ΤΟ ΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ....!!!

 

Το Twitter ανέστειλε οριστικά στις 15 Απριλίου τον λογαριασμό

του ιδρυτή της Project Veritas, Τζέιμς Ο’Κιφ μετά από μια σειρά ηχογραφήσεων της μυστικής δημοσιογραφικής μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που δημοσιεύτηκε στο πλαίσιο μιας αποκάλυψης σχετικά με το CNN.

«Δεν ξέρω τι πιστεύουν, μήπως ότι είμαι Ρώσικο bot;» είπε ο Ο’Κιφ σε τηλεφώνημα. «Δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάνε. Μόλις κάναμε το θέμα του CNN εδώ τρεις μέρες – υποθέτω ότι μαλλον είμαστε πολύ αποτελεσματικοί».

Ένας υπάλληλος του CNN πιάστηκε πρόσφατα σε κρυφή κάμερα λέγοντας ότι το δίκτυο δούλευε κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών του 2020 για την παραγωγή περιεχομένου που θα βοηθούσε τον πρόεδρο Τζο Μπάιντεν να νικήσει. Η Project Veritas δημοσίευσε την πρώτη από τις τρεις ηχογραφήσεις στις 13 Απριλίου.

Ο Τσάρλι Τσέστερ, τεχνικός διευθυντής στο CNN, βιντεοσκοπήθηκε κρυφά από την Project Veritas κατά τη διάρκεια ορισμένων ψεύτικων ραντεβού Tinder που δημιουργήθηκαν τον προηγούμενο μήνα. Πρότεινε ότι εάν δεν ήταν η «προπαγάνδα» του δικτύου, ο πρώην Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα επανεκλεγόταν το 2020.

«Κοίτα τι κάναμε, διώξαμε τον Τραμπ», είπε ο Τσέστερ. «Θα το πω 100%. Και 100% πιστεύω ότι αν δεν ήταν τοCNN, δεν ξέρω εάν ο Τραμπ θα έχανε».

Είπε στον μυστικό δημοσιογράφο, ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν νοσοκόμα κατά τη διάρκεια των ψεύτικων ραντεβού, ότι αποφάσισε να εργαστεί στο δίκτυο επειδή «ήθελε να γίνει μέρος αυτού».

«Στόχος μας ήταν να βγάλουμε τον Τραμπ από το γραφείο, σωστά; Χωρίς να το λέμε, αλλά έτσι έγνε», είπε ο Τσέστερ.

Άλλα βίντεο έδειξαν ότι ένας επικεφαλής του CNN παρενέβη προσωπικά για να διατάξει το προσωπικό του καλωδιακού δικτύου να εμφανίσει τον αριθμό των ατόμων που έχουν πεθάνει από το COVID-19 κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής.

 Τελικα τηρησε την υποσχεση του και μυνησε το Twitter.

Tα μεσα κοινωνικης δικτυωσης εχουν παρει φωτια με αναρτησεις συμπαραστασης και φαινεται οτι το Twiter θα το πληρωσει ακριβα

 Μπορεί να είναι στιγμιότυπο οθόνης 1 άτομο και κείμενο που λέει "1:13 LTE gab Veritas Project Veri... Apr 19 foxnews.com/media/ames-okeefe-fles- defamati... @ProjectVeritas James O'Keefe files defamation lawsuit against Twitter, tech giant silent on details of his suspension Project Veritas founder James O'Keefe followed through Monday on his promise to file a defamation lawsuit against Twitter following his permanent suspension from... e www.foxnews.com View Link Feed 1,139 likes 43 comments 357 reposts "" από το Twitter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις