Φιάσκο το πρόγραμμα εμβολιασμού της δηθεν “ελευθερίας”

 

Από την Μεγάλη Τρίτη, βρίσκεται σε εξέλιξη η προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει τους πολίτες πως οι 30άρηδες πήγαν

να εμβολιαστούν, μάλιστα αρκετά συστημικά ΜΜΕ αναφέρονται σε ουρές έξω από τα εμβολιαστικά κέντρα…

Παρόλα αυτά τα επίσημα στοιχεία δείχνουν την πικρή αλήθεια και οδηγούν σε φιάσκο το πρόγραμμα εμβολιασμού με ονομασία «Ελευθερία».

Χαρακτηριστικό είναι πως η μοναδική ηλικιακή ομάδα που έδειξε ιδιαίτερα θετική στον εμβολιασμό της ήταν οι 75-79, οι οποίοι εμβολιάστηκαν σε ποσοστό 71%.

Να τονίσουμε εδώ πως σύμφωνα με τους «ειδικούς» για να αποκτήσει η κοινωνία τη λεγόμενη ανοσία της αγέλης θα πρέπει να εμβολιαστεί περίπου το 70-75% του πληθυσμού (συμπεριλαμβανομένου και των παιδιών όπως είπε ο Μ.Δερμιτζάκης).

Δηλαδή θα έπρεπε το ποσοστό που υπάρχει για τους 75-79 να υπήρχε και για τις άλλες ηλικίες.

Και εδώ κάπου ξεκινάει ο «πονοκέφαλος» της κυβέρνησης, καθώς με αφορμή την χθεσινή ελάχιστη προσέλευση των 30άρηδων για να εμβολιαστούν με AstraZeneca δημοσιεύουμε τα στοιχεία από όλες τις ηλιακές ομάδες.

Όσον αφορά τους 30-39 μέχρι το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης είχαν κλείσει (επισήμως) ραντεβού για εμβολιασμό κάτι παραπάνω από 30.000 πολίτες, ένας αριθμός που όμως είναι πάρα πολύ μικρός καθώς αναφερόμαστε σε μία ηλιακή ομάδα ενός περίπου εκατομμυρίων ατόμων.

Ενώ να τονιστεί πως όσοι έχουν άυλη συνταγογράφηση έκλεισαν αυτόματα ραντεβού, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τελικά θα πάνε να εμβολιαστούν.

Η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού

Οι 85 και άνω έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 80-84 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 62%, με κλεισμένα ραντεβού στο 67%

Οι 75-79 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 71%, με κλεισμένα ραντεβού στο 78%

Οι 70-74 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 55%, με κλεισμένα ραντεβού στο 73%

Οι 65-69 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 35%, με κλεισμένα ραντεβού στο 71%

Οι 60-64 έχουν εμβολιαστεί σε ποσοστό 51%, με κλεισμένα ραντεβού στο 64%

Οι 55-59 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 53%

Οι 50-54 έχουν κλείσει ραντεβού σε ποσοστό 43%

Παρατηρούμε λοιπόν πως στους 65-69 μόλις το 35% πήγε να εμβολιαστεί, ενώ στις ηλικίες 50-59 ελάχιστοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να κλείσουν ραντεβού!

Οι παλινωδίες και οι κίνδυνοι

Ταυτόχρονα έντονες είναι οι κυβερνητικές παλινωδίες, αλλά και οι κίνδυνοι που φέρεται να έχουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα, τα οποία έχουν κάνει σκεπτικούς τους πολίτες.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να «ποντάρει» πολλά στο εμβόλιο της AstraZeneca, παρόλο που πληθαίνου οι αναφορές για περιστατικά θρομβώσεων, μάλιστα και ο ΕΜΑ έχει συμπεριλάβει τις θρομβώσεις ως πιθανή παρενέργεια.

Παρόλα αυτά στην Ελλάδα συνεχίζονται κανονικά και αντί να εξετάζονται τα περιστατικά η κυβέρνηση διαβεβαιώνει συνεχώς πως όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή.

Μοναδική σύσταση που πλέον υπάρχει είναι αυτή για τις έγκυες, καθώς αυτές πλέον θα πρέπει να εμβολιάζονται με mrna εμβόλια.

Την ίδια ώρα στην Βρετανία εξετάζονται 1.500 περιπτώσεις ατόμων που είχαν εμβολιαστεί είτε με Pfizer, είτε με AstraZeneca και εμφάνισαν εμβοές.

Ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών του Ισραήλ βρίσκονται δεκάδες περιστατικά καρδιακής φλεγμονής σε εμβολιασμένους νεαρούς άνδρες.

Σε όλα αυτά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απαντάει κυνικά λέγοντας πως «το καλύτερο εμβόλιο είναι το πιο γρήγορο εμβόλιο», αδιαφορώντας για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια τους.

Η κυβέρνηση καλείται άμεσα να αλλάξει στρατηγική σε ότι αφορά τους εμβολιασμούς αν θέλει οι πολίτες να αποδεχθούν σε μεγαλύτερο βαθμό τα εμβόλια και όχι να μετατρέπεται σε πωλητή εμβολίων τάζοντας «ελευθερία» (όπως ονόμασε και το πρόγραμμα) στους πολίτες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ 

 

Σχόλια

  1. Να δούμε κατ' αρχάς πόσοι θα πάνε για τη δεύτερη δόση. Μέχρι τώρα είναι στο 8% του πληθυσμού. Εκεί θα δείξει πώς πάει η δουλειά.

    Δεν τα πάει άσχημα ως τώρα ο ελληνικός λαός στο θέμα της άρνησης στα εμβόλια, ειδικά η νεολαία, που είναι και η ψυχή της κάθε κοινωνίας.

    Οι ηλικιωμένοι είναι χαμένη υπόθεση, γιατί βλέπουν συνέχεια τηλεόραση και χάφτουν ότι τους λένε.

    Πάντως το ότι η κυβέρνηση έχει λυσσάξει και πολλά στελέχη της βγαίνουν και εκλιπαρούν για μαζικούς εμβολιασμούς, δείχνει ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά γι' αυτούς.

    Προβλέπεται φιάσκο για τη κυβέρνηση και τα κανάλια, αρκεί επιτέλους να εκφράσουν μια νόμιμη και συνταγματική άποψη και οι ξεφτίλες δικαστικοί, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα κληθούν να αποφασίσουν για την υποχρεωτικότητα, που θα θελήσει να επιβάλλει η κυβέρνηση.

    Πάντως αν τα πράγματα εξελιχθούν νόμιμα και συνταγματικά, τότε προβλέπεται φιάσκο για τα σκουπίδια της κυβέρνησης και των καναλιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη εμενα αυτη καλυψη μου φαινεται τεραστια... και μονο δακρυα μου φερνει για το γενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ SUCHARIT BHAKDI!!! - 39:13
    .
    https://newtube.app/fake_pandemic/PGKwsd8

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ DOLORES CAHILL ''τα καταστροφικά εμβόλια mRNA'' - 0:52
    .
    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ
    https://newtube.app/fake_pandemic/34KS30j

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ .
    ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΑΣ ,ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ..

    .
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΑΜΠΡΗ

    .
    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΗΠΑ: Εργαστήρια Αδυνατούν να Βρουν Covid-19 σε 1.500 Θετικά Τεστ – Επιβράβευση 1.500.000 € για Όποιον Αποδείξει Επιστημονικά Ότι ο SARS-CoV-2 Υφίσταται!

    .
    https://tgnews.gr/%CE%B7%CF%80%CE%B1-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%BD%CE%B1-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BD-covid-19-%CF%83/?feed_id=4281&_unique_id=608a63d0c8da4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Χίτλερ άρχισε να καταρρέει μετά την εκστρατεία στην Ρωσία, μην έχοντας μάθει από το πάθημα του Ναπολέοντα. Έτσι κι εδώ, με τον Σωτηράκη σύμβουλο πριν περίπου 10 χρόνια έθαψαν στην Μεγαλόπολη τα εμβόλια του 2009-10. Αναμένουμε την ταφή των τωρινών δηλητηρίων σε σύντο χρόνο.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί με τα δηλητήρια καλό θα ήταν και το θαψιμο όλων των δολοφόνων προδοτών που συμμετείχαν στην μεγάλη κορωνοαπατη.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/04/354000.html?m=1

    Φιάσκο μεν, δολοφονικά δε.
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. https://ellhnkaichaos2.blogspot.com/2021/04/blog-post_29.html?m=1
    Ο θάνατος εκ των εμβολίων θα κάνει πάρτυ στους επόμενους μήνες. Και η ανθρωπότητα μπαίνει σε πολύ σκοτεινή περίοδο
    Αριμνηστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις