O COMEY "ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΑΝ ΠΟΥΛΑΚΙ" ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΛΙΝΤΟΝ

James Comey Book Says Obama Joke to Family Shows Why He's a True Leader 

Ο  πρώην διευθυντής του FBI και

πράκτορας του Deep State, Τζέιμς Κομει, "τραγουδα σαν πουλακι" στο στρατό, αφού αναγκάστηκε να παρακολουθήσει το απαγχονισμο της Χίλαρι Κλίντον στον κόλπο του Γκουαντάναμο τη Δευτέρα το βράδυ.


Εμπιστευτικές πηγές που εμπλέκονται στην αποστολή του Τραμπ για την εξάλειψη των προδοτών του Deep State είπαν ότι ο Τζέιμς Κομει, ο οποίος προσωρινά κρατήθηκε στο στρατόπεδο Lejeune, μεταφέρθηκε στο GITMO το πρωί της εκτέλεσης του Κλίντον. Μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ, ο Comey είχε αρνηθεί μια συμφωνία για να καταθέσει εναντίον του αρχιτέκτονα του Deep State, Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, σε αντάλλαγμα για το υπόλοιπο της φυσικής του ζωής στο GITMO, σε αντίθεση με την κοινή μοίρα της Κλίντον.

Ενώ κρατήθηκε στο Camp Lejeune, ο Comey είπε προειδοποιητικά στους φυλακισμένους ότι δεν θα πρόδιδε ποτέ τον Ομπάμα, τον οποίο ανεφερε ως σπουδαίο άνθρωπο, και μάλιστα τους κάλεσε να τον βασανίσουν, λέγοντας ότι είχε εκπαιδευτεί να αντέχει στην ηλεκτροπληξία και ακόμη και στον ορό της αλήθειας. Επιπλέον, ο Comey είπε στους απαγωγείς του ότι δεν πίστευε ότι ο στρατός είχε συλλάβει την Κλίντον.

«Δεν μπορείς να αγγίξεις τη Χίλαρι Κλίντον», είπε ο Comey. "Και δεν θα πάρεις τίποτα από μένα." 

Η σταση του άλλαξε αργά το βράδυ της Δευτέρας.

«Με στρατιωτική φρουρά, ο Comey καθόταν σε ένα Humvee λίγα μέτρα από τα ικριώματα. Κατασκευάστηκε για να παρακολουθήσει την Κλίντον να βαδίζει στα σκαλιά και τη θηλιά να τοποθετείται γύρω από το λαιμό της. Είδε την πόρτα ανοιχτή κάτω από τα πόδια της. Έβλεπε τη μελλοντική του μοίρα, αλλά ακόμη και αυτό δεν ήταν αρκετό για να τον σπάσει. Με τον κινητήρα του hummer να τρέχει και να ανοίγει τα παράθυρα, πιθανότατα δεν μπορούσε να ακούσει τα τελευταία λόγια της Κλίντον ή την σαφη απάντηση του Τραμπ "


Ο Comey, πρόσθεσε η πηγή μας, πίστευε ότι ο στρατός είχε κατασκευάσει μια θεατρική παραγωγή για να τον εξαπατήσει να προδωσει τον Ομπάμα. Κατηγόρησε τον στρατό ότι χρησιμοποίησε «τακτική»  τρόμου. Είπε στον φρουρό του ότι γνώριζε καλά τη χρήση ηθοποιων για τη διεξαγωγή ψεύτικων εκτελέσεων, συχνά για παραπλανητικές ομολογίες.

Δύο ώρες αργότερα, ο Comey μεταφέρθηκε στο ιατρικό κτήριο του GITMO, όπου το πτωμα της Clinton, βρίσκοταν γυμνό σε ένα τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι.

«Ο Comey είχε τη δυνατότητα να επιθεωρήσει το πτώμα και να αποφασίσει για τον εαυτό του αν ήταν ψευτικο. Επίσης, υπήρχε ένα ζευγάρι μηχανήματα τακτοποίησης στο δωμάτιο. Ο Comey έσπασε σχεδόν αμέσως, πέφτοντας στα γόνατά του και φωνάζοντας «τι έχεις κάνει», καθώς ο φρουρός του είπε ότι θα ήταν επόμενος εκτός αν άρχισε να μιλάει », είπε η πηγή μας.

"Γαμώτο. Θα μιλήσω. Θα τους πω ό, τι θέλουν να μάθουν ", είπε ο Comey.

Η πηγή μας είπε ότι ο Comey άρχισε να "τραγουδαει" την Τρίτη το πρωί και ότι εκπρόσωποι των ΗΠΑ στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα Δικαστών του Ναυτικού πέρασαν τις τελευταίες 48 ώρες αναλαμβάνοντας την κατάθεσή του.

"Δεν γνωρίζω ακόμα λεπτομέρειες για την κατάθεση αλλά ελπίζουμε σύντομα.Είναι μόνο θέμα χρόνου τώρα πριν παρουσιαστεί ο Ομπάμα ενώπιον στρατιωτικού δικαστηρίου, η προεδρία της μαριονέτας Μπάιντεν καταρρέει και ο Ντόναλντ Τραμπ επανεγκαθίσταται », ανέφερε η πηγή μας.














ΠΗΓΗ

Σχόλια

  1. Νομίζω οτι είναι απο τις ωραιότερες ειδήσεις του τελευταίου καιρού. Και το τέλος ειναι ακόμη πιό συναρπαστικό. Βιάσου Τράμπ, ο κόσμος μας, η γή σε χρειάζεται.
    Capricorn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι αλήθεια η εκτέλεση της σαύρας; κάπου διάβασα ότι ζει κανονικά και ότι αυτά είναι θεωρία συνομωσίας.εγρσψε tweet.εχουμε κάποια απάντηση.καλο Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει άλλο ένα σενάριο.
      Ότι έχει εκτελεστεί εδώ και χρόνια από το 2018 λένε και αυτό που είδαμε σαν εκτέλεση ήταν στημένο θέατρο για τη δημοσιοποίηση της τότε κρυφής εκτέλεσης.
      Κρατήστε τα δεδομένα σαν κρατούμενα και τα δεδομένα που θα προκύψουν προσεχώς θα δείξουν τι ισχύει απ όλα

      Διαγραφή
  3. Και πως ξέρουμε ότι όλα αυτά είναι αλήθεια.Αν πχ εμφανιστεί κάπου η Κλίντον θα πείτε ότι είναι κλώνος τρέχα γύρευε και Νικολό καρτέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις