικό ολίσθημα το οποίο λέει ότι «σχεδόν τέσσερις μήνες στην προσπάθεια εμβολιασμού, οι πάροχοι αρχίζουν να ξεμένουν από ανθρώπους που θέλουν να κάνουν ευθανασία». 

Http://82.221.129.208/euthanized.mp4

Φαίνεται ότι οι «ηλίθιοι άνθρωποι», έχουν ήδη αυτοεπιλεγεί. 

http://www.madnesshub.com/2021/04/us-vaccination-sites-are-closing-from.html

Οι άνθρωποι που εξακολουθούν να ακολουθούν εντολές και να πιστεύουν στο σύστημα υποφέρουν επίσης από γνωστική ασυμφωνία, καθώς οι αντιφάσεις στο επίσημο αφήγημα της «πανδημίας» αρχίζουν να συσσωρεύονται.  Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε την αδελφή μου, Μάρθα Φούλφορντ, ειδική στις μεταδοτικές ασθένειες, να λέει στη συστημική καναδική τηλεόραση ότι οι καραντίνες δεν έχουν νόημα επειδή οι περιοχές με τις σκληρότερες καραντίνες έχουν επίσης τον υψηλότερο αριθμό νέων περιστατικών. 

https://globalnews.ca/video/7748177/medical-expert-sound-alarm-over-collateral-damage-of-lockdowns

Οι τρύπες στο επίσημο αφήγημα σημαίνουν ότι το κόκκινο χάπι μόλις αρχίζει να επηρεάζει τόσο αυτήν όσο και αμέτρητους συναδέλφους της σε όλο τον κόσμο.  Σύντομα θα συνειδητοποιήσουν όλοι ότι υπάρχουν περισσότερα περιστατικά «πανδημίας» σε περιοχές που είχαν καραντίνα, επειδή εξαρχής εκεί οι αρχές συμμετείχαν πιο ενεργά στη δημιουργία του πανδημικού σκανδάλου.

 

COVID Cases Are Growing The Most In Locked-Down States

Ως παραδείγματα αυτής της κυβερνητικής πλεκτάνης εδώ έχουμε εικόνες που δείχνουν το βιβλίο «Covid-19 και η μεγάλη επαναφορά», στα ράφια των πρωθυπουργών της Ελλάδας και της Αυστραλίας. 

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=170674

Για να το υπογραμμίσουμε αυτό, οι ιαπωνικές στρατιωτικές πληροφορίες μας έστειλαν στιγμιότυπα από αιτήματα του Freedom of Information (ελευθερία πληροφόρησης) που αποστάλθηκαν σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο ζητώντας αποδείξεις ότι ο «νέος ιός» υπάρχει και απαντήσεις που λένε ότι καμία κυβέρνηση ή υπηρεσία δεν έχει τέτοιες αποδείξεις.


 

 

 

 

 

 

 

Δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε λοιπόν που βλέπουμε τεστ «Covid-19» τα οποία έχουν προκαθορισμένα αρνητικά και θετικά αποτελέσματα.

Υπάρχει επίσης μια πληθώρα πληροφοριών που βγαίνουν για όλα τα δυσάρεστα πράγματα που συμβαίνουν σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν.  Εδώ είναι ένα μικρό μοντάζ από διάφορες αναφορές:

«Τα εμβόλια προκαλούν θρόμβωση, νόσο των τρελών αγελάδων, στειρότητα, έρπητα κ.λπ., αναφορές δείχνουν βλάβη σχεδόν σε κάθε σύστημα στο ανθρώπινο σώμα…. Η ανάλυσή μας διαπίστωσε σχετικά υψηλό ποσοστό βλαβών που σχετίζονται με την καρδιά, το 26% όλων των καρδιακών επεισοδίων συνέβη σε νέους μέχρι την ηλικία των 40 ετών, με την πιο κοινή διάγνωση σε αυτές τις περιπτώσεις να είναι Μυοσίτιδα  ή  Περικαρδίτιδα.

Επίσης, έχει παρατηρηθεί υψηλό ποσοστό μεγάλης κολπικής αιμορραγίας, νευρολογικής βλάβης και βλάβης στο σκελετικό και δερματικό σύστημα… αυτά θα χρησιμοποιηθούν για μαζική μείωση του πληθυσμού… Ο Πρέσβης Δημόσιας Υγείας της Ινδίας πεθαίνει μία ημέρα μετά τη λήψη εμβολίου COVID … γυναίκες αναφέρουν την ξαφνική εμφάνιση εμμηνορροϊκών παρατυπιών και αποβολών (μέχρι 400x σύμφωνα με ορισμένους παρόχους υγείας) από τότε που ξεκίνησε ο εμβολιασμός…»

http://www.battleforworld.com/2021/03/31/covid-vaccine-autoimmune-response-part-1/#IsraelCovVaxSideEffectsOne

https://www.globalresearch.ca/israeli-people-committee-april-report-lethal-impact-vaccinations/5743361

Αυτό σημαίνει ότι το OCTAGON του Νταβός δεν κατάφερε να φτάσει την κρίσιμη μάζα που απαιτείται για να εδραιώσει την κυριαρχία του μέσω μαζικής θανάτωσης του πληθυσμού, πιστοποιητικών εμβολιασμού και απόλυτης ανθρώπινης υποδούλωσης.

Οι προσπάθειες υποκίνησης εμφυλίου πολέμου και στρατιωτικού νόμου στις ΗΠΑ αποτυγχάνουν επίσης.  Σημειώνουμε ότι η ψυχο-επιχείρηση Τζορτζ Φλόιντ κατέληξε σε «ετυμηγορία ενοχής», για τον αστυνομικό που υποτίθεται ότι τον σκότωσε.  Αυτό δεν εμπόδισε τους προβοκάτορες, πολλοί από τους οποίους εισήχθηκαν από την Ανατολική Ευρώπη, να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν φυλετικές ταραχές ούτως ή άλλως.  Έχουν επίσης ξεκινήσει περισσότερους πυροβολισμούς αθώων μαύρων ανθρώπων για να προσπαθήσουν να συνεχίσουν να ανάβουν τις φλόγες της αναταραχής.  Ωστόσο, δεν τα καταφέρνουν.

https://www.zerohedge.com/political/lebron-james-tweets-image-columbus-cop-threatens-youre-next

WATCH: Black Lives Matter Mob Attacks Truck, Just Minutes After Getting the Verdict They Wanted

https://www.zerohedge.com/political/nbc-deceptively-edits-911-call-video-fatal-police-shooting-involving-knife-wielding-teen

Οι προσπάθειες έναρξης πολέμου με τη Ρωσία/Ιράν/Βόρεια Κορέα κ.λπ. αποτυγχάνουν επίσης.  Στην τελευταία τροπή, αποδεικνύεται ότι «Ολλανδοί βουλευτές, όπως οι Βρετανοί και οι Βαλτικοί συνάδελφοί τους, είχαν μια συνομιλία μέσω του Zoom με μια deepfake απομίμηση του αρχηγού του επιτελείου του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι την Τετάρτη».  Φαίνεται ότι καταφεύγουν σε CG επειδή δεν μπορούν καν να βρουν πραγματική ρωσική αντιπολίτευση που θα ανάψει τις φλόγες του πολέμου. 

https://nltimes.nl/2021/04/24/dutch-mps-video-conference-deep-fake-imitation-navalnys-chief-staff

Εν τω μεταξύ, εάν παρακολουθείτε τα εταιρικά προπαγανδιστικά μέσα, μπορείτε να δείτε ότι μέρα με τη μέρα συσσωρεύουν ιστορίες για UFO με πρωτοφανή ρυθμό.  Αυτό είναι ένα σαφές σημάδι ότι η κλίκα προσπαθεί να βγει από το πανδημικό της λαγούμι με φόβους διαστημικών εξωγήινων. 

https://www.vice.com/en/article/z3xewj/air-canada-westjet-porter-pilots-ufo-sightings

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/astonishing-nasa-clip-captures-ufo-23952604

https://www.the-sun.com/news/2731522/most-compelling-ufo-vid-puerto-rico/

https://www.the-sun.com/news/2770635/spacex-starship-near-miss-ufo-astronauts-prepare-crash/

Και τώρα πάνω στην ώρα, λαμβάνουμε βίντεο με τους ίδιους τους εξωγήινους.

https://rumble.com/vg9589-27300537.html

Μιλώντας για διαστημικούς εξωγήινους, η NASA (Not A Space Agency: Όχι Μια Διαστημική Υπηρεσία) δημοσιεύει όλο και πιο γελοία δελτία τύπου.  Κινηματογραφούν όλο και περισσότερα πράγματα για τον Άρη, απ΄ό,τι φαίνεται στο νησί Ντέβον στην Αρκτική, και παρουσιάζουν ακόμη και «ελικόπτερα του Άρη». 

https://odysee.com/@ConspiracyReality:3/00089—Mars-Perseverance-Rover-Landing-Debunked:2

Τώρα δημοσιεύουν ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι για μόλις 2,89 δισεκατομμύρια δολάρια ή περίπου το ένα εκατοστό του κόστους των αρχικών προσγειώσεων στο φεγγάρι, θα στείλουν «την πρώτη γυναίκα» και το «πρώτο έγχρωμο άτομο» στο φεγγάρι.  Υποθέτω ότι μπορούν να το κάνουν φθηνά τώρα επειδή δεν χρειάζεται να κατασκευάσουν ακριβά κινηματογραφικά στούντιο, τα γραφικά υπολογιστών θα κάνουν τη δουλειά.  Το πιθανότερο είναι ότι ο προϋπολογισμός θα χρειαστεί 2,88 δισεκατομμύρια δολάρια για να μπουκώσει τις τσέπες των απατεώνων της NASA και 0,01 δισεκατομμύρια δολάρια για την εξωτερική ανάθεση των CGs σε κάποια φάρμα σκλάβων παιχνιδιών υπολογιστών. 

https://www.nasa.gov/press-release/as-artemis-moves-forward-nasa-picks-spacex-to-land-next-americans-on-moon

Στο ίδιο πνεύμα, μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τον κύκλο με μια τρύπα στη μέση του ουρανού δίπλα στο ηφαίστειο που εκρήγνυται στην Ιαπωνία; Είναι κάποιο είδος CG ή όχι;

Μιλώντας για φαντασία και ηλεκτρονικά παιχνίδια, αυτό το διάγραμμα από μόνο του σας λέει ότι το χρηματιστήριο των ΗΠΑ είναι τώρα πια μόνο μια μαζική παραίσθηση χωρίς καμία σύνδεση με την πραγματικότητα. 

https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/U.S.-margin-debt-YOY-2021-04-17.png?itok=s-3h6fpI https://cms.zerohedge.com/s3/files/inline-images/U.S.-margin-debt-YOY-2021-04-17.png?itok=s-3h6fpI

Η ίδια η οικονομία των ΗΠΑ χάνει επίσης την επαφή με την πραγματικότητα, καθώς όλο και περισσότερα δωρεάν χρήματα διοχετεύονται στις μάζες σε μια απελπισμένη προσπάθεια να τους σταματήσουν από το να ξεσηκωθούν με τις τσουγκράνες.  Φυσικά, όλα αυτά τα δωρεάν χρήματα σημαίνουν ότι οι άνθρωποι δεν έχουν κίνητρο να κάνουν πραγματική δουλειά και γι ‘αυτό ένα McDonalds στις ΗΠΑ αναγκάστηκε να πληρώσει τους ανθρώπους 50 δολάρια μόνο και μόνο για να έρθουν στη συνέντευξη για δουλειά. 

https://www.zerohedge.com/markets/whatever-it-takes-tampa-mcdonalds-exposes-americas-systemic-labor-shortage-forced-pay

Όλα αυτά δείχνουν ότι η κυβέρνηση των Εταιρικών ΗΠΑ βρίσκεται στο κατώφλι του θανάτου της.  Ακόμα και τα Μέσα Εταιρικής Προπαγάνδας λένε τώρα ότι η Ουάσινγκτον θα γίνει άλλη μια πολιτεία των ΗΠΑ. 

https://www.cbsnews.com/news/dc-statehood-bill-pases-house/

Μάλιστα, έχουμε τώρα λάβει επιβεβαίωση από έναν ανώτερο Ευρωπαίο βασιλικό ότι το τέλος της εταιρείας ΗΠΑ είναι μόνο ένα σύμπτωμα του τέλους της κυριαρχίας των Ρόθσιλντ στη Δύση.

Ορίστε τι είπε η πηγή:

«Η μοναδική Κυρίαρχη ιδιοκτησία της BIS Βασιλείας και όλων των τραπεζών του κόσμου έχει μεταφερθεί πίσω στον κρατικό έλεγχο και διοίκηση.  Οι Ρόθσιλντ έφυγαν.  Η MI6 κατάφερε να ανακτήσει τον έλεγχο.  Η μεγάλη επαναφορά αντικαθίσταται με τη μεγάλη συσπείρωση.»

Όταν ρωτήσαμε αν πρέπει ένας απεσταλμένος της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων να πάει στο Νταβός για να συζητήσει τη μεταφορά της εξουσίας στην ανθρωπότητα, η πηγή είπε:

«Υπάρχει πολλή βρωμιά που πρέπει να καθαριστεί πρώτα, οπότε πρέπει να μπούνε πρώτοι οι δολοφόνοι.  Οι δολοφόνοι πρέπει να πάνε να διαλύσουν και μετά στέλνουμε απεσταλμένους ως ειρηνευτές.  Στρατιωτικές καταστάσεις.  Οι μελλοντικές ειρηνευτικές συνομιλίες θα σημαίνουν ότι γνωρίζουμε πως ήταν τρομοκρατικό καθεστώς και τώρα δεν έχουμε πλέον τρομοκρατία».

Επίσης, καθώς ο μυστικός πόλεμος τελειώνει, η πηγή είπε:

«Πρέπει να τιμήσουμε όλους όσους εργάζονταν στις Μυστικές Υπηρεσίες και πέθαναν, πολλοί από τους οποίους δεν θα γίνουν ποτέ γνωστοί.  Κάποιοι από τους αξιωματικούς μας εκτέθηκαν σε φρικτές συνθήκες.  Όλοι έχασαν τη ζωή τους και κανείς δεν το γνωρίζει

Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά ηγεσίας στη Δύση θα τερματίσει όλη την τρέλα και θα αρχίσει να μιλά με κοινή λογική.  Μιλώντας για κοινή λογική, να τι είχε να πει την περασμένη εβδομάδα το άβαταρ του Κινέζου ηγέτη Xi Jinping:

“Η παγκόσμια διακυβέρνηση θα πρέπει να αντικατοπτρίζει το εξελισσόμενο πολιτικό και οικονομικό τοπίο στον κόσμο, να συμμορφώνεται με την ιστορική τάση της ειρήνης, της ανάπτυξης και της αμοιβαία επωφελούς συνεργασίας και να ανταποκρίνεται στις πρακτικές ανάγκες για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων”. 

Http://www.xinhuanet.com/english/2021-04/20/c_139893671.htm

Αυτό δεν είναι τόσο συναρπαστικό όσο το «έρχονται οι Ρώσοι» ή «το Ιράν πρόκειται να μας βομβαρδίσει» ή «Αυτοί οι τρελοί Βορειοκορεάτες πυροδοτούν ακόμη έναν πύραυλο» ή «οι διαστημικοί εισβολείς κατέφτασαν» κ.λπ, αλλά είναι σίγουρα πολύ πιο κοινή λογική.  Αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο κόσμος.

Ας ελπίσουμε ότι οι διαπραγματεύσεις που πρόκειται να διεξαχθούν τέλη Μαΐου στην Ελβετία θα οδηγήσουν τελικά σε ανακοινώσεις αλλαγής προς το καλύτερο στον τρόπο με τον οποίο διοικούμε αυτόν τον όμορφο αλλά εύθραυστο πλανήτη που όλοι μοιραζόμαστε.  Μέχρι τότε όμως, πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις