ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΖΟΝΑ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Storm The audit County audits Maricopa Moar" 
 
 
Οι Δημοκρατικοί «Συρρέουν» στη Μεγάλη Πολιτεία της Αριζόνα, προσπαθώντας να σταματήσουν τον έλεγχο των νοθευμένων εκλογών, γιατί μόνο αυτοί γνωρίζουν τι έχουν κάνει, και καταλαβαίνουν την Απάτη των Ψηφοφόρων πολύ καλύτερα από οποιονδήποτε. 
 
 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, χρήματα και κείμενο που λέει "Here's your cut Dad! 100"
 
Αυτό θα μπορούσε να είναι απάτη ψηφοφόρων στο υψηλότερο επίπεδο. 
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "SAVE AMERICA PRESIDENT DONALD J. TRUMP April 23, 2021- Statement by Donald J. Trump, 45th President of the United States of America the Great State of The Democrats are swarming Arizona trying to get the Forensic Election Audit stopped, because only they know exactly what they've done, and they understand Voter Fraud far better than anyone. This could be Voter Fraud at the highest level. Don't think that Arizona is the only State. Much more to come!"
 
 
Μην νομίζετε ότι η Αριζόνα είναι η μονη πολιτεια. 
 
Πολύ περισσότερα θα ακολουθήσουν.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σχόλια

  1. Πολλά προσπάθησαν να κάνουν και πριν αρχίσει η επανακαταμέτρηση.

    Το συμβούλιο εποπτών εκλογών της κομητείας της Maricopa υπέβαλε ένσταση για να σταματήσει την εκ νέου καταμέτρηση. Το συμβούλιο είναι 5μελές, ο μόνος dem είναι ο επικεφαλής αυτού, ο οποίος και υπέβαλε την ένσταση εξ ονόματος όλων των εποπτών. Φυσικά δεν έγινε δεκτή από την Γερουσία της Πολιτείας και άρχισε κανονικά η διαδικασία.
    Μάλλον θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους τις επόμενες μέρες. Οι blms και οι antifas σίγουρα θα δώσουν παρόν προχωρώντας στο γνωστό έργο τους – διαδηλώσεις, καταστροφές και όλα τα φρικτά που κάνουν.

    Μακάρι να έχουν πάρει τα μέτρα τους οι αρχές της πολιτείας – χωρίς φερέφωνα των αρουραίων στις τάξεις αυτών που θα προσπαθούν να επιβάλλουν την τάξη.
    ΖΕΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εβαζε τον στρατό να ελέγχει την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων από την αρχή τώρα δεν θα συνέβαινε τίποτα. Θα ήταν κανονικά ο πρόεδρος και θα είχε τερματιστεί η απάτη με τον κοροϊδοϊό, δεν θα άρχιζαν καν οι εμβολιασμοί. Αρίμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και ποιός έχει τη πραγματική εξουσία στο χέρι...

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις